ben daha olmadım sanırım hafta içi bir gun sabahtan bi saat izin alıp gideceğim
yazık nan kızceğize kaydirigubbakcemile şimdi o senin söylediklerini duyuyo doğduğunda sana hadi be ordan sen kalk bana su getir anne diyebilir kaydirigubbakcemile3
öyle olur muhtemelen zira benim herşeyi anneme yaptırttığım hiç yardımcı olmadığım düşünülürse :roflol:
gıı ben çok cadıydım küçükkeneee
hala kardeşim korkar benden -tatlicadiarzu-
anaam benim kız bana çekmese baarii
kızlar yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww günaydın dün akşam çok mutlu oldum beeeeeee kaynanm beşiğini almış hatta bebeğimin acılıp büyüyen yataklardan almıs altta çekmacası yanda dolabı olandan birde peluş battaniye yavrumun çeyizi çogalıyo :lepi: çok mutlu oldum yarın bizde gidip rengını begenıp getıtırcez ayy sankı yarın doguruverecekmısım gıbı oldum
ayy canliiiz süpeer yaa
valla insan bi tane badiye bile tav oluyoo hemen doğsa diyo evde beşik olsa naparım bilmem gııı
güle güle uyusun inş. bebişin içinde mışııl mışııl
gelince fotosunu çek de koy yevruum hazır kaynana makina da aldıı
koyarım bacım yalla çok sevındım yaa akşam gıttıgım de yoktu kaynanam evde kayınperde gece calısıyo sehbanın ustunde mobılya katologu var ama şimdi kaynanamda olunca öle bırsey almıyacaktık ev alınca sözu vardı takım alacaktı ben de öle ustun körü bakmıstım sabah kahvaltı hazırlamıs kaynanacım zemuszemus dedı kızım nasıl yatak ısaretlemıs acık bırakmıstık baktın mı yooo dedım nasıl yanı dedım beşıgını aldık bebeişkonun dedı sadece sen rengını begen getırsınler dedı :1shok: delikafadulden cok sevındım ama bebek arabasınıda annemler alır kaynanam ende alırım dedı ama yok annem almak ıstıyo onu anam cocuk ne kısmetlıymıs yaa :roflol:
:roflol: :roflol: deli karı
canım güle güle kullan güzel günlerde büyüsün bebişin içinde
günaydın kızlar
kartanesi nice mutlu senelere kocişinle baraber yaşlanırsın inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
canlız hayırlı olsun sen şimdi doğana kadar kudurursun sürekli gözünün önünde beşik olunca insan heyecanlanır
kızlar benim bugün arkadaşım gelecek o yüzden çıkmam lazım evimi yerleştirem bişeyler hazırlayam öptüm şekerler akşama görüşrüz artık bizim sapıklar kulübü toplanır yinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol krispicimm
sapık gacı senii azdırma gene akşam milleti kafamçokkarıştı
oooh valla maşallah diyelim gııı
anneciğim ya bilezik alcak ya beşik gibi bişey artık karar vercez beraber öbür taraf hakkında hiiç bi fikrim yok kafamçokkarıştı
hee canliiz evlilik yıldönümümüz bugün biziiimm opuyorumnanaktan
günaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden
canıımm tebrik ederimmm naaannn dün bizim evlilik yıldönümümüzdü unutmuşum yaaawwww annaaaammmm kocam da unutmuşş 3 yıl oldu evleneli beeaaahee canliiz evlilik yıldönümümüz bugün biziiimm opuyorumnanaktan
canıımm tebrik ederimmm naaannn dün bizim evlilik yıldönümümüzdü unutmuşum yaaawwww annaaaammmm kocam da unutmuşş 3 yıl oldu evleneli beeaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?