teşekkür ederim cnm amiinnn .... napiyosun bakiimmm ii misin cicimm?ebiscem senin evlilik yıldönümün kutlu olsun cnmcıım.nicee uzun senelere..
teşekkür ederim cnm amiinnn .... napiyosun bakiimmm ii misin cicimm?
Maşallah kuzucuğayaaa böle bacaklarını poposunu burnunu herrr biyerlerini gösterdi dr teyzesii bacak kemiklerini bilene gösterdi ısırcam o bacaklarını poposunu yaaa sırnaşık şey
gıı hankını kutlucanızı da ben demiyem gaari :jeyyar:sağol cnm anam biz hiç kutlamıyokki bi de bizim 2 düğün 1 nikah oldu hangini kutluyaz bilemedik biz de hiç kutlamıyoz ne edekk
nann çocuk için 8-9 aydır uğraşıyoz ilk 2 yıl keyi yaptık eccükk :jeyyar:
varya biz neciyiz yauwwrımm
sağol kuzumm Allah hepimize evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel yıllar nasip etsin inşallah sana bişi sorcam ceylin ismi kuranda geçiyo mu anlamı ne gidince hocalarına bi soruversene cicimm sevabına
yaz yolla biz de elif şevval koyarız anlamlı da olur delikafaduldenşevval sadece bir ayın adı canım dile çok hoş geliyor ama eslem. hafsa . yüsraa. nur cihan
büssürü kı ismi yazmıştım bi keneraa bulursam yazarım sana
nan ben zaten dedimdi sana şevval koy tam şevval ayında doğcak die valla Elif Şevval süper olurr
ceriincim tatlım çok sevindim cnmm seninkide tosuncuk maşallahallahım kucağında göstersin cnmm opuyorumnanaktan
Maşallah kuzucuğayaaaaa mıncıklayasım geldi sen öle diyince dişlerim kamaştı yaaa ay bide yeni bebek kokusu oluoya böle mis gibi içine çektikçe çekesin gelio ne güsel kokudur öle
gözlerin aydın bacımmm ısırırım ben onun popişiniiyaaa böle bacaklarını poposunu burnunu herrr biyerlerini gösterdi dr teyzesii bacak kemiklerini bilene gösterdi ısırcam o bacaklarını poposunu yaaa sırnaşık şey
selam canım naber?selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızının adııııııııııııııı özgemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olcakkkkkkkkkkkkkkk buuu benimmmmmmmmmmmmmmmm adımmmmmmmmmmmmmmmmmm
internetten gelio kıs siparişşş:roflol: :roflol: :roflol:
nan bunu heryerde söleme döverler seni haa
3.5 ay bekledim uzun geldi deyüü
kızııımm çok ayıp etmişiniz yaani
kaynanayı çıkarcadunuz takıları ona takcaklardı ayıp deel mi bu yaptıınız canıımm
:roflol:
aa ucuzmuş gıı ben bi beşik beğendim 650 nan
ya ikea bu ankarada yokki anam nasıl iş yaa sipariş versek gönderirlermikii
nan gece topic pek eğlenceli oluyomuş hee +18 modunda :jeyyar:
sapık karılar siziii
gözlerin aydın bacımmm ısırırım ben onun popişinii
selam canım naber?
hadi beee ooo kızımın adaş teyzesiiiiiiii zemuszemus
ayyy harikaa anlamı çok güzelmiş diye duydumkızlar ben kız olursa erva koymayı planlıyorum eşimle anlaşırsak tabi bide duru ismini çok severim
sağol gulümm darısı isteyen herkesin başına sositososito unutttuk emme yıldönümümüzü :)körrrrrrrrrrrrr karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni görmüonuzzz gene bende kendi kendime konusuurm ebilisce evlilik yıldönümün kutlu olsun bajım nice yıllaraaaa
canım valla benim kuzenim ve eşi ilahiyatçılar ceylin koydular kızlarının adınıamin canım sorarım ceylini unutmam inşş losyonun tam adını yazıyorum expicial lipo yağ içinde su emilsiyonu eczanelerde var canımcımm kaydirigubbakcemile5
höyytttttttt ben geldümmmmm selam annişler ve yavruşlarrrrrrrrrrrrr
hastanedeydimmmm fıstığımı gördümmm çok tatlıydı ya minnoşum benüüümmmmm :asigim:
teyzeleri özgem tamm 23 cm ve 350 gr mışşş
sağlığı sıhatti yerinde çokkk şükür bi problem yok
şeker yüklemesi yapıldı şeker çok ii istediğini ye iç dedi doktor emme velakin 1,5 ayda 5 kilo aldığım için kızdı :umursamaz: aşırı iştahlı diilim yani çok yemiyom dedim o zaman tuzu azalticiksin tuz yok vücudun tuz yüzünden su tuteyo son aylarda daha beter olarsın didiiiiilmaz:
soraa sol kasığımda sürekli bi sancı vardı benim onu söledim idrar yolu enfeksiyonundan şuphelendi teste yolladı ama onun sonucunu alamadım işe döndüm akşam gidip onu alcem kısmetsa artık duruma göre ilaç verir ya da vermesss kuyruk sokumu ve kalçamdaki dayanılmaz ağrıyı söledim hımmm dedi ve başladı ilaç yazmaya 3 kalem ilaç yazmış ama yazı pek okuyamadığım için tam olarak nedir bilemiyorum canlar sadace kan hapını annadım ferrum vermiş gerisini eczası annasın napem artıkın kaydirigubbakcemile3
ayyy sora çenem düştü ama akşama ablam gelio van'dan yeğenimi görücem 5 aylık oldu ve ilk defa görecem allah nasip ederseeee çokkkkk mutlu ve de heycanlıyımmmmm
ayyy harikaa anlamı çok güzelmiş diye duydum
sağol gulümm darısı isteyen herkesin başına sositososito unutttuk emme yıldönümümüzü :)
sağol şekercimmKARTANESİ evlilik yıldönümün kutlu olsuuuun
Allah bir ömür beraberlik nasip etsin
kız CANLİZne ballısın yaaaa ne güsel kaynana vallaha hayırlı olsun şekerim
körrrrrrrrrrrrr karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni görmüonuzzz gene bende kendi kendime konusuurm ebilisce evlilik yıldönümün kutlu olsun bajım nice yıllaraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?