nan ben vich nin kremini bile kullandım gene de göbemm kaşındı baktım pul pul oluyo hemen vazelin aldım 5 lira bişi şimdi hiç bi sorun yok maşallahslm narçiçeği,
teşekkürler
ben hala bebe yağı kullanıyom yaa bişey yok şimdilik
badem yağıyla çilek yağı da var evde emme onları kullanmadım
krem almıcam gaaba
sağol cnm anam biz hiç kutlamıyokki bi de bizim 2 düğün 1 nikah oldu hangini kutluyaz bilemedik biz de hiç kutlamıyoz ne edekkebisce o halde seninkide kutlu olsun nan nasıl unutursunuz bu mutlu günü..
nann çocuk için 8-9 aydır uğraşıyoz ilk 2 yıl keyi yaptık eccükk :jeyyar:sağol mavişimmm :lepi:
gıı çocuk yapcez diye nası uğraştıysanız 3 yıl baya uzun geldi heraldee
bugün telafi edin gıı siz deee şakkıdı
varya biz neciyiz yauwwrımmbugün niye kimse yok yaa
sağol kuzumm Allah hepimize evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel yıllar nasip etsin inşallah sana bişi sorcam ceylin ismi kuranda geçiyo mu anlamı ne gidince hocalarına bi soruversene cicimm sevabınaebiscecim yıldönümünüz kutlu olsun prensle sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice seneleere canlızım beşiğin hayırlı olsunn iyi günlerde kullan sağlıkla inşş
arapça hiç çalışmadım hocam yolcak beniiiii
ay ben de deniyim ondan kız eczanede vardır dimi?:1rolleyes:ebiscecim bende az vazelin sürüyodum cilt profösörü yağları önermiyor tylendiriyormuş birde alerjiye sebebiyet verebiliyormuş expial lipo diye bir şey verdii müthiş nemlendiriyor en masum oymuş çok hafif güzel bir kokusu var hemde sağlık ocağında bile yazdırabilirsinizz
kızlaar kızımın adını şevval koysakmııı
nan ben zaten dedimdi sana şevval koy tam şevval ayında doğcak die valla Elif Şevval süper olurrkızlaar kızımın adını şevval koysakmııı
ya bana ne bana ne bana da erkek ismi öner o zaman benim başım kel miii?:dilcikar:şevval sadece bir ayın adı canım dile çok hoş geliyor ama eslem. hafsa . yüsraa. nur cihan
büssürü kı ismi yazmıştım bi keneraa bulursam yazarım sana
sağol cnm anam biz hiç kutlamıyokki bi de bizim 2 düğün 1 nikah oldu hangini kutluyaz bilemedik biz de hiç kutlamıyoz ne edekk
nann çocuk için 8-9 aydır uğraşıyoz ilk 2 yıl keyi yaptık eccükk :jeyyar:
varya biz neciyiz yauwwrımm
sağol kuzumm Allah hepimize evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel yıllar nasip etsin inşallah sana bişi sorcam ceylin ismi kuranda geçiyo mu anlamı ne gidince hocalarına bi soruversene cicimm sevabına
ay ben de deniyim ondan kız eczanede vardır dimi?:1rolleyes:
ya bana ne bana ne bana da erkek ismi öner o zaman benim başım kel miii?:dilcikar:
dun aksamkı muhabbet bana hıc yabancı gelmedı.:jeyyar: ikinci yavrumuz için 3 seneden fazla denedik. her yumurtlama zamanı esim yine mi yumurtlama zamanı. yinemi yapıcaz der olmuştu.:roflol: halbuki fırsatları hic kacırmayan bır adamdır kendileri.
hamile kaldım artık kardiş kardiş yatıyoruz. biraz kanama bölgem var ya. dr. hala yasaklarda. napalım, 10 dakikalık zevk için yavrumu riske atamam. sonra çıkar acısı.:jeyyar:
yaaa böle bacaklarını poposunu burnunu herrr biyerlerini gösterdi dr teyzesii bacak kemiklerini bilene gösterdi ısırcam o bacaklarını poposunu yaaa sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?