2009 Kasm Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız
ben fenayım midem bulanıyoo sabah kan şurubunu içince başladı
bu arada ben artık öğlenleri olmayacağım dersim 15 ne kadar sadece sabah
azcık dinlenelim dimi ama bende yarım gün tatilimde bebişime yelek işleyeceğim
evde sıkılırım yooksam
günaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
ömür boyu mutluluklar bebişlerinle beraber opuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ya bugun sizden bi konuda fikirlerinizi isteyeceğim bana yardımcı olurmusunuz lütfen
biliyorsunuz ben ev arıyordum kiralık daire daha doğrusu .
dün akşam bir daireye baktık daire tamda istediğimiz gibi odaları falan
fakat şöyle bir sorun var DOĞALGAZ SOBALI ve artı dairenin bir alt katı nalbur dükkanı en alt katı bodrum katı şeklinde
şimdi biz daha önce hiç doğalgaz sobalı bir evde oturmadık kışın ısınma problemi nasıl olur ev ısınırmı ısınmazmı diye akşamdan beri düşünüyoruz
şöyle bir kaç fikir düşündük eşimle acaba iki tanede ufo alsak kışın biri bebek odası biri yatak odası için bu şekilde evi ısıtabılırmıyız oturma odasında doğalgaz sobası yanar
kafam allak bullak oldu nasıl yaparız diye düşünüyorum acaba evi tutsakmı tutmasakmı kararsız kaldık eşimle birlikte
bana yardımcı olurmusunuz bu konuda lütfen :bbo:

günaydın kızlar geceleri ne kaynatmışıız kuduryklar siziiikaydirigubbakcemile3 kartanesi evlilik yıldönümüüz kutlu olsun muhabbetli sevgi dolu prensesli nice senelere inşş biimki şubatta nasip olursa bebişle birlikte kutlıycaz

hayırlı sabahlar canım doğalgaz sobası kuzenim kullandı hiç ısınmadı hem bebişi falan vardı beşiği o odaya taşıdı sonra taşındı ordan elektrikle falanda baya yüklü olur altı dükkan falan çok mu karamsar düşündüm:kedi: ama herşey bebek için başka daireler bakın canım inş daha güzellerii karşına çıkar

hepinize günaydın kızlaaar,,
Ayy akşamdan kalmayım been kaydirigubbakcemile3 öldük gülmekten akşam +18 topic oldu bizim topic kaydirigubbakcemile3
Kartanesi cnm allah nicee uzun senelere nasip eder inşallah kızçenizlen..
aseba geçmiş olsun cnm bende demir hapını içince çok midem bulanıyo yaa..

günaydın cnm valla ben doğalgaz sobası ne kadar ısıtır bilmiyorum ama altın ev olsa daha iyi bence yaa..

kaçmadan sana cevap verem kuzum
vallahi ufo çok iyi ısıtmıyo alma derim ev için bişey diyemem ama kaloriferli bulsanız
nasıl olsa kira bebiş olunca ısınma iyice problem biz bile kışın ufoyla ısınamadık
klimayla ısındık bende eğer kaloriferli ev bulursam çıkacam bebiş için ki
buralar ist. çok daha ılık yinede kaloriferli istiyorum eğer bulamazsam da
kömür sobası yakcaz artık hayatımda heeeç yakmadım emme oğluşum için katlanacam
sağol canım teşekkür ederim

canım sırf bebek için ev değiştiriyoruz zaten inan şuan oturduğumuz ev cok küçük bizim bile yaşama alanımız kısıtlı bebeiş nasıl hareket edecek diye düşündük ve taşınmaya karar verdik bayadırda ev arıyoruz ev ısınmayacaksa napıyım ben bebeğim üşümesin diye uğraşıyorum sonuçta

günaydın cnm valla ben doğalgaz sobası ne kadar ısıtır bilmiyorum ama altın ev olsa daha iyi bence yaa..

Alt katı ev değil canım işte ev olsa ısınırdı gene dimi kafamçokkarıştı

teşekkürler cicimm
sana da geçmiş olsun
ooh valla yarım gün olması süper gerçektenn :lepi:

canım doğalgaz sobalı hiçbir evde oturmadım ufo da yakacaksanız sorun olmaz heralde ama sonra da çok pahalıya gelmesin. Bir de alt katın dükkan olması ısınmasını zorlaştırabilir alt ve üstte soba veya kalorifer yanıyor olması o kadar etkiliki
dükkan ne de olsa akşamları yanmaz belki biraz zorlanabilirsiniz

sağol destnacımm inş. hepimiz için de böyle olur :lepi:

sağol şekerciimmm
terbiyesizler siziiii gece gece neler kaynatmışlar :mymeka:

alt katın ev olmasının kesinlikle inaılmaz faydası olur cnm sen iyi düşün derim ben..

hee ben de öle didiimm :sinifsinif:

kızlar aşı olan varmı ben yarın olucam nasipse bir ilgiliydi ebem bakalım yarın nasıl davranıcak bana heyecan bastıı:))

alt katın ev olmasının kesinlikle inaılmaz faydası olur cnm sen iyi düşün derim ben..

sağol canım ben biraz daha düşüneyim

kızlar aşı olan varmı ben yarın olucam nasipse bir ilgiliydi ebem bakalım yarın nasıl davranıcak bana heyecan bastıı:))
ben oldumduu
valla gacının biri oturuyomuş kapının karşısında ben kapıdan girdim biri koşup kolumu açtı diperi iğneyi fırlattı :roflol: :roflol:
o kadder ani oldu yaane
canım
bu arada evlilik yıldönümünmüş canım eşinle vede doğacak bebişinle allah uzun sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah

sağol canımm allah hepimize hep birlikte uzun ömürler versin

nan cerin gacısı nerde bugün yaa
geçmişin karanlık sayfalarında özgesi için düşündüğü hainn planları okudum şimcikk
doğurup doğurup özgeye baktırcakmış :roflol:
biz de eşimle diyoz doğsa da bi çay demlese su mu getirse biri zira kimsenin koltuktan kalkmaya mecali yok evde :roflol:
kız bi doğsun şu ev bi gün yüzü görsün beaa :roflol:

ben daha olmadım sanırım hafta içi bir gun sabahtan bi saat izin alıp gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…