2009 Kasm Anneleri

kızlaarr benim kyınpeder geldi az önce bi 250 tl daha verdi bağa bu adam oğlan torunu olcekdiyemi yapıyo bunu anamadım bişey yok yani veriyodu bna böyle para ama bu kadarda değeldi

nan kayınpedere bak beee :nazar:kızım sen bu adamın ismini oğluna koymazsan Allah taş eder seni taş:olmaz:

bakın bakem iki tane resim koydum. besmelesiz bakmayın dudağınız uçuklamasın:1shok:

bakalım bakalım necimisin şakkıdı
slm sekerrrrrr

kızlaarr benim kyınpeder geldi az önce bi 250 tl daha verdi bağa bu adam oğlan torunu olcek die para saçıyo adam
ballı garı bu arda cok guzelmıssın şaka takıldım haaa ama kızın daha güzellll kaydirigubbakcemile3

nan kayınpedere bak beee :nazar:kızım sen bu adamın ismini oğluna koymazsan Allah taş eder seni taş:olmaz:

bencede ayıp edersin daş olursun daşşş eyüphan mıydı gıııııı

kız şişko halimde war görmedin mi o zaten düğün fotolarına heç bakma orda 50 kıloydum fiiduk gibiydim şimdi 77 kiloyum bayaa iri bi ceviz oldum yanii

heee düğün fotolarında zayıfsın son iki resimde şişmişsin bacım boyunda uzun herhalde selvi boylum al yazmalım beni maşşallah maşşallah:nazar::nazar:

asıl annemler duyarsa kayınpederin bana 250daha verdiğini ozaman şimdi ,smini koymada göreyim diyecekler bağa yaaaa demesemmi acep pooooofffffffffffffffffff
yada paraları gerimi versem

ulennnnnnnn bir başı açık ben miyim nan kendimi gavur gibin hissettim haaa :kedi: bu arada sende pek dadlımışsın gııı

kız çatırtı karısı sen kibap yemeğe gitmiyo muydun ? neen hala burdasın
gitçem kocişi bekliyom
bakalım bakalım necimisin şakkıdı

slm sekerrrrrr

ballı garı bu arda cok guzelmıssın şaka takıldım haaa ama kızın daha güzellll kaydirigubbakcemile3

bencede ayıp edersin daş olursun daşşş eyüphan mıydı gıııııı

öle deme nan paranın yüzünden oğlumun ismi eyüphanmı olcak
du bakalım 12 gün sonra belli olur kız derlerse ozama adam paraları geri isteyebülü

heee düğün fotolarında zayıfsın son iki resimde şişmişsin bacım boyunda uzun herhalde selvi boylum al yazmalım beni maşşallah maşşallah:nazar::nazar:

asıl annemler duyarsa kayınpederin bana 250daha verdiğini ozaman şimdi ,smini koymada göreyim diyecekler bağa yaaaa demesemmi acep pooooofffffffffffffffffff

paralar geri verilmezz :mymeka: :mymeka: nan bizi heç örnek almıyon mu sen beleşci olcan azcık hem koyuver nolcak alla alaa :oklava:

gitçem kocişi bekliyom

öle deme nan paranın yüzünden oğlumun ismi eyüphanmı olcak
du bakalım 12 gün sonra belli olur kız derlerse ozama adam paraları geri isteyebülü

virmem deeeeee eyüphan güzel ama ben arif kemal koymayı kabul edıyom da sana noliii yavrum :sm_cool: am aben koyarım da dimedim koyamam da dimedim du bakalım niler alcaklar öle yani yiğit olabılır bizim isim kesin degıl laelaelaelaelae

kıslar oku oku gözlerim şaşı oldu yaww kafamçokkarıştı ne çok kaynatmışınız anacım yetişemiyom size accuk yavaş olun yaaaa kaydirigubbakcemile4

bugün gittiğim doktor kız gördü bebişi ama haftaya ayrıntılıda netleşir iyice cinsiyeti ama yüksek ihtimal kız dedi.ama önceki doktorum oğlun olcak dedüydüüüüüüü.nolcek şimcik. :1shok:

bugün gittiğim doktor kız gördü bebişi ama haftaya ayrıntılıda netleşir iyice cinsiyeti ama yüksek ihtimal kız dedi.ama önceki doktorum oğlun olcak dedüydüüüüüüü.nolcek şimcik. :1shok:

bu doktorlarda şaştı iyice sıcaktan galibaa delikafadulden bir taki kontrolde tam netleşir 6 aylıksın gıı nasıl görmezler anam

kız ne uzun boylusu 1.60 anca war boyum :roflol:

:olmaz::olmaz:

ulennnnnnnn bir başı açık ben miyim nan kendimi gavur gibin hissettim haaa :kedi: bu arada sende pek dadlımışsın gııı

mersiii:kedi:

ohh ohh bi kız daha geliyoo:dance:

paralar geri verilmezz :mymeka: :mymeka: nan bizi heç örnek almıyon mu sen beleşci olcan azcık hem koyuver nolcak alla alaa :oklava:
ya ben hiç evladıma isim koyamıyacammı kızımın ismini zaten kayınpeder verdi buse olcak dedi bende kıramadım verdim nan ben belki daha çocuk yapmayacam belkim olmayacak heç isim koyamıyacammı yaaa

laelaelaelaelae delikafadulden ey ozaman yırttık :roflol: :roflol:
eyüphannnnnnnnn lülülülülülü

eyüphanın yanına efe koyabilirim eyüphan efe olabilir ben efe derim

bu doktorlarda şaştı iyice sıcaktan galibaa delikafadulden bir taki kontrolde tam netleşir 6 aylıksın gıı nasıl görmezler anam

ohaaa ne altı ayıı ozaman ben yedi aylıgımmm 21 haftalık kız 5 e yeni girmişş bende 2o haftada gördümmm

aa aşkolsun canlızım ni dimek gawur:olmaz: paranın bide imanın kimde olduğu belli olmaz:roflol:

ya ben hiç evladıma isim koyamıyacammı kızımın ismini zaten kayınpeder verdi buse olcak dedi bende kıramadım verdim nan ben belki daha çocuk yapmayacam belkim olmayacak heç isim koyamıyacammı yaaa

eyüphanın yanına efe koyabilirim eyüphan efe olabilir ben efe derim

bak öle olur busede güzel adam çirkin isim koymamıskı hem daha cok elını cebıne atar hem gönlü olur eyüp efe de olur
hihoyyyt

Back
X