arıcan kocişi getirceeekk kaydirigubbakcemile2 bizden bu kadar,paket servis yok sadece canını çektirene kadar :roflol: yanlışmıyım canlüzz karısıı
maalesef canim, hazirla kendini. esinin kucuk kopyasi geliyor.kaydirigubbakcemile3
aaaa haberim yoktu yaaa şimdi duydum
çay kırmıyom kesiyom bak hala aklın kırmakta fındık kırmakta bide bana kızıyona.sa.s
çay kırmıyom kesiyom bak hala aklın kırmakta fındık kırmakta bide bana kızıyona.sa.s
konuş kızz wannaalkisalkisalkis bunlar beni tek gördü yediler bitirdiler beni laelaelaelaelae
şincik çıkıyom amma evde yimemm de v ar 45 dk da yürürüm (anam sırt yastığı mevzuunda başrol oynayan kıçı biraz küçültmek lazım demii kız 48 kiloydum ama kıçım gene de kocamandı beaaaa bebekken karpuz a oturtmuşlar koca kıçlı olsun diye işe yaramış walla )aayy ebiscem kıyamam lan sana hacıı opuyorumnanaktan bide çalışmak gözel demezmii,çatlak gacıı kaydirigubbakcemile3
amaaa sırt yastığı hakkında olanları görmedim sanmaa :roflol:
az once karpuz siparis verdim. benide bu sicakta bi o serinletiyor valla.alkisalkisalkis
eskiler hala çay kırmak der çok bilmiş gacı:mymeka:
bunlar canlarinin cekmediklerini sayiyor guya. gecende itek lahana dolmasi dedi. tabiki canim cekti. valla kocacim ancak konserve buldu da rahat ettim.cokacimcoook
şincik çıkıyom amma evde yimemm de v ar 45 dk da yürürüm (anam sırt yastığı mevzuunda başrol oynayan kıçı biraz küçültmek lazım demii kız 48 kiloydum ama kıçım gene de kocamandı beaaaa bebekken karpuz a oturtmuşlar koca kıçlı olsun diye işe yaramış walla )
şincik çıkıyom amma evde yimemm de v ar 45 dk da yürürüm (anam sırt yastığı mevzuunda başrol oynayan kıçı biraz küçültmek lazım demii kız 48 kiloydum ama kıçım gene de kocamandı beaaaa bebekken karpuz a oturtmuşlar koca kıçlı olsun diye işe yaramış walla )
heee iyi yapıyom o bidaha iki avbuç fındık yesin bak nolliiiiiiulan krispiiiii sen yokmusun naaan,genee yaptın yapcanı kıza haaa kaydirigubbakcemile3
eskiler hala çay kırmak der çok bilmiş gacı:mymeka:
:roflol::roflol: ayy daha neler duycaz kııııııı :roflol: kızım olsa denerdim amaa oğlanında koca kıçlısı olmaz be hacııı :roflol:
kızzz benim memişlerede bişeymi yaptılar acepp onlar niye karpuz gibin kii acaabaa :roflol:anama bi soremm
kıss valla bi görsen resmide aynı babası haaa hihoyyyt olsun beee kocamı severüün çoook razıyım ikisininde herşeyinee
wannacım çok geçmiş olsun valla haberim yoktu bacım neyse bu aralar senlen uğraşmıyam bari zaten uğraşan uğraşıyo bi tekmede ben vurmayam
sormuştum sanada canım çekmesin diye söylememiştin demek lahana dolmasıydı düşünceli insanın hali bi başka oluyoo canım vereliniortakgel bi öpem seniiŞeniz
:roflol::roflol: ayy daha neler duycaz kııııııı :roflol: kızım olsa denerdim amaa oğlanında koca kıçlısı olmaz be hacııı :roflol:
kızzz benim memişlerede bişeymi yaptılar acepp onlar niye karpuz gibin kii acaabaa :roflol:anama bi soremm
olabilir bak. genc kizlarin gogusleri buyurken bardak, fincan gibi seyler kaparlar ya, o boyutta olsun diye. demek ki sana tas kapamislar.delikafadulden
benimkilerede en büyüğünden tencere kapatmışlar herhalde:roflol::roflol:
benimkilerede en büyüğünden tencere kapatmışlar herhalde:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?