2009 Kasm Anneleri

şşşşşş teyzeleri benim bebişim kızmış artık kesinleşti biliyormusunuzzzzz.....................offf be sonunda gösterdi cadı..

ya valla hep böyle yapıyorsunuz haa ben gelince herkese bi tembellik çöküyo bi kelime bişey yazmıyorsunuz ya.valla sinir oluyom artık yaaa.

gıı senin msnin var mııı? ekledin mi beni yaa haberim yook
var nan ekledim seni kabul etsene ebisce olarak görürsün cicimm
kızııım asıl geçmişi okuuu bomba haberler ordaa
kim kocasıynan ayrı yatamazmış kim bebesini nasıl yapmış valla geçmişte yazii benden sölemesi :roflol: :roflol:
paparazziii kartanesiii walla on parmakta on marifet var hee
kızlarr günaydın hepinize...
günaydın canımm
gözlerin aydın canıımmm bebeleri kertek mi nann :jeyyar: benimde dalyhan gibi delikanlı oğlum olcak allah kısmet ederse inşallahh
kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden varmı aranızda....
hissediyorum biraz canım ama daha 1 haftadır falan ancak algılayabiliyorum ve ara ara sürekli tepmiyo tabee:sm_cool:

sinir olma kııız boncukkk
aaa millet artık gece kaynatmaya başladı vallaa kimse gelmiyo sabah
kız olduu belliydi zaten seninki de benim terbiyeli kızım gibi kapattı bacakları dimiiii
hareketleri hissediyom ben bayadır ama ööle dışardan görmedim valla biraz etim sıkı ondan mı gözükmüyo bilmiyom bi de ööle aşırı haldur huldur bi hareket diil hafiften hafiften geliyo
ayrıca karnım da çok sert yaa sizin de ööle mi çok gergin yani

nan boncuk nereye kaçtın gıı hemen hem kızıyo hem de cvp yazana kadar kaçıyoo

yoksun sen bende yaaa bi daa ekle benim msn olanları da kaybediyo bi süre soora hiç annamadım valla bu işi

bu arada senin oğluna bizden kız yok anam :dilcikar:

selam yemeğimi yedim geldim üleynn habu karular nerde yaaaa ne biçim bi fındık kırmaktı öyle yaaa töbe töbe töbeeeeee

anam ne bilim hiç aklıma başka renk almak gelmediki :roflol:
ben anladım tembel avrat beceriksiz avratım ben daha kızıma bir patik bilem öremiyom :sinifsinif:

şşşşşş teyzeleri benim bebişim kızmış artık kesinleşti biliyormusunuzzzzz.....................offf be sonunda gösterdi cadı..

gözün aydın kıs boncuxxxx hihoyyyt

nan ne fındığı anca uyandım gece gecc yattım evde kocamı varki fındık kırakkkkkkkkkkkk delüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…