kız hiç utanmıyolarmı beee napcak bu yastan sonra yenı esyayı onun yerıne torunlarına sıze bırsey alır ınsanklava:
ben olsam hemen bellı olur yüzümden hoslanmadıgım kız sen bırsey demıyon mu
ne 5 senesi kızzz 7 sene kaydirigubbakcemile3
7 sene mı kafamçokkarıştı :1shok: aboooooooo ey adam senı boşamamıs nannnaoynaya oynaya seyını cıkarmıssın sende gamyoncuiremsu
çilli çilli :roflol::roflol:
ayy kalkıyımda bende bi el atıyım ewekendimi poklu karı gibi hissettimlaelaelaelaelae
kızım saa ne be şimdi benim annemler yeni ev yaptırdı mesela içine de yeni eşyalar alacaklardı banyosunu mutfağını yaptırdılar ben surat mı assaydım kendinize almayın baa alın deyuuu
alcaklar tabi bee evlendirmişler daha da herşeyini alımıvercekler kafamçokkarıştı
ben olmasam bu topiğin tadı olmıcak da bakma gari kıymetimi bilen yok şakkıdıallahın geyikçi çatlak kasım anaları özelliklede krispi ve kartanesi siz yokken sayfalar bir iki taş çatlasa üç ilerliyo bi geldiniz sayfalar uçiyyyy delikafadulden
ya sizi acaip seviyom hepinizi deli dürdaneler ama hiçbişeyi okuyamıyom yoğunluktan hofffff
kuzum ben bi tane oxxodan, bi tane adil ışıktan bi tane de mudodan aldımkartanem hani sen elbise aldım demiştin nereden aldın yaa dün lcw de bi elbise modeli gördüm hoşuma gitti ama renk seçeneği yoktu:bbo:
gıı kayserililer zeki olur kocemden biliyom daa :asigim:çaktım ortakk kaydirigubbakcemile5 ben kayserılıyım antalyada yasıyom gııı kafamçokkarıştı mikserlıme bakma karıstırma oraları sırnaşık şey
hemen açcez iteknen beraber zatenayyy istatistik seni kesmes lenn koş topic aççççççççççççççççççç :roflol:
kızlar napıyosunuzzz
ben bi site buldum belki sizde biliyosunuzdur hemen hemen her bebek adına
ninni varrr sanatçı meyranın sesin den ben bilgisayarıma kaydettim
ve nerdeyse ezberledim bileeee çok güzel, eşimle sürekli dinliyoruz
bebeğim doğduktan sonrada bol bol dinleticem inşallah...
isteyenlere linkini verebilirim..
ne 5 senesi kızzz 7 sene kaydirigubbakcemile3
çilli çilli :roflol::roflol:
krispiye laf atmaktan başka kim gelmiş kim gitmiş göremedim10 gündür yokum ama bi hoşgeldin diyen bile yok:a015: selam dedim duymadınız mı?
kaynananı diyom yaaatorun daha önemlı ama sositososito
senin kızın adı nolcaktı gııkızlar napıyosunuzzz
ben bi site buldum belki sizde biliyosunuzdur hemen hemen her bebek adına
ninni varrr sanatçı meyranın sesin den ben bilgisayarıma kaydettim
ve nerdeyse ezberledim bileeee çok güzel, eşimle sürekli dinliyoruz
bebeğim doğduktan sonrada bol bol dinleticem inşallah...
isteyenlere linkini verebilirim..
kızıım etuuba 9 aylık evli deel mi bee ne zaman oynamış o kadar :1ninca:5 sene oynayan nehiriverdi emme sizde az oynamamışsınız haaa:jeyyar:
senın koca kayserılımı hihoyyyt
kız iteek sen de mi başaksıın?
başak karuları kasımda doğuruyo diye istatistik yapalım maademm
10 gündür yokum ama bi hoşgeldin diyen bile yok:a015: selam dedim duymadınız mı?
ben kova yım kasımda doğuramıcammı yane :dilcikar:
ne yaptın canım nasıl oldu belinCADIARZUsağol canım hoşbuldukŞeniz
abooooow cerin duymasın haa:roflol::roflol::roflol:aman beee gene mı karıstırdım :roflol: :roflol:
krispiye laf atmaktan başka kim gelmiş kim gitmiş göremedim
10 gündür nerdeydin gıı
hee anneler alınca tamam kaynanalar alınca yok öölemiii :mymeka: cadı gelinler siziii
benimki düğünden sora yaptı ona bozuldum tabü de şimdi naparlarsa yapsınlar umrumda diil zira çok daha beterini duydum eltimden kendi kendine ne alırsa alsın diyom artık benden almasın daklava:
senin kızın adı nolcaktı gıı
kızıım etuuba 9 aylık evli deel mi bee ne zaman oynamış o kadar :1ninca:
hıhııı
senin kızın adı nolcaktı gıı
ben kova yım kasımda doğuramıcammı yane :dilcikar:
bende kovayım sositososito
hoşgeldinnn canım dur hemen tavır yapma anca sıra geldikaydirigubbakcemile5
ne yaptın canım nasıl oldu belinCADIARZU
abooooow cerin duymasın haa:roflol::roflol::roflol:
walla bende ondan korkuyorum 600 lira maaşla geçiniyorlar birde borç ödeyecekler kışın çok daraldık demeye başlarlar anla artık kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook
walla bende ondan korkuyorum 600 lira maaşla geçiniyorlar birde borç ödeyecekler kışın çok daraldık demeye başlarlar anla artık kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?