2009 Kasm Anneleri

öle bee çıtırtımm en büyük dert o olsun..
hadi biz çocuğu bulcaz diye çook uğraştık adam bıktı galibaa :roflol::roflol: size ne oldu leenn..

hadi biz çocuğu bulcaz diye çook uğraştık adam bıktı galibaa :roflol::roflol: size ne oldu leenn..

üleyn bende uğraştım 7 ay uğraştım hamile kalayım deyüüü nerdeyse kocişi sperm tahlili yaptırmaya gönderiyodumki o ay hamile kaldım anam bi bıkmıştımki anlatama sana dedimki ben hamile kalayım kaç ay uğraştıysam okadarda dinlenecem dedim okaa bıkmıştım yaniiii

benimde kocisim operasyona cıkmaktan adamın hali kalmıooooo :roflol::roflol::roflol::roflol:

şaka tabiya ama böle bikarar aldık bizzz a.s

kızlar kızım dakikada bir yanıma gelip annecim beni uyutma diyo kızcak korkuyo uyucaz diye akşam olduğunu biliyo yavrum uyku zamanı geldiğini anlıyor

kızlar kızım dakikada bir yanıma gelip annecim beni uyutma diyo kızcak korkuyo uyucaz diye akşam olduğunu biliyo yavrum uyku zamanı geldiğini anlıyor

ay yazıkk kıssssssssssssssss uyutmmmaaa azzz daha otursunnn kıyamammmmmmmmmmmmmmm:gitme:

ayyy kızlarrr alemsiniz yaaaa,güldürdünüz gece gece
kocamda niye gülüyon diyooo gelip yazdıklarıınızı bi okusaa ne der acep
:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…