2009 Kasm Anneleri

yok anam bende heeç öle bişey yok
yani manyak oldum hergün temizlemem gerekiyo gibi hissediyom sinirim bozuluyo ama gel görki bu itek hep teoride kalıyo pratiğe dökemiyom malesef :roflol:
ayrıcaa akşama da yemek yok yaaa :gitme:

anaaa nasıl yaaniii
et yoğurtsuz yenir mi gııı
hele semizotu daha bu öğlen yedim yoğurtlu semizotu salatası
bu ne yaaa
onu şunla yeme bunu bunla yeme
hem öğlen ve akşam et yiyin diyolar hem yoğurt tüketin diyolar ama ikisini aynı anda yemeyin diyolar bulmaca gibi nan buu kafamçokkarıştı

kartanesiiiii nerdesin nann
burdayıım yemeğe gittiydiim bi de kendime medikalcilerden bi sırt yastığı aldım koydum şimdi oturuyom rahat rahat

artık önlüğü de kendin al cimri karıı
çok zoruna gideceese ben alıverip yollıyam gııı :roflol:
kraftın arabası ne kadarmış söle bakem hele

canım benım begendıgım 650 olması lazım ama harbı guzel kız cok saglam 200 var kraftın ama onu görunce 200 begenemedım :1shok: kraft sıtesıne gır travel sıstem olanvar pusetlı o bacım

canım benım begendıgım 650 olması lazım ama harbı guzel kız cok saglam 200 var kraftın ama onu görunce 200 begenemedım :1shok: kraft sıtesıne gır travel sıstem olanvar pusetlı o bacım

650 çok pahalımışş biz alamayık onuu 300e falan alırım heralde anca zaten outletlere bakcam oralarda daha uygun olii

canliz canım ben çalışmıyorum evdeyim evlendiğimden beri...
kartanesi valla dediğin doğru ama en azından 4 ay daha bu eziyeti çekicez
besinleri aralıklarla birbirine karıştırmadan yemeğe çalışıcaz..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/269921-anne-karninda-yolculuk.html bu videoyu izlemesseniz döverim siziii
ben şu an onu izliyom biraz uzun ama durdurup aralıklarlada izleyebilirsiniz
bebişlerimiz an be an gelişimlerini gösteriyor çok güzelll çok duygulandım...

izledik biz onu kocişkomnan gerçekten harika bişey yaa hele bebişin müziğe tepkileri görülmeye değer gerçekten :asigim:

akşama bize gelin cnm koca bi tencere z.yağlı fasulye var ayrıca z.yağlı semiz otu yemeği de var yoğurdu yanında ister ye ister yeme kaydirigubbakcemile3 karpuz da kesemm size gelin nann ha hacı olmaz mı ?
nan sırt yastığı vardı ben de deseydin yaa ama neyse ben bi daha takayım şunu koltuğuma bakem rahat etcemmi şinci

ay kıslar daha benim 2 hafta sonra kontrolüm yaaaa
cinsiyetinin tam netleşmesini istiyorum artık
büyük ihtimal kız dedi ama benim bu doktorun sölediği her ay değişio

gelek gıı zeytinyağlı fasulyeye de bayulurunn
hatta evde fasulye var akşam ben de yapayım yarın için

peki kuzum sen niye kullanmıyodun yastığını gıı tak da otur ağrıtma belini

ay kıslar daha benim 2 hafta sonra kontrolüm yaaaa
cinsiyetinin tam netleşmesini istiyorum artık
büyük ihtimal kız dedi ama benim bu doktorun sölediği her ay değişio

benim de 2 hafta sooraydı ama burda diilim diye erteledim 1 hafta sonraya
hem de çift dikiş görcem bebeemi bi ayrıntılıda bi doktorumda :sm_cool:

gelek gıı zeytinyağlı fasulyeye de bayulurunn
hatta evde fasulye var akşam ben de yapayım yarın için

peki kuzum sen niye kullanmıyodun yastığını gıı tak da otur ağrıtma belini
annatayım emmme gülmee kız onu takınca kıçım koltuğa sığmıyooo :çok üzgünüm:

650 çok pahalımışş biz alamayık onuu 300e falan alırım heralde anca zaten outletlere bakcam oralarda daha uygun olii
am auygunlarıda var canım arastır ıyıce
ay daha bide ayrıntılı var üstüne tetenoz aşısı abooo

bende ayın 25 ıle 30 arası ayrıntılıya gırecem sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

napıonuz kıslaarr o krispi karısı adımızı fındık kırana çıkardı gitti heeeklava: alt tarafı iki awuç fındık yediksırnaşık şey

ay şu yemek temizlik işlerini bitirsem kaşımı aldırmaya gitcem
kendim bir iki tel kopardım içine ettim

nasıl yani kız her gün evi topluyom işte günlük ev yerleştirmesinden bahsediyom hoş her gün evi silip süpürmüyom
napıonuz kıslaarr o krispi karısı adımızı fındık kırana çıkardı gitti heeeklava: alt tarafı iki awuç fındık yediksırnaşık şey

yemeyeydin alt tarafı iki avuçmuş ben hamileliğim boyunca iki avuç yiyemem sen bi oturuşta yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…