Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anacım şimdi ben hepinizin yerine gediyom kızgın kumlara,serin sularaaa :roflol:
durun siz yorulmayın ben kendim hallederim al sana edaa al sanaaklava:
klava:
kızlar hepinize günaydınnnnn.....hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmm.............
kız sen dayak mı istiyon gıcık karıııı:mymeka:
gidem bi ekmek alamda gelem. karnım acıktıcokacimcoook kendime şööööyyylleeee gozel bi kahvaltı sofrası kuram.:lepi:
günaydın boncukk günaydın nehirciiimm a.s.
anacım şimdi ben hepinizin yerine gediyom kızgın kumlara,serin sularaaa :roflol:
durun siz yorulmayın ben kendim hallederim al sana edaa al sanaaklava:
klava:
daha açmam hepsini zaten ölüyodum dün:1no2::1no2:ahhh çıtırtıımm kıyamam ben sanaaa,geçmiş olsun cnm dikkat et sende acma heryeri hamilesin nann hassas olcan tabiiopuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:
maşallah annesi kızına![]()
![]()
benimkide hiç durmuyo sürekli bir hareket halinde heleki birde müzik duymasın hopluyo zıplıyo kaydirigubbakcemile3 anasına çekti sanırsam kaydirigubbakcemile3
allahım ya deli gacı git gel iki dakka bişi olmayacak merak etme
canım dikkat et ceryanda kalmamaya özen gösterşimdi nasılsın peki düzeldinmi
maşallah kız sana![]()
kızlar hepinize günaydınnnnn.....hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmm.............
hadee gidiyom beeennn.
dedikodumu yapmayın haa geri gelecem ona göree :roflol:
nere gidiyon nan sabah sabah:jeyyar::jeyyar:
naberrrr nan kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
attım ya lan kendi dayağımı kendimm :roflol: çook sıcak bacım napamm 1 haftadırda gitmedimm :roflol: