2009 Kasm Anneleri

offf nerde gezcem burda. dışarısı kro dolu. hiç tanıdığım yok bu semtte yanlızım cok yanlızmafoldumben

sus nan ben ne yapam gurbetteyim hamileyim kocam dağda görevde 10 gün dağda 2 gün evde sıcakk kimsem yokkkkk bu benden dertlii:umursamaz:

oooyyiiii kıyamam sağa kııı ne ara yaptınız bebeyi sürekli dağda adam :roflol::roflol:

iki arada bi derede yapıverdim :roflol:

heee öle ikinci kez ama senin kadar randımanlı değelmiş demekki:roflol::roflol::roflol:

benm memeler kücük bilionmu süt geldimi sığacak yer bulamıo cıkıoooo seninki gibi karpuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kadar olsa durur içinde son aya kadar akmazzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım yaaa çok zor senin işin. ALLAH kolaylık wersin hep böyle mi sürüyoo yoksa bu sıralar mı dağa çıkıyoo? e sen yanlız mı kalıyon?

burada bölee yazın daha sık gidiolarr malesef canları sağlam olsun allah sağlık kuvvet versin ben razıyım ayda bir gelsin .. saol bu arada canım opuyorumnanaktan

ayyy benimkiler heçde karpuz değel beni muredaylan karıştırdın herhal benimkiler küçük bacı küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…