fıstığımmmmm gelmiş yağmurum gelmişşşş hoşgeldiniz canımmm özledim seni ya valla
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
hheee tabi tabi tabi görünen şey kılavuz istemez şekerim taaaammmıbiz şişko değeliz tamam mı:dilcikar: bizim kemiklerimiz irilülülülülülü
hahhh krispiye bi sazan daha walla dikkat et sana sarmasın cicimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazz
hoşgeldin canısı nerelerdesin kaç gündür ösledik seni
Welcome to Facebook | Facebook
canlarım merhaba grubu duymayanlar varsa duyuralım ve katılalım kızzlarrrrr buyrunnn
al çıtırtım lülülülülülümeraklanma ben intikamını alırım bacıma.sa.s
Canım ya ablamların yanına gittim ama gitmeden önce yazdım sizlere..Çok özlemişim hepsini dün gece geldik eve yeğenimide aldım getirdim ..İki oğlan oynuyorlar şimdi opuyorumnanaktan Bende sizleri çok özlemişim :kedi::asigim:a.s.
nazlııım canıım hoşgeldiiinn opuyorumnanaktan
nann doğum sonrası görürüz kim ne olmuşş :) şincikten konuşma istersen utanırsın sonra belkimm :kedi: daha 3 kg aldım daha bişi olmadı ne olursa bundan sooona bakalımm kızıımm kolay lokma deeliim ben 7 yıldır çene çalıştırıyoz burda evell allahh hakkını veririm aldığım eğitiminhheee tabi tabi tabi görünen şey kılavuz istemez şekerim taaaammmı
acele etme bacım henüz seni sarmaya yeni başladım emme accuk zorlanacam çünkü çokooookkkkkk kalın bi bedenin var beeyyyeeeeee accuk incelsen deyom bağa kolaylık olur üleyynnn banada hep kemileri kalınlarmı denk geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
facede kim kim bi anlasam :)
evet nazlı seni faceye bekleyrük hihoyyyt hihoyyytCanlizim Hoşbuldummm birtanem iyiyiz çok şükür sizleri gördüm çokkkkkkkkkk daha iyi oldum opuyorumnanaktan Sayenizde facebook adresi alacağım anlaşıldı:)
naaan karakızz bu nelan aşkolsuun böle incecik hallerimizi koymayalım :roflol: şimdi aramızda tombişler var üzülmesinler :roflol:
çıtırtıı ekledim nann senii facedee kabul et..
ayyyy ben senin kızının gözlerini yeriim yaaaavvopuyorumnanaktan
nie kııııı yazdıya işte herkeess kaydirigubbakcemile3
kabul ettim nan karpuz memeli karu gözüme battı karpuzların
hoş bir hatunsun hani a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?