gözün aydın canııııım hayırlı olsuuuunşşşşşş teyzeleri benim bebişim kızmış artık kesinleşti biliyormusunuzzzzz.....................offf be sonunda gösterdi cadı..
var nan ekledim seni kabul etsene ebisce olarak görürsün cicimmgıı senin msnin var mııı? ekledin mi beni yaa haberim yook
paparazziii kartanesiii walla on parmakta on marifet var heekızııım asıl geçmişi okuuu bomba haberler ordaa
kim kocasıynan ayrı yatamazmış kim bebesini nasıl yapmış valla geçmişte yazii benden sölemesi :roflol: :roflol:
günaydın canımmkızlarr günaydın hepinize...
hissediyorum biraz canım ama daha 1 haftadır falan ancak algılayabiliyorum ve ara ara sürekli tepmiyo tabee:sm_cool:kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden varmı aranızda....
var nan ekledim seni kabul etsene ebisce olarak görürsün cicimm
paparazziii kartanesiii walla on parmakta on marifet var hee
günaydın canımm
gözlerin aydın canıımmm bebeleri kertek mi nann :jeyyar: benimde dalyhan gibi delikanlı oğlum olcak allah kısmet ederse inşallahh
hissediyorum biraz canım ama daha 1 haftadır falan ancak algılayabiliyorum ve ara ara sürekli tepmiyo tabee:sm_cool:
nere nann cee diyip gidiyosun sora da vay cevap yasmadınız bilmem nee kıs iş başındayız anca yazıyokk gitme bi yere gel buraya geeeelllkızlar hadi ben kaçıyorum hepinizi çok öptüm...
hoşgeldiiin doktor bizim fındık kırmamıza izin verdi artık önceden yasaktı zemuszemusselam yemeğimi yedim geldim üleynn habu karular nerde yaaaa ne biçim bi fındık kırmaktı öyle yaaa töbe töbe töbeeeeee
hoşgeldiiin doktor bizim fındık kırmamıza izin verdi artık önceden yasaktı zemuszemus
anaaam gııı keşke arada mor felan başka renklerde alaydın renkten olmuyodur belkii kaydirigubbakcemile3
canım yelek felan işlemek daha basit değil mi
banada görümcem patik yapmasını gösterecek sonra bakalım işleyebilecekmiyim :kedi:
şşşşşş teyzeleri benim bebişim kızmış artık kesinleşti biliyormusunuzzzzz.....................offf be sonunda gösterdi cadı..
selammmmmmmmmmmmmmmm karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?