2009 Kasm Anneleri

ebisceeem gördünmü anaam hem kahvaltıya çağırıyoz hemde bi ton hakaret nann koca popo falan :oklava:
falla ben sölicemi söledim cicimmm onnara sen merak etme ezdirmem nann seni kimselere hööööttttt ( yeterince ürkütücümüyüm cicimm)
kızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
canımcım hayırlı olsunn umarım daha nice güzel haberler alırsın bu gün duyduğum en güzel haber oldu bu :lepi:

allahın izniyle....

hadi gözünaydın boşuna dememişler bebekler rızıklarıyla gelir diye demi ama hayırlısı olsun canım

nasıl yani kız her gün evi topluyom işte günlük ev yerleştirmesinden bahsediyom hoş her gün evi silip süpürmüyom

yemeyeydin alt tarafı iki avuçmuş ben hamileliğim boyunca iki avuç yiyemem sen bi oturuşta yedin
ona yerleştirmek mi denir anacım toplamak denir şaşırttın ebisciimi de kaydirigubbakcemile3

kızlar bir zamanlar bir liste vardı satı doğum tarihinin cinsiyeti falan gösteren artık liste yapılmıyormu yoksa güncellememi yapılmamış ?
liste tarihin karanlık sayfalarına gömüldü anacım birileri bulsa getirse güncelleriz emmee yook
yani başak burcuyum temizimdir amma öyle çok çok titiz değelimdir
başaklar temiz karulardır

gel ben alam kıııı ince kaşdan bende hoşlaşmam kendüm alıyom buraları accuk pahalı yerler bi kaşı 8 tl ye alıyolar bu ucuz olan yer bide 15 tl ye alan var
kaş bıyık ikisi
ben de başağım kııı :jeyyar:

allah razı olsun canım çok saol...
ooohh beee cnm gözün aydıınn :teytey: valla geçen sen eşim işsiz dediğinden beri dua ediyodum cnmm :Saruboceq: allahım sağlıkla çalışmayı nasip etsiinnn

gözün aydın canıııııııııııııııııııııııııııııııııım hayırlı olsun ay çok sevindim vallahi :nazar:

saol canım..

canımcım hayırlı olsunn umarım daha nice güzel haberler alırsın bu gün duyduğum en güzel haber oldu bu :lepi:

sende saol tatlım yaaaa
benimde son zaanlarda aldığım en güzel haber...
çok şükür....

allahın izniyle....

yuppiiii
balımm şekercimm nasıl sevindim annatamaaam bugünün en iyi haberi buu :sm_cool: :sm_cool:

hadi leen kartanesii sen kadar zengin değilim anaaam:roflol: bi kıytırık arabaa nan ev kiraa tek maaş kocanın maası ,bak sanaa 2 maas,ev en lüksündeen en güzel mühitte,arabanda altındaaa ben bişe diyommu naaannn :roflol:
bende başağım kıı 27 ağustos 1982

hadi leen kartanesii sen kadar zengin değilim anaaam:roflol: bi kıytırık arabaa nan ev kiraa tek maaş kocanın maası ,bak sanaa 2 maas,ev en lüksündeen en güzel mühitte,arabanda altındaaa ben bişe diyommu naaannn :roflol:
ben sende 1 yaş büyüğüm 1981 24 ağustos
öğlen yemeğinide sen hazırla cnm ben gelem :roflol:

ben iştahıma kaşama saklıyom şimcik sadece atıştıracam akşama beyoğluna karışık kebap yemeye gidecem
hem sen bana kahvaltı hazırlamadan kaçtın fındık kırmaya gittin yok sana yemek memek ekmek arası yaparım onuda bebişin için yani sana değel:dilcikar::dilcikar:

hmm çıtırtı ablaam beniim kaydirigubbakcemile3 gördünmüü sende maşallah hızlısın itek gacısı gibii,ben geç kalmışım anaam daha ilki karnımda bee

kızlar çok kötüyüm sabah uyandım o kadar açıkmışım ki önce kuru üzüm yiyeyim dedim aman Allahım yediğime bin pişiman oldum şimdiye kadar midemin ağrısı durmadı zavallı ben hiç bir şey yiyemedim aç geziniyom evin içinde daha doğrusu kıvranıyom

ööffff acıktım ben yaaa ne yiyecem şimcik
sandvich ve ayran
nann kartanesi o kaa zengin diil yazık üstüne gitmeyin çocuun ümitköyde inşaat halinde evi var kuzumun amma şincik kirada oturuyyy sen de çalış nannn çaışmak güzel şey falla (güselmişşşş....kimi kandırıyosam )
öğlen yemeğinide sen hazırla cnm ben gelem :roflol:
naniknanik nannn çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bizde birbirinizden çıkmıyonuz bakıyomda kaydirigubbakcemile3

Back
X