ayşe kim gıı
nann doğum sonrası görürüz kim ne olmuşş :) şincikten konuşma istersen utanırsın sonra belkimm :kedi: daha 3 kg aldım daha bişi olmadı ne olursa bundan sooona bakalımm kızıımm kolay lokma deeliim ben 7 yıldır çene çalıştırıyoz burda evell allahh hakkını veririm aldığım eğitimin
mersii cnmcııım kaydirigubbakcemile3 karpuz marpuz ikide birdee yüzüme vurma nann.
Ebiscem yaa baak taktılar karpuzaa kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaŞlar aranıza yenİ katıldım :)
mersii cnmcııım kaydirigubbakcemile3 karpuz marpuz ikide birdee yüzüme vurma nann.
Ebiscem yaa baak taktılar karpuzaa kaydirigubbakcemile3
kabul ettim nan karpuz memeli karu gözüme battı karpuzların
hoş bir hatunsun hani a.s.a.s.
kendinimi kastettin bajımmmmmmmmm delikafadulden
kıskanıyo bacım onda yok yaaalkisalkisalkis
hoşgeldin canım a.s. burası accık kafadan çatlaklarla dolu yadırgama olur mu:roflol:
yok naaan hepimiz adına konuştumm :roflol: düdüüükk
hoşgeldin canım a.s. burası accık kafadan çatlaklarla dolu yadırgama olur mu:roflol:
karpuzlarını kessek onun ey olur o onu şişko yapıyo bask abır yerı göze batmıyo delikafadulden bıze ver azcunu alkisalkisalkis
böle ii oldu ama ben hep merakediodum konuştuğum insanları facede yakından tanıma fırsatım oluo şimcikkk kıs çıtırtı senin adın neeeeeeeeeee
ayyy cnm demii bende öle diyom ben şişko değilim,,hacııııııııı :mymeka: ben şişko deilim taaam mı laelaelaelaelae
EVET OKUYORUM BİR SÜREDİR YAZDIKLARINIZI :) BENDEDE VAR AZCIK SIYRIKLIK :)
benim adım fatma .ç. bacım fenerbahçeli kız maviş gözlüde benim kızım buse .ç.a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?