2009 Kasm Anneleri

sağol canım bende yeni öğreniyom maksat bende bişeler yapim oğluşuma
2-3 tane işlesem yeter

nan ben bi patik yapayım dedim kaç gündür kocam benle dalga geçiyo yapamadım diye olmadı çünkü her akşam yeni bir yumak ip ve şiş alıyorum sanırsam bu gidişle ev tuhafiye dükkanına dönecek :roflol: yapıyom yapıyom olmuyo bu kesin ipten ve şişten diyip ertesi gün yeni ipler ve şişler alıyorum yalnız garip olan aldığım iplerin hepsi pembe ve beyaz şuanda kaç yumak pembe kaç yumak beyaz ipim var bilmiyorum annem görürse kovalayacak beni kesin :roflol:
beceriksiz hatun ben kaydirigubbakcemile3

hadi ordan krispiye ne suç atıyon okudum hepsini teker tekeeer krispi gelmeden daha siz kızgın kumlardan serin sulara atlamışınız :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: ama bakk kimlerin atladığı belli ben 8.30 dan beri burdayım hani geri sapıklarrr yaaa..krispilen ben masumuz asıl suçlular ortada yok :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
bari başka renk alsaydın yaaa annen gelince onları değerlendirir nasılsa :asigim:

vaay bee vayy bee koca poposuu haa,akşama haaa aşkolsuuun çıtırtım aşkolsuunn..

ben kaçayom hadee gelince devam ederük gün uzuun gece daha uzun demi nan :roflol::roflol:

hee siz gece devam edersiniz gaari sositososito

gıı ceriin aslı olay gece dönüyomuş nan bu topicte biz de sabah kırıntılarnan yetiniyoz :teselli:

kızııımm ne kahvaltısıı baksan buldu kocayı kaçıyo hemeeen göceke gitceemiş bi de
sen gel ben sana burda sinit peynir çay ısmarlayam kafamçokkarıştı
he kııı kaçıyooo hemen sattı bizi bu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::roflol: ama bakk kimlerin atladığı belli ben 8.30 dan beri burdayım hani geri sapıklarrr yaaa..krispilen ben masumuz asıl suçlular ortada yok :roflol:

hayır sen heçde masum değelsin sende o suçlulardansın hele biri var bak hiç piyasada görünüyomu hala fındıkların etkisinde kalmış hatun :roflol::roflol:

vaay bee vayy bee koca poposuu haa,akşama haaa aşkolsuuun çıtırtım aşkolsuunn..
aç koynunua kuş konsun
asıl suçlular gece çok yorulmuş annaşılan :roflol:
onlar biraz zor aylur:roflol::roflol:
ben kaçayom hadee gelince devam ederük gün uzuun gece daha uzun demi nan :roflol::roflol:

bak bak bak gece uzun deyooo karuya bak bide ne zamandır tık yok deyo şimdi bu karu kocasınlan niye gidiyo gündüz vakti heee ben naladım aganigi naganigiiiiiiiii hemide 2000 model arabada uuuuyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii polis ceza yazmasın bunlara anam gece gündüz yorulmeyolarda pooooooffffffffffffffffffffffffffff:roflol::roflol::roflol:

anaaam gııı keşke arada mor felan başka renklerde alaydın renkten olmuyodur belkii kaydirigubbakcemile3
canım yelek felan işlemek daha basit değil mi
banada görümcem patik yapmasını gösterecek sonra bakalım işleyebilecekmiyim :kedi:

cnm bankacı mailini sen attın dı demi benim hotmail e :)
kızııımm ne kahvaltısıı baksan buldu kocayı kaçıyo hemeeen göceke gitceemiş bi de
sen gel ben sana burda sinit peynir çay ısmarlayam kafamçokkarıştı
nannn karı evde oturuyo zatenn asıl o sana yapsın getirsin kahvaltılıkları hem hazır kavaltıya gitcek hem kıza demediğini bırakmadı koca popo falan lmaz:

way sizler çok geveze olmuşsunuz haaa
öğlen aşam acayiip çene yaoıyonussss
ben sabah burdayım çok okuyamayom işte
geçmişten önemli habarlar olursa bana iletin haaaaa

bne gidiyorum canlar eve gidemde yemeğimi yiyem azcık uyuyam
bebişimin yeleğini işleyem ve gezmeye gidem çok işim var bugün
haydi sizlere kolay gele iyi çalışmalar
gece yine saputmayın öpüyorummm opuyorumnanaktan

gıı senin msnin var mııı? ekledin mi beni yaa haberim yook

way sizler çok geveze olmuşsunuz haaa
öğlen aşam acayiip çene yaoıyonussss
ben sabah burdayım çok okuyamayom işte
geçmişten önemli habarlar olursa bana iletin haaaaa

kızııım asıl geçmişi okuuu bomba haberler ordaa
kim kocasıynan ayrı yatamazmış kim bebesini nasıl yapmış valla geçmişte yazii benden sölemesi :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…