2009 Kasm Anneleri

kızlar tetanoz aşısı oldum sabah kolum ahala acıyoooo mafoldumben

gebelikte önce benim tatanoz aşım vardı o kadar kötü açıyorduki 3 gün geçmedi gece kalkıp ağlıyordum ağrısından ağrı kesici içiyordum öyle geçiyor du sende parol al 6 saattte bir

kızlar tetanoz aşısı oldum sabah kolum ahala acıyoooo mafoldumben
oooohhhh canıma değsin allah tekrarını nasip etsin:roflol::roflol::roflol:
ya temem yaa allan cezlarıııı akşam gidemde faceye kayıt olam sorada gruba girem cerin deyü açacam facedede

leynn sen daha faceye kayıtlı değelmisin çatlak senin gibi eğitim almış bir dakdilo memuruna heeeeeeeç yakıştıramadım:olmaz::olmaz::olmaz:

ya temem yaa allan cezlarıııı akşam gidemde faceye kayıt olam sorada gruba girem cerin deyü açacam facedede
neden nan ismini mi saklaysun bızden :mymeka: cerinmiş adam gıbın dogru bılgı ac :oklava:
ben kırmızı tülbentli çizgili kazak giyen mai gözlü karuyum
al sana bi çözüm:roflol::roflol::roflol:

bende yeşil çilli alkisalkisalkis

ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa:utangac:

kıs ben her akşam masal kitabından masal okuyorum kızıma sesli sesli hemde sonrada kociş uyuyakalıyo masalı dinlerken :roflol: bız kocişle oturup sohbet ediyoz hep kızımızla

ya kızlar benim ellerim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı beee sizde de va mı bu durum tuzu ii ce çıkardım hayatımdan yani extradan tuz hiçbişide kullanmeyom eme du bakalım nolcek sevmedim ben bu şişme olayını bee ayakkabılar olmiyy işyerinde terlik sandalet falanda yasak ayvayı yidim haa

ya benimde ayaklarım şişiyo akşamları daha çok şişiyo ama

kıs ben her akşam masal kitabından masal okuyorum kızıma sesli sesli hemde sonrada kociş uyuyakalıyo masalı dinlerken :roflol: bız kocişle oturup sohbet ediyoz hep kızımızla

ya benimde ayaklarım şişiyo akşamları daha çok şişiyo ama

evet benimde şişiyor hatta gece kalktığımda üstüne basmıyorum birde bende kansızlık çıktı sizlerdede var mı kansızlık

oooohhhh canıma değsin allah tekrarını nasip etsin:roflol::roflol::roflol:

leynn sen daha faceye kayıtlı değelmisin çatlak senin gibi eğitim almış bir dakdilo memuruna heeeeeeeç yakıştıramadım:olmaz::olmaz::olmaz:
darısı da senin başına cnm aamiiiinn sositososito

Back
X