sağol canım bende yeni öğreniyom maksat bende bişeler yapim oğluşuma
2-3 tane işlesem yeter
hadi ordan krispiye ne suç atıyon okudum hepsini teker tekeeer krispi gelmeden daha siz kızgın kumlardan serin sulara atlamışınız :roflol: :roflol: :roflol:
nan ben bi patik yapayım dedim kaç gündür kocam benle dalga geçiyo yapamadım diye olmadı çünkü her akşam yeni bir yumak ip ve şiş alıyorum sanırsam bu gidişle ev tuhafiye dükkanına dönecek :roflol: yapıyom yapıyom olmuyo bu kesin ipten ve şişten diyip ertesi gün yeni ipler ve şişler alıyorum yalnız garip olan aldığım iplerin hepsi pembe ve beyaz şuanda kaç yumak pembe kaç yumak beyaz ipim var bilmiyorum annem görürse kovalayacak beni kesin :roflol:
beceriksiz hatun ben kaydirigubbakcemile3
hadi ordan krispiye ne suç atıyon okudum hepsini teker tekeeer krispi gelmeden daha siz kızgın kumlardan serin sulara atlamışınız :roflol: :roflol: :roflol:
bu böyle olmayacak midemde kazı alışması var sanki yaaa çok kazındı midem bebemde acıktı şimdi bu mureda o kocaman popsunu kaldıracakta bize kahvaltı hazırlıyacakta yiyecez çooooooookkk zaman alır en iyisi ben tıkınayım o anca akşaama hazır eder onu
:roflol::roflol: ama bakk kimlerin atladığı belli ben 8.30 dan beri burdayım hani geri sapıklarrr yaaa..krispilen ben masumuz asıl suçlular ortada yok :roflol:
ben kaçayom hadee gelince devam ederük gün uzuun gece daha uzun demi nan :roflol::roflol:
he kııı kaçıyooo hemen sattı bizi bu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekızııımm ne kahvaltısıı baksan buldu kocayı kaçıyo hemeeen göceke gitceemiş bi de
sen gel ben sana burda sinit peynir çay ısmarlayam kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: ama bakk kimlerin atladığı belli ben 8.30 dan beri burdayım hani geri sapıklarrr yaaa..krispilen ben masumuz asıl suçlular ortada yok :roflol:
aç koynunua kuş konsunvaay bee vayy bee koca poposuu haa,akşama haaa aşkolsuuun çıtırtım aşkolsuunn..
onlar biraz zor aylur:roflol::roflol:asıl suçlular gece çok yorulmuş annaşılan :roflol:
ben kaçayom hadee gelince devam ederük gün uzuun gece daha uzun demi nan :roflol::roflol:
nan ben bi patik yapayım dedim kaç gündür kocam benle dalga geçiyo yapamadım diye olmadı çünkü her akşam yeni bir yumak ip ve şiş alıyorum sanırsam bu gidişle ev tuhafiye dükkanına dönecek :roflol: yapıyom yapıyom olmuyo bu kesin ipten ve şişten diyip ertesi gün yeni ipler ve şişler alıyorum yalnız garip olan aldığım iplerin hepsi pembe ve beyaz şuanda kaç yumak pembe kaç yumak beyaz ipim var bilmiyorum annem görürse kovalayacak beni kesin :roflol:
beceriksiz hatun ben kaydirigubbakcemile3
cnm bankacı mailini sen attın dı demi benim hotmail e :)ebisce canım beni merak etmişsin gıı benim artık sabah dersim var
öğleden sonra geziyom o yüzden pek görünmeyom perşembe gününden anneme kaçtım
pazara kadar ordaydım fazla ayrı kalmış olduk o yüzden
bu arada kızlar oğluşuma dün yelek başladım öğleden sonra evdeyim yaa napem sıkılmayalım
nannn karı evde oturuyo zatenn asıl o sana yapsın getirsin kahvaltılıkları hem hazır kavaltıya gitcek hem kıza demediğini bırakmadı koca popo falankızııımm ne kahvaltısıı baksan buldu kocayı kaçıyo hemeeen göceke gitceemiş bi de
sen gel ben sana burda sinit peynir çay ısmarlayam kafamçokkarıştı
cnm bankacı mailini sen attın dı demi benim hotmail e :)
ayyy bayıldım falllaa kıızzz tam dabizim kurumdan bahsedeyoo :roflol:hee yaaa beğendin m gııı
cnm bankacı mailini sen attın dı demi benim hotmail e :)
nannn karı evde oturuyo zatenn asıl o sana yapsın getirsin kahvaltılıkları hem hazır kavaltıya gitcek hem kıza demediğini bırakmadı koca popo falanlmaz:
way sizler çok geveze olmuşsunuz haaa
öğlen aşam acayiip çene yaoıyonussss
ben sabah burdayım çok okuyamayom işte
geçmişten önemli habarlar olursa bana iletin haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?