hepsi tubişin başının altından çıktı o yedi findukları kaçtıanaam bi finduktaan nerelere geldik yaaa kaydirigubbakcemile3
sabahleyin deli olcek bizimkiler bu kadar ne kaynatmışlar deyüüü kaydirigubbakcemile3
heee öyle valla allahtan aklıma gelen herşeyi yemiyom yoksam duba olmuştumohh bee bugün evde olan bişeyler sölüyon bacım haa kaydirigubbakcemile3 yarasın cnmcım yee yee
çıtırtım dün sordumdu yaa,çağla şikel 4 aylık hamilemiş oğluşu olcekmiş onundaa adınıda kuzey koycekmiiş..
kısss ben Rıhtım koyacak die bliommm
kız ben demedim mi arkamdan konuşmayın diyeelmaz: walla günahımı alıyonuzz benim herif geldi biraz nette takıldı sonra garibim koltukta uyuyakaldımirmirmirmir
iyi geceler bende yatem artık uykum geldiimirmirmirmir
:roflol: :roflol: :roflol:ooohhh en iyisini yapmışşşş nan onnar bize acıyomu kii çocuğu bile çalarak yapıyoz beeaa sanki meraklısıydık şeyinn onnarınn:1closedeyes:
nan bunu heryerde söleme döverler seni haakonuş kızzz annarsın sen benii olmadıkça nası kuduruyo insan demii nan bide ben3,5 yıllık evliyim ilk 2,5 yıl istemedik sonna da 4 ay uğraşınca korkktum tüm tahlillerimiz de tertemiz di nann niye olmuyo diye diye kendimi yedimmmdi ki olduu
dedirtmeyek falla benim herüf kıskanmaya başladı bile
kızııımm çok ayıp etmişiniz yaaniayy bu neki cnm yaaa..
bide takı töreninden sonra bayılmış masanın birinee gittim yanına ne oldu diye ne dese beğenirsiin,'Sanki bana iki kuruş şey verceksiniz ben niye öpüyorum cümle misafirleri,paraları sen al ben ayakta kırk saat dikileyim dedii' amaaannn harbiden çok çektim yaa
aa ucuzmuş gıı ben bi beşik beğendim 650 nanaşkım benimkiler cokuyguna geldi 600 sen düşünmezmisin böle almayı
gece yarısını bile bekleyemeyokkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan bu krispi yok muuuu
,kudurtmuş gece gece herkesii tööbe tööbee :1ninca:
kızlaaar ben artık iyice dobiş oldum gaaba yaaa
dün metroda yer verdiler banaa kafamçokkarıştı sevinsemmi üzülsemmi bilemiyoruummm
günaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden
ayyy canım benimmmm nice nice senelere inşallah...
bundan sonra öyle başbaşa yok
ailecene kutlayacanız inşallah
kocaccından sürpriz mürpriz bişey bekliyomusun
sizin de iki sene oldu demek heee ağustosta da biz doldurucaz 2.yılımızı
daha taze gelin sayılırsın sende yaw opuyorumnanaktan
tekrar kutluyorum canım allah uzun ömürler seneler versin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?