kız facei kim kaybetmişte ben bulıym benim faceim yokki kocam izin vermio onunda yokhgg cersu sen faceye geldinmi grubumuzaaaaaaaaaa
kız facei kim kaybetmişte ben bulıym benim faceim yokki kocam izin vermio onunda yok
hgg cersu sen faceye geldinmi grubumuzaaaaaaaaaa
hadi ordan naaanklava: koymuşun ora 18 yaşındaki haliniii,ozaman bizde çıtırdık anaam :dilcikar:
Kasım anneleri hepinize bu süreci sağlıklı geçirmenizi diliyorum.
Arkanızdan geldiğim için size 2 soru sormak istiyorum, lütfen cevaplayın, çünkü çok yoruldum ve yıprandım, en azından süresini bilirsem daha iyi sabredebilirim.
1. Mide bulantılarınız ne zaman bitti?
2. Baş ağrılarınız nezaman başladı ve bitti?
Biliyorum herkesin belirtisi yaşayışı farklı ama motive olamıyorum ve çok yoruldum. İş hayatıda zorluyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
selam tatlımm sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu cnm. benim çok bulantım olmadı ama gene de bi iştahsızlık vardı ama 13 hafta itibaryle bariz rahatladım ama tabii bazılarının 15. haftaya kadar falan sürdü sanırım başağrım olmadı ama ne zaman sıkılsam bunalsam bebeğimi kucaklayıp kokusunu içime çekeceğim günleri düşünüp rahatladım artık 3.5 4 ayımız kaldı sen de bize takıl gündüzleri cnm hiç canın sıkılmazzzKasım anneleri hepinize bu süreci sağlıklı geçirmenizi diliyorum.
Arkanızdan geldiğim için size 2 soru sormak istiyorum, lütfen cevaplayın, çünkü çok yoruldum ve yıprandım, en azından süresini bilirsem daha iyi sabredebilirim.
1. Mide bulantılarınız ne zaman bitti?
2. Baş ağrılarınız nezaman başladı ve bitti?
Biliyorum herkesin belirtisi yaşayışı farklı ama motive olamıyorum ve çok yoruldum. İş hayatıda zorluyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
kız çıtırtı naberrr?
evet gülüm yaa bazen sanki hazımsızlık çekiyo gibi sora kendiliğinden geçiyo ama senin geçmiyomu cnm ?kafamçokkarıştıiyilik bacım ne olsun kız karnuımda bi gerilme var daş gibi oldu gaz var galiba nefesim kesiliyo sana oluyomu
evet gülüm yaa bazen sanki hazımsızlık çekiyo gibi sora kendiliğinden geçiyo ama senin geçmiyomu cnm ?kafamçokkarıştı
slm cnm naberselam kızlar, nasılsınız
nan nooldu sana çıtırdı sarmadın böön kimseye gııı git uyu emme sabaha kadar topla kendini tamammı ?ben yatıyom iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?