2009 Kasm Anneleri

öyle olur muhtemelen zira benim herşeyi anneme yaptırttığım hiç yardımcı olmadığım düşünülürse :roflol:
gıı ben çok cadıydım küçükkeneee
hala kardeşim korkar benden -tatlicadiarzu-
anaam benim kız bana çekmese baarii

kızlar yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww günaydın dün akşam çok mutlu oldum beeeeeee kaynanm beşiğini almış hatta bebeğimin acılıp büyüyen yataklardan almıs altta çekmacası yanda dolabı olandan birde peluş battaniye yavrumun çeyizi çogalıyo :lepi: çok mutlu oldum yarın bizde gidip rengını begenıp getıtırcez ayy sankı yarın doguruverecekmısım gıbı oldum

ayy canliiiz süpeer yaa
valla insan bi tane badiye bile tav oluyoo hemen doğsa diyo evde beşik olsa naparım bilmem gııı
güle güle uyusun inş. bebişin içinde mışııl mışııl
gelince fotosunu çek de koy yevruum hazır kaynana makina da aldıı

:roflol: :roflol: deli karı

canım güle güle kullan güzel günlerde büyüsün bebişin içinde

günaydın kızlar
kartanesi nice mutlu senelere kocişinle baraber yaşlanırsın inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

canlız hayırlı olsun sen şimdi doğana kadar kudurursun sürekli gözünün önünde beşik olunca insan heyecanlanır

kızlar benim bugün arkadaşım gelecek o yüzden çıkmam lazım evimi yerleştirem bişeyler hazırlayam öptüm şekerler akşama görüşrüz artık bizim sapıklar kulübü toplanır yinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

koyarım bacım yalla çok sevındım yaa akşam gıttıgım de yoktu kaynanam evde kayınperde gece calısıyo sehbanın ustunde mobılya katologu var ama şimdi kaynanamda olunca öle bırsey almıyacaktık ev alınca sözu vardı takım alacaktı ben de öle ustun körü bakmıstım sabah kahvaltı hazırlamıs kaynanacım zemuszemus dedı kızım nasıl yatak ısaretlemıs acık bırakmıstık baktın mı yooo dedım nasıl yanı dedım beşıgını aldık bebeişkonun dedı sadece sen rengını begen getırsınler dedı :1shok: delikafadulden cok sevındım ama bebek arabasınıda annemler alır kaynanam ende alırım dedı ama yok annem almak ıstıyo onu anam cocuk ne kısmetlıymıs yaa :roflol:

sağol krispicimm
sapık gacı senii azdırma gene akşam milleti kafamçokkarıştı

oooh valla maşallah diyelim gııı
anneciğim ya bilezik alcak ya beşik gibi bişey artık karar vercez beraber öbür taraf hakkında hiiç bi fikrim yok kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: deli karı

canım güle güle kullan güzel günlerde büyüsün bebişin içinde

saol canım allah herkesın gönlündekini versin bebeişlerımıze en ıyılerını yaşatsın allahım opuyorumnanaktan

çıtırtı saol canım kudurmam mı be hemen adayı kuralım dayayalım döseyelım ısterım ben

kartanesı bacı m gecmısı okumadım ben senın evlılık yıldönımın mü :uhm:

durumuna göre hangısı işine gelıyorsa onu aldır canım düsünmelerı bıle yetıyo yaa opuyorumnanaktan gıı hele benımkı kız olsaydı varyaa kaynana takla atardı halada ümitlı belkı kızdır dıye delikafadulden hiç kızı yok eltımınde oglan oldu ya karıcaz kız olsa uff neler aldırırdım ben ona :jeyyar: :jeyyar:

günaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden

kartanesi kutlarım canım seni
kocacığınla bebişlerinle daha çok mutlu uzun seneler geçirirsiniz inşallah
ah aahhh biz kartladık walla bizim 7 sene oldu geçen aysenağlama

slm güzel hamişler nasılsınız bakemm
kartanesi nice mutlu huzurlu senelere
göbikiniz çatlamasın diye neler kullanıyosunuz
ben üçlü yağ karışımı yaptımm onu kullanıyomm
bide drum bi krem yazdı onu göğüslerime kullanıyomm
ama lierac almak istiyomm kullanan varmı nerden aldınız ne kadara bilgi verirseniz sevinirimopuyorumnanaktan

slm narçiçeği,
teşekkürler
ben hala bebe yağı kullanıyom yaa bişey yok şimdilik
badem yağıyla çilek yağı da var evde emme onları kullanmadım
krem almıcam gaaba

kartanesi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... diger gacılar dün akşam kudurmuşlar ne doldu gııı yasak degil dimii yasaak olsa iyicene kudurudunuz...karakızım bebk gelince evi her zmankinden daha iyi ısıtacagınız için dikkatli düşünmeniz lazım önceden biz kısıp kullanırdık kombiyi falan ama bebk gelince mecbur açacaz ufolar ısıtıyor ama ne kadar olsa tüm evi ısıtmak zor olur bazı odalarda olmasıda ayrıca sıkıntı olur ama yinede siz bilirsiniz.. nar çiçegi bende bebe yagı kullanıyorum ama onu her gün düzenli kullanamıyorum o yüzden krem formunda bir şeyde alacam nan kalçama ve hemen kalça altına sürmüyordum çatlamışlar geçen farkettiydim nasıl gözlerim fal taşı gibi açıldı.

sağol mavişimmm :lepi:

canıımm tebrik ederimmm naaannn dün bizim evlilik yıldönümümüzdü unutmuşum yaaawwww annaaaammmm kocam da unutmuşş 3 yıl oldu evleneli beeaaa

gıı çocuk yapcez diye nası uğraştıysanız 3 yıl baya uzun geldi heraldee
bugün telafi edin gıı siz deee şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…