2009 Kasm Anneleri

KARTANESı evlilik yıldönümün kutlu olsuuuun
Allah bir ömür beraberlik nasip etsin
kız CANLıZne ballısın yaaaa ne güsel kaynana vallaha hayırlı olsun şekerim

yaaa böle bacaklarını poposunu burnunu herrr biyerlerini gösterdi dr teyzesii bacak kemiklerini bilene gösterdi ısırcam o bacaklarını poposunu yaaa sırnaşık şey
Maşallah kuzucuğa yaaaaa mıncıklayasım geldi sen öle diyince dişlerim kamaştı yaaa ay bide yeni bebek kokusu oluoya böle mis gibi içine çektikçe çekesin gelio ne güsel kokudur öle

ay ebisceciğim seninde evlilik yıldönümünmüüüüüş nice senelere Allah bir ömür mutluluk nasip etsin

gıı hankını kutlucanızı da ben demiyem gaari :jeyyar:
şevval sadece bir ayın adı canım dile çok hoş geliyor ama eslem. hafsa . yüsraa. nur cihan

büssürü kı ismi yazmıştım bi keneraa bulursam yazarım sana
yaz yolla biz de elif şevval koyarız anlamlı da olur delikafadulden
nan ben zaten dedimdi sana şevval koy tam şevval ayında doğcak die valla Elif Şevval süper olurr

valla gıı bence de güzeeel

körrrrrrrrrrrrr karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni görmüonuzzz gene bende kendi kendime konusuurm ebilisce evlilik yıldönümün kutlu olsun bajım nice yıllaraaaa

cerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızının adııııııııııııııı özgemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olcakkkkkkkkkkkkkkk buuu benimmmmmmmmmmmmmmmm adımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben kız olursa erva koymayı planlıyorum eşimle anlaşırsak tabi bide duru ismini çok severim

Kartanesüüü gıı senin de mi yıldönümün gııı hadi bakemmm hayırlı nice yıllara işallahhh şii bacııı bu akşam koru kendini :jeyyar: :roflol:

internetten gelio kıs siparişşş

gözlerin aydın bacımmm ısırırım ben onun popişinii

selam canım naber?

iidir canımcım yazdım ama görmedin evlilik yıldönümün kutlu olsun canımcım

hadi beee ooo kızımın adaş teyzesiiiiiiii zemuszemus

valla kıs 27 senedir bu isimle yaşıom cokta seviom adıyla yasasınnnnnn yalnız özgeler yaramaz olur dikkatt ett

kızlar ben kız olursa erva koymayı planlıyorum eşimle anlaşırsak tabi bide duru ismini çok severim
ayyy harikaa anlamı çok güzelmiş diye duydum
körrrrrrrrrrrrr karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni görmüonuzzz gene bende kendi kendime konusuurm ebilisce evlilik yıldönümün kutlu olsun bajım nice yıllaraaaa
sağol gulümm darısı isteyen herkesin başına sositososito unutttuk emme yıldönümümüzü :)

amin canım sorarım ceylini unutmam inşş losyonun tam adını yazıyorum expicial lipo yağ içinde su emilsiyonu eczanelerde var canımcımm kaydirigubbakcemile5
canım valla benim kuzenim ve eşi ilahiyatçılar ceylin koydular kızlarının adını
ceylin nisa
ama ben geçen bi sitede ceylinin anlamının cennet kapısı falan olmadığını ceyl kelimesinin farsçada yengeç demek olduğunu öğrendim zaten kuranda geçen cennet kapılarını da araştırdım hiç ceylin diye bişey yoktu :1shok:
bilmiyom gaari

anaaam cerinim doktorlara mı gitmiiş bebişini mi görmüüş oh ne güzel ne güzeel ben de nerde bu gacı diyoduum

KARTANESİ evlilik yıldönümün kutlu olsuuuun
Allah bir ömür beraberlik nasip etsin
kız CANLİZne ballısın yaaaa ne güsel kaynana vallaha hayırlı olsun şekerim
sağol şekercimm

asıl benim evlilik yıldönümüm :dilcikar: ebisceninki dündü
aaayyyyh salon kadını çizgimden kaydırmayın beni beeeaaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…