noluyoo kızlar herkes duşa giriyooo:jeyyar:
doğur bacım doğur hepsi bi arada çıksın ne olcek yaniiiiheee olurmu kıı itekmi sandın anam sen beniii kaydirigubbakcemile3 eccik kulağını çınlatam gacının kaydirigubbakcemile3
niyee herifini bekliyon bak aklıma kötü kötü şeyler gelüyüüüüübende dusa gircemde herifimi bekliiommm
aman al olsun senin makarnalar salataları ben yerim bacımcokacimcoookcokacimcoooktamam o zaman anlaştık vereliniortak sen salata ye bana makarna yollacokacimcoook bu konuda hassasum
noluyoo kızlar herkes duşa giriyooo:jeyyar:
sıcak bajım günde en az 3kere yıkanıoz bizzzkaydirigubbakcemile2
doğur bacım doğur hepsi bi arada çıksın ne olcek yaniiii
niyee herifini bekliyon bak aklıma kötü kötü şeyler gelüyüüüüü
aman al olsun senin makarnalar salataları ben yerim bacımcokacimcoookcokacimcoook
sanırsam sende girecen bu akşam çünkü iki avuç finduk yemenin sonu duştur bence
:roflol::roflol: :roflol::roflol:
ohhhaaa ççüüüşşş üleynn iki auç findukmu napıyon kıııııı kuduracan bu gece kocişinde yorgun ne istiyon adamdan leyynnn bebişime şifa olsun deyüüü adamı öldürecek
ohhh yemeğimide yedim bol yoğurtlusundannn :)))
normalde bu saatte bende yemem ama 2 akşamdır çok acıkıyorum ne hikmetse
kızllarrr bişi sorcam şalgam içen varmı aranızda
benim canım acılı şalgam istedi eşim gitti aldı saolsun
bi zararı olurmu ki acaba?
yoksam başka bişeymi hee kuduruklar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz: lmaz: lmaz:
sapık karıııı adamın anahtarıı yok gelürse kapıda kalır kac aydır tık yok bizde bilionmu sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
sapık karıııı adamın anahtarıı yok gelürse kapıda kalır kac aydır tık yok bizde bilionmu sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
ne bilem bacım yatağın altında değelim herhalde nerden bileyim
:sm_confused::sm_confused:
o yediğin finduk yarın akşama kadar etküsünü gösterir bence :roflol::roflol::roflol: yok kız nerdeeeeee:roflol: benim herüfün bu akşam halı saha maçı war o şincik merdiwenleri bilem zor çıkar bu gece kardeş kardeş yatarız yediğim finduklarda bebişime gider
olmaz canım ye içç ohh şifa olsunn
yok gı tık yoooookkkk didikkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o yediğin finduk yarın akşama kadar etküsünü gösterir bence :roflol::roflol:
neden kimsede tık yok anamadım
nan benide yoldan çıkardınız gidemde azcuk yimek yiyemcokacimcoook
gece yarısına yaklastık topic 18+ olma yolunda ilerliyo haaa :roflol::roflol: bizde 15 te bir yavastan çabalıyoz işte :roflol::roflol:
gece yarısına yaklastık topic 18+ olma yolunda ilerliyo haaa :roflol::roflol: bizde 15 te bir yavastan çabalıyoz işte :roflol::roflol:
kız yedin yaa iki avuç finduk yeterdaaa
bak sna beste yaptım tubiişşş
ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
tubişe koca lazım
o da bugece lazım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?