2009 Kasm Anneleri

hadi ben kaçıom benim koca geldi internette işi war herkese iyi geceler arkamdan konuşmayın sakınlmaz:

hadi ben kaçıom benim koca geldi internette işi war herkese iyi geceler arkamdan konuşmayın sakınlmaz:

hmmm bilmeemm söz verelimmi kızlaar kaydirigubbakcemile3,kocişi kapıdan girdi hemen kaçıyo ama demii kaydirigubbakcemile3 hadi cnm iyi geceler sanada bebişinidee opuyorumnanaktan

adam dicek sapıtmış bu karılarrr delikafadulden

orası kesin..kaydirigubbakcemile3
neysem ben kaçım en iyisi benimki yiyo başımııı
benle ilgilenmiyon orda bişiler yapıyosun diyeee kaydirigubbakcemile3
sizi kıskanıyo sanırsam kaydirigubbakcemile3
hadi öpüyorum hepinizi iyi geceler fındıklar...

hepsi teker teker dökülüyo anam bi ben sağlamım galibaaa
bişey değil bu gece çok su harcanacak:roflol::roflol:

hadi iyi geceler cnmcıım,ilgilen sende eccik kocişlen kaydirigubbakcemile3
hadi iyigeceler sanada sekeriim opuyorumnanaktan

tubiişş ii gecelerr

kıslar oğlumu kudurttunuzz bu karılar ne dio anne dercesine tekmeleri sallıoo valla şeyim dısarı cıkcak die korkuom nası güçlendi bambamım benimmm carptımı uzsatıo valla maşallah kadirim inanırım :)))))))))))) hepte 12 ye doğru kuduruo kesin playboy olcak bu cocuk

elifsun ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

hepsi teker teker dökülüyo anam bi ben sağlamım galibaaa
bişey değil bu gece çok su harcanacak:roflol::roflol:

bende varım kııı, ben uyuttum kocişi kedi gibin artık zararsızz :roflol: sen yoksam küresel ısınma var deyimi bıraktın çıtırtım bu işleriii :roflol:

tatlım bişeyi kırk kere söylersen olurmuş seninki 444 oldu valla bu çocuk playboy oldu çıktıı :roflol:

bende varım kııı, ben uyuttum kocişi kedi gibin artık zararsızz :roflol: sen yoksam küresel ısınma var deyimi bıraktın çıtırtım bu işleriii :roflol:

yok anam bende çocuk yapana kadar çok finduklar kırdımda yetti bana epey bi ara vermem lazım bunalttı beni o işler allahtan kocişim çok düşkün değel yani yoksam ben yanmıştım

Benımkı ıŞten gelır vurur kafayı hemen yarın gÖreve cıkıcaklar zaten kac ay oldu saymadık kardeŞ kardeŞ yasıozzzzzzzzzzzz

yok anam bende çocuk yapana kadar çok finduklar kırdımda yetti bana epey bi ara vermem lazım bunalttı beni o işler allahtan kocişim çok düşkün değel yani yoksam ben yanmıştım

aynen valla cnmcıım,bizde çook uğraştık yaa..1,5 yıl yetti benimde canıma :roflol:
Ebiscede sölemiş yaa bideöle taktikler aldıkki onlar hepsinden beterdi :roflol:
bu günümüze şükür,günü varmış rabbim bizede yaşattı bu mutluluğu,boşuna telaş olmuşuz..

Benİmkİ İŞten gelİr vurur kafayı hemen yarın gÖreve cıkıcaklar zaten kac ay oldu saymadık kardeŞ kardeŞ yasıozzzzzzzzzzzz

bizde öyle bacım bizde havada sıcak olduğu için kızım ben kociş bi yatakta bunalıyoz kociş ara sıra kaçıyo kızın odasındaki çekyata açıp yatıyo adam geniş geniş

bizde öyle bacım bizde havada sıcak olduğu için kızım ben kociş bi yatakta bunalıyoz kociş ara sıra kaçıyo kızın odasındaki çekyata açıp yatıyo adam geniş geniş

BENDE BAJIM KLİMA NERDE BEN ORDAAAA KANEPEDE YATIOM VALLA :roflol: BİZ 2004 KASIMINDAN BERİ EVLİYİZ 5 SENEDİR YETERİNCE OYNADIK BİRBİRİMİZLEEE SIKILDIK COCUK YAPAK DEDİK YAPTIKKK DAHA NE OLSUNNNNNNNNNN:roflol::roflol::roflol:

yetti bacım yetti ben 7 ay uğraştım nerdeyse kafayı yiyodum artık bi mecburi görev halini almıştıki kurtulduk çok şükür
yumurtlama zamanına denk getir,onu yap bunu yap derken oldu işte rabbime şükürler olsun

oooooo sen çok finduklar kırmışsın bacım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…