günaydın kızlar bişey sorucam bende bazen akıntım açık kahverengiye dönüyo sonra geçiyor perşembe gititiğimde sorucam dr sizde oluyormu merak ettim
canım akıntı bendede çok oluyor genelde açık sarı ve beyaz gibii belki iltihap falan oldu üşüttün gidince doktoruna sorarsın ben çok kanama yaşadığım için başlarda biliyorum kop koyu bir renk oluyor endişelenme gidince sorarsın bi şey yoktur inşş
günaydın kızlar bişey sorucam bende bazen akıntım açık kahverengiye dönüyo sonra geçiyor perşembe gititiğimde sorucam dr sizde oluyormu merak ettim
benimde akıntım var ama cnm açık renkte oluyo benimki.ama bazen öle çok oluyoki günlük pedte suyummu patladı diyom valla :roflol: allah korusunn..
benimde bazen kahverengiye dönüyor yani sürekliliği yok anlamadım neden olduğunu umarım bişey yoktur
he valla kıız
günlük pedlerin en çok olanından alıyom hemen bitiyo valla ben de diyom bazen bu ne su mu patladı :roflol:
ay normal mi bu akıntı böle yaa -tatlicadiarzu-
günaydın kızlaar
ya bende de akıntı çok oluyo yaa sinir oluyoommm
ama koyu renk diill
bi de ben artık kilo almaya başladım heee
2.5 3 kilo aldım heralde yaa mafoldumben
günaydın kızlar herkese güzel günler
ya bende dün akşam tartıldım 67.8 olmuşum 8 i sayma kıyafetler falan vardı 67 olmuşum tam 6 kilo aldım hamileliğimde bugune kadar ama gel görki ortada görünür birşey yok :uhm: hala zayıfım ve sadece göbeğem pırtladı acık okadar
ama bende artık hamile olduğum belli olsun istiyorum yaaaa :çok üzgünüm:
canım koyu kahve deilse endişelenme boşa idrar yolarını üştütysen ondanda olabilür
günaydın şekeeergünaydın kızlar herkese güzel günler
ya bende dün akşam tartıldım 67.8 olmuşum 8 i sayma kıyafetler falan vardı 67 olmuşum tam 6 kilo aldım hamileliğimde bugune kadar ama gel görki ortada görünür birşey yok :uhm: hala zayıfım ve sadece göbeğem pırtladı acık okadar
kartanesi normalmiş akıntının fazlalığı bazen okadar ıslklık hissediyomki kaçırdımmı ya d.iyorummkaydirigubbakcemile3 ben çarşamba günü sağlık oacağında ebem tarafınan muayene edildikten snra tartıldım ama üzerimde pardüsem vespor ayakkabı vardı 63 geldim demekki bende 3 kilo felan aldım artık alllaım yanii 2 hafta sonra 6.ayı dolduruyoruz
yavruşlarrrrrrrrrrrrr naparsınız ben gene yoğun böcük modundayım bi selam çakam dedimmmm zemuszemus a.s.
günaydın kızlar herkese güzel günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?