yetti bacım yetti ben 7 ay uğraştım nerdeyse kafayı yiyodum artık bi mecburi görev halini almıştıki kurtulduk çok şükür
yumurtlama zamanına denk getir,onu yap bunu yap derken oldu işte rabbime şükürler olsun
oooooo sen çok finduklar kırmışsın bacım :roflol::roflol:
Anam ben sİzİn kadar uĞrassam kesİn depresyona gİrerdİm İkİ ay ugrastım 3ncÜay adama gİt spermlerİnİ saydır demeye basldımdııı hahahahahaa 3ÜndÜ ay tek atıŞtam İsabet oldu da adam cenemden kurtulduuu
bende hamile kaldığım ay yaptırıtıyordumki hamile kaldım işte yoksam ben adam bende bi sorun yok git nerene baktıracaksan baktır dedim ben kontrole gitmiştim
hatırlıyomda adam uykulu uykulu hadi kalk nan çacuk yapacaz uyuma oda daha sonra yaparız çok uykum var olmazmı yoooookkk olmaz yumurtlama zamanım geçiyo yakalamam lazım edim allahım ne komik günlerdi yaaaaaaaaaaaaaaa
HE VALLA AYNEN ÖLE SON 4 AYDIRDATIK YOK NADASA CEKTİK TARLAYII HAHAHAHAHA:roflol::roflol::roflol:
KISS BİZİM EVDE KAMERA VARDIDA BİZİMİ İZLEDİN LANNNNNNNNNNNN BUNLAR BİZİM REPLİKLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BİZ KADINLAR HEP AYNIYIZ DEMEKKKKKKKKKKKK :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biz ne testler yaptırdık bacım yaa,çok telaşlanmıştım artık tüp bebek için ege ün.gitmiştim ordaki dr.muayene etti dediki 3 gün içinde çatlama olcak yumurtalarda bi deneyin.
Bizde yaptık 3 gün sonra oğluşum inatçı çıktı tutundu iştee :teytey:
ben aramamıştım hasatneyi bi sürü tahlil istemişlerid yaptırın gelin demişlerdi,gecen gün aradılar niye gelmediniz diyee bende dedim hamileyim ayy kadın benden çok sevindi valla :roflol::roflol:
AY NE GÜZEL GEREK KALMAMIS RABBİM TÜM İSTEYENLERE VERSİN BEN 2NCİ AY SONUNDA BİZ BÜLENTLE RAHSAN SÜLÜYLE NAZMİYE DEMİREL GİBİ COLUKSUZ COCUKSUZZZ YAŞLILAR OLACAZ DEMEYE BASLAMIŞTIMMM:roflol::roflol:
çok şükür çok şükürbiz ne testler yaptırdık bacım yaa,çok telaşlanmıştım artık tüp bebek için ege ün.gitmiştim ordaki dr.muayene etti dediki 3 gün içinde çatlama olcak yumurtalarda bi deneyin.
Bizde yaptık 3 gün sonra oğluşum inatçı çıktı tutundu iştee :teytey:
ben aramamıştım hasatneyi bi sürü tahlil istemişlerid yaptırın gelin demişlerdi,gecen gün aradılar niye gelmediniz diyee bende dedim hamileyim ayy kadın benden çok sevindi valla :roflol::roflol:
KISS BİZİM EVDE KAMERA VARDIDA BİZİMİ İZLEDİN LANNNNNNNNNNNN BUNLAR BİZİM REPLİKLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BİZ KADINLAR HEP AYNIYIZ DEMEKKKKKKKKKKKK :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam sende pekbi panikmişin haa..
çok şükür çok şükür
heee kamera vardı sizden tiyo aldık işe yaradı
ama bişey söylimm çok kuduruk bi gacısın şahidim yaniii çok ayıp ççooooookkkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol:
al bendende o kadarr çok geceler ağladım adamcağız uyumuş kalmış deyüü kaydirigubbakcemile3
ya ben ya ben kızım vardı ama sanki hiç olmamış gibi hiç olmayacakmış gibi çok ağladım
senağlamasenağlama
HE VALLA AYNENNN
:kedi::kedi::kedi::kedi: AYY KISSS DEME ÖLEEEEEE:kedi::kedi:
ne o utandınmı o findukları kırarken utanmadında şimdimi utandınlülülülülülü
kızlar ben bi kornet yiyecem kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?