2009 Kasm Anneleri

elifsuncum allah kabul etsin canım

ne olmuş yane benim kocamda böle seviyo beni incecikkk :roflol: :roflol:

Allah kabule tsin canım çok sevindim ne olursa olsun bırakma şeytan çok uğraşıyor insanla ben mesela yorgun olunca çok zor kılıyorum yorulduğunda oturrak kıl hem bebişinde senle birlikte tekbir alıyor unutma canım takvime bak hangi şehirde olduğunu bilmiyorum güneş saati yazar o vakte kadar kılınır ama kalkamadıysan öğle namazından 45 dk öncesine kadar kaza edersinn

gıcık kızlar herbirinizin facei var benim yok amamafoldumben

kızlar ben çıkıyom evimi toparlayacam kızım kudurdu ilgisiz kaldı yavrum evimi topaqrlayam kızımı uyutam gelürüm

saol canım yaa inşallah...şeytanı bilmezmiyim daha önce kaç kere bıraktırdı bana namazı kereta kaydirigubbakcemile3
inşallah bu kez kararlıyım rabbim yardım etsin...
ok canım çok saol...

kızım kaynatanın adını koycen işte daha ne isim arıyoonn
kaynata ne kız zemuszemus kayınpeder mi arif onun adı kaynanaım abisi hasta cocugu yok onun adıda kemal

bende sevıyom ayazı pederın adı koyasımda var arif kemalkoyayım dıyom ama hep eskı yalıya yavrum benımle beraber doguran akrabalar doruk_ teoman eltımın kı ege benım yavrum eskı kalacak senağlama

yaa napcann sen ayazz koyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…