benede kazan ozaman :roflol: hele şimdi dahada büyücek napcam ben yaaaaa
tubiş yaa koysana bi resminii su topice yaaa :1hug:
ne oldu gıı çohh mu merak ettin beniiilülülülülülü
hee kıı ettüm valla gizleme nan bu kadar kendünüüü lülülülülülü
sonra hayal kırıklığına uğramayın :roflol:nasıl birini hayal ediyonuss söyleyin bakemsositososito
bacım rengim bi yere kaçmadıda ben öyle güneşlenen bronzlaşan biri değelim ayrıca karadeniz karusu beyaz tenli olur işte ölea.s
bağa bakkkk :mymeka: :mymeka:hay allahım yaa ne kötü karusun senkötükedihüso
aynen bizden can çektirmesi :dilcikar: :dilcikar:arıcan kocişi getirceeekk kaydirigubbakcemile2 bizden bu kadar,paket servis yok sadece canını çektirene kadar :roflol: yanlışmıyım canlüzz karısıı
pis bogazzzzz:jeyyar:bunlar canlarinin cekmediklerini sayiyor guya. gecende itek lahana dolmasi dedi. tabiki canim cekti. valla kocacim ancak konserve buldu da rahat ettim.cokacimcoook
ne olmus wanna ya yaww bwn bılmıyomwannacım çok geçmiş olsun valla haberim yoktu bacım neyse bu aralar senlen uğraşmıyam bari zaten uğraşan uğraşıyo bi tekmede ben vurmayam
kazan abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kesın kazan kaydirigubbakcemile3olabilir bak. genc kizlarin gogusleri buyurken bardak, fincan gibi seyler kaparlar ya, o boyutta olsun diye. demek ki sana tas kapamislar.delikafadulden
sonra hayal kırıklığına uğramayın :roflol:nasıl birini hayal ediyonuss söyleyin bakemsositososito
bakın bakem iki tane resim koydum. besmelesiz bakmayın dudağınız uçuklamasın:1shok:
vaaaaayyy karuya bakın hele bi bakın gözünüz göynünüz açılsn zati bu kasım analarından çirkin karu çıksa delikafaduldendelikafaduldenböyle olurdum valla
yanlız eski günlerdenmiş yani hatun zayıf hallerini koymuş şimdiki halini merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?