günaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden
herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ya bugun sizden bi konuda fikirlerinizi isteyeceğim bana yardımcı olurmusunuz lütfen
biliyorsunuz ben ev arıyordum kiralık daire daha doğrusu .
dün akşam bir daireye baktık daire tamda istediğimiz gibi odaları falan
fakat şöyle bir sorun var DOĞALGAZ SOBALI ve artı dairenin bir alt katı nalbur dükkanı en alt katı bodrum katı şeklinde
şimdi biz daha önce hiç doğalgaz sobalı bir evde oturmadık kışın ısınma problemi nasıl olur ev ısınırmı ısınmazmı diye akşamdan beri düşünüyoruz
şöyle bir kaç fikir düşündük eşimle acaba iki tanede ufo alsak kışın biri bebek odası biri yatak odası için bu şekilde evi ısıtabılırmıyız oturma odasında doğalgaz sobası yanar
kafam allak bullak oldu nasıl yaparız diye düşünüyorum acaba evi tutsakmı tutmasakmı kararsız kaldık eşimle birlikte
bana yardımcı olurmusunuz bu konuda lütfen :bbo:
ya bugun sizden bi konuda fikirlerinizi isteyeceğim bana yardımcı olurmusunuz lütfen
fakat şöyle bir sorun var DOĞALGAZ SOBALI ve artı dairenin bir alt katı nalbur dükkanı en alt katı bodrum katı şeklinde
şimdi biz daha önce hiç doğalgaz sobalı bir evde oturmadık kışın ısınma problemi nasıl olur ev ısınırmı ısınmazmı diye akşamdan beri düşünüyoruz
şöyle bir kaç fikir düşündük eşimle acaba iki tanede ufo alsak kışın biri bebek odası biri yatak odası için bu şekilde evi ısıtabılırmıyız oturma odasında doğalgaz sobası yanar
kafam allak bullak oldu nasıl yaparız diye düşünüyorum acaba evi tutsakmı tutmasakmı kararsız kaldık eşimle birlikte
kaçmadan sana cevap verem kuzumherkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar
sağol canım teşekkür ederimhepinize günaydın kızlaaar,,
Ayy akşamdan kalmayım been kaydirigubbakcemile3 öldük gülmekten akşam +18 topic oldu bizim topic kaydirigubbakcemile3
Kartanesi cnm allah nicee uzun senelere nasip eder inşallah kızçenizlen..
aseba geçmiş olsun cnm bende demir hapını içince çok midem bulanıyo yaa..
hayırlı sabahlar canım doğalgaz sobası kuzenim kullandı hiç ısınmadı hem bebişi falan vardı beşiği o odaya taşıdı sonra taşındı ordan elektrikle falanda baya yüklü olur altı dükkan falan çok mu karamsar düşündüm:kedi: ama herşey bebek için başka daireler bakın canım inş daha güzellerii karşına çıkar
günaydın cnm valla ben doğalgaz sobası ne kadar ısıtır bilmiyorum ama altın ev olsa daha iyi bence yaa..
Günaydın kızlar nasılsınız
ben fenayım midem bulanıyoo sabah kan şurubunu içince başladı
bu arada ben artık öğlenleri olmayacağım dersim 15 ne kadar sadece sabah
azcık dinlenelim dimi ama bende yarım gün tatilimde bebişime yelek işleyeceğim
evde sıkılırım yooksam
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
ömür boyu mutluluklar bebişlerinle beraber opuyorumnanaktan
günaydın kızlar geceleri ne kaynatmışıız kuduryklar siziiikaydirigubbakcemile3 kartanesi evlilik yıldönümüüz kutlu olsun muhabbetli sevgi dolu prensesli nice senelere inşş biimki şubatta nasip olursa bebişle birlikte kutlıycaz
sağol şekerciimmmhepinize günaydın kızlaaar,,
Ayy akşamdan kalmayım been kaydirigubbakcemile3 öldük gülmekten akşam +18 topic oldu bizim topic kaydirigubbakcemile3
Kartanesi cnm allah nicee uzun senelere nasip eder inşallah kızçenizlen..
aseba geçmiş olsun cnm bende demir hapını içince çok midem bulanıyo yaa..
alt katın ev olmasının kesinlikle inaılmaz faydası olur cnm sen iyi düşün derim ben..
alt katın ev olmasının kesinlikle inaılmaz faydası olur cnm sen iyi düşün derim ben..
kaçmadan sana cevap verem kuzum
vallahi ufo çok iyi ısıtmıyo alma derim ev için bişey diyemem ama kaloriferli bulsanız
nasıl olsa kira bebiş olunca ısınma iyice problem biz bile kışın ufoyla ısınamadık
klimayla ısındık bende eğer kaloriferli ev bulursam çıkacam bebiş için ki
buralar ist. çok daha ılık yinede kaloriferli istiyorum eğer bulamazsam da
kömür sobası yakcaz artık hayatımda heeeç yakmadım emme oğluşum için katlanacam
sanırım ben oturup iyice düşünmeliyim eşimle birlikte teşekkür ederim tatlım
ben oldumduukızlar aşı olan varmı ben yarın olucam nasipse bir ilgiliydi ebem bakalım yarın nasıl davranıcak bana heyecan bastıı:))
canım
bu arada evlilik yıldönümünmüş canım eşinle vede doğacak bebişinle allah uzun sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah
kızlar aşı olan varmı ben yarın olucam nasipse bir ilgiliydi ebem bakalım yarın nasıl davranıcak bana heyecan bastıı:))
ben oldumduu
valla gacının biri oturuyomuş kapının karşısında ben kapıdan girdim biri koşup kolumu açtı diperi iğneyi fırlattı :roflol: :roflol:
o kadder ani oldu yaane
amaninnnn korktum nan ben şimdi :bbo:
nan cerin gacısı nerde bugün yaa
geçmişin karanlık sayfalarında özgesi için düşündüğü hainn planları okudum şimcikk
doğurup doğurup özgeye baktırcakmış :roflol:
biz de eşimle diyoz doğsa da bi çay demlese su mu getirse biri zira kimsenin koltuktan kalkmaya mecali yok evde :roflol:
kız bi doğsun şu ev bi gün yüzü görsün beaa :roflol:
yazık nan kızceğize kaydirigubbakcemile şimdi o senin söylediklerini duyuyo doğduğunda sana hadi be ordan sen kalk bana su getir anne diyebilir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?