ben ne yaptımki sen iki avuç finduk yedin benimde aklıma o geldikız sen warya az değisin heee ba akşam akşam neler soktun kafama:jeyyar:
ayyy valla demek hepimiz dertlimiş yaavv.. :roflol::roflol:
kızlar bu ggece hepimiz finduk kırarmışız bide... roflol
ben ne yaptımki sen iki avuç finduk yedin benimde aklıma o geldi
öle bee çıtırtımm en büyük dert o olsun..
hadi biz çocuğu bulcaz diye çook uğraştık adam bıktı galibaa :roflol::roflol: size ne oldu leenn..
öle bee çıtırtımm en büyük dert o olsun..
hadi biz çocuğu bulcaz diye çook uğraştık adam bıktı galibaa :roflol::roflol: size ne oldu leenn..
kızlar kızım dakikada bir yanıma gelip annecim beni uyutma diyo kızcak korkuyo uyucaz diye akşam olduğunu biliyo yavrum uyku zamanı geldiğini anlıyor
kızlar kızım dakikada bir yanıma gelip annecim beni uyutma diyo kızcak korkuyo uyucaz diye akşam olduğunu biliyo yavrum uyku zamanı geldiğini anlıyor
walla ben finduğumu gayet masumane duygularla yedim ama sen içimdeki meleği bi anda şeytana çewirdin kötükedihüso fesat gacı seniilmaz:
burda bizi kudurtcagına git kızını uyut çatırtı gacısı
yok bir saat sonra uyuturum zati o uyumazsa ben uyuyacammirmirmirmiree uyumak istemiyo ölemiii,ayy yerim ben onu opuyorumnanaktan
ay yazıkk kıssssssssssssssss uyutmmmaaa azzz daha otursunnn kıyamammmmmmmmmmmmmmm:gitme:
yok bir saat sonra uyuturum zati o uyumazsa ben uyuyacammirmirmirmir
oturuyo zati kıyamıyomki bendea.s
uyumak istemeyo kıı napim ağlatayımmı çocuğuuuburda bizi kudurtcagına git kızını uyut çatırtı gacısı
:roflol::roflol::roflol::roflol: sende kudurmaya yer arıon bacımmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
ayyy kızlarrr alemsiniz yaaaa,güldürdünüz gece gece
kocamda niye gülüyon diyooo gelip yazdıklarıınızı bi okusaa ne der acep :))))
ayyy kızlarrr alemsiniz yaaaa,güldürdünüz gece gece
kocamda niye gülüyon diyooo gelip yazdıklarıınızı bi okusaa ne der acep :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?