kartanemm ciciimmmmm gülüüümmmmm heç öle şey olur mu nan ben bütün kız analarına yalvarmak zorunda kalıyom neyapam sen he de hemen bu gün kertek bitsin bu çileee mafoldumben benim oğluşum evlenmesinmi yaniii mutlu olmasın mı kuzummmnan boncuk nereye kaçtın gıı hemen hem kızıyo hem de cvp yazana kadar kaçıyoo
yoksun sen bende yaaa bi daa ekle benim msn olanları da kaybediyo bi süre soora hiç annamadım valla bu işi
bu arada senin oğluna bizden kız yok anam :dilcikar:
nan ne fındığı anca uyandım gece gecc yattım evde kocamı varki fındık kırakkkkkkkkkkkk delüüüüüüüüüüüüüüüü
nden gece geç yattın bak kendini ele verdin hatun geç yatınca doğal olrak geç kalkılıyo demi fındıkçılar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
şimdi doktor arkadasım aradı gel bebeğe bakalım dediiiii cuma gitcem ama bu başka doktor arkadasssss bide o görsün bebişimi hemde bi aydır görmüom özledim oğlumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bir bucukta gitcemmmmmmmmmmmmmmmmmm
baaaak nası lafı değiştiriyo
ee hadi gözünaydın sen görecen bebeni
ya ben 12 gün daha var senağlamasenağlamasenağlama
valla bacım benim evde z.yağlı semizotu var yanına yoğurt bi de z.yağlı fasulye var karpuz keseriz cokacimcoookkıslar bana bir akşam yemeği menüsü fikri veriiiiiin
ne yapsamkiiiiiiiii :uhm:
nann senin evinde ne var ki her gün evi yerleştiriosunn yeni mi taşındın naaptın cicimm?yaaa ben evimi yerleştirecem kııııı hadi görüşürük
hoşgeldin gulüm ayay ne güsel biri gelip benim camları da silsin gıııı sevabına ... yemek yapmayı sefiyom ben valla emme cam silmek istemiyom...kızlar nabersinizz
bende ancak evi toparladım eşimi uğurladım iş görüşmesi varrr hayırlısıyla
bu sefer olacak inşallah,bi ton ütüm var yapılacak ama akşam üzeri yapacam..
yemeğimde var bugün yemek derdim yok,
dün annecim geldi bütün camlarımı silip gitti saolsun..
ben temizlik hastası oldum yaaa hergün banyoyu mutfağı temizleyip duruyorum
sizde de varmı böyle bişey?
ama gel görelim ki yemek yapmayı artık hiç sevmiyorum çok üşeniyorum...
siz ne ettiniz? kaynatmışsınız yine bakıyorum da..
canlarım kabak yemeği yapmaya karar verdim yanına yoğurtlu semizotu salatası birde erişte
gelin görünki bu hamilelik beni yemek yapmaktan soğuttu aynı dertten muzdaribim
deverim bak konuşmayın ben gıttım dıye kaynatmıssınız hain garılar :mymeka:arkandan konusurusss zor bişemi sankiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
laelaelaelaelae var oldugunu kabullenmende yeter tatlımkacak mutlaka varda nerde hala bulamadim.delikafadulden
:roflol: :roflol: delüü yaavalla benim kocam bu bebegi yaparken ben dinlenmiyordum. ortama ayak uyduruyordum.delikafadulden
sen çalısmıyon mu bacım hep evdesın galıba insallah esının ısı yolunda gıder :Saruboceq:kızlar nabersinizz
bende ancak evi toparladım eşimi uğurladım iş görüşmesi varrr hayırlısıyla
bu sefer olacak inşallah,bi ton ütüm var yapılacak ama akşam üzeri yapacam..
yemeğimde var bugün yemek derdim yok,
dün annecim geldi bütün camlarımı silip gitti saolsun..
ben temizlik hastası oldum yaaa hergün banyoyu mutfağı temizleyip duruyorum
sizde de varmı böyle bişey?
ama gel görelim ki yemek yapmayı artık hiç sevmiyorum çok üşeniyorum...
siz ne ettiniz? kaynatmışsınız yine bakıyorum da..
canım semizotu bizim için çok faydalı birşeymiş
kan yapıcı özelliği de varmış sadece semizotu değil
yeşil olan tüm sebzeleri bu dönemlerde tüketmemiz gerekiyor..
doktorum söyledi, bu arada etin yanın da yoğurt ayran tüketmememiz gerektiği gibi, semizotu gibi şeyleirn yanında da tüketmemek gerekiyor
nasıl kan hapı içerken 1.2 saat öncesi ve sonrasın da süt vb.
ürünlerden uzak durmamız gerekiyor aynı onun gibi bişey...
ben bunu öğrendiğimden beri semizotunu yoğurtlu değil de...
içine bi ki diş sarımsak doğrayıp bol limon ve zeytinyağlı
bi salata yapıyorum gerçekten öyle çok lezzetli oluyor
tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?