2009 Kasm Anneleri

aminim ne demek laaaaaaaaaaaa sapıkk karıııı ben gelene kadar sapıga sahip cıkın ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ha işte aradaki fark laz başakları farklı oluyomuş demek bacuııııııı:roflol::roflol:

nan şimdi çakacuum bi tane :mymeka:
bi kerem ben her aldıımı yerine koyduum için ev hep düzenli senin kimin hergün ev yerleştircem demiyom şakkıdı (derrrmişim)

:roflol: :roflol: :roflol:
bizim de düğünde bi gram masraf yapmadılar düğünden sonra eve bi gittik halılar perdeler yenilenmiş kafamçokkarıştı
çok midem bulanıyo diye kussamıydım gıı :roflol:
heee yaaa güzel fikir :jeyyar:
ahanda biri daha yanıyooo:jeyyar:

:dilcikar:ayy iyi aklıma getirdin gidiyimde bi awuç fındık yiyim kızıma şifa olsun

:dilcikar::dilcikar:

lazlara karşı ittifak mı kurdunuz nan:mymeka:
ye yavrum yeee fındukları bu fınduklarla tabii alamazsınız hızınızı biz fındıksız yapıyoruz bi kerem:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
annadıım kadarıynan krispi hızını alamamış halen uğraşıyo zemuszemus
cidden hani gidiyordu buraya laf yetiştiremiyoooo:roflol::roflol:
anam ne pasaklı karularsınız

kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlar
ben başak karusuyum temiz karuyumdur

biz senin gibi kuduruk değelik işte:roflol::roflol:
haaa haaa bende başağım ama ben temizliyorum ev kirleniyor ben temizliyorum derken bi cebelleşme gidiyor bende 2 gündür pes ettim artık.salı günü hem yukarıyı hem aşağıyı temizleyecem diye canım çıktı
aminim ne demek laaaaaaaaaaaa sapıkk karıııı ben gelene kadar sapıga sahip cıkın ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lazca eminim demek güzeliiiimmlülülülülülü:roflol:

bi kerem ben her aldıımı yerine koyduum için ev hep düzenli senin kimin hergün ev yerleştircem demiyom şakkıdı (derrrmişim)

ha ha ha tabi tabi tabi daha geçen dolabımı yerleştirmem lazımdememişmiydin pasaklı başak karusu yürrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka::mymeka:

kız iteek sen de mi başaksıın?
başak karuları kasımda doğuruyo diye istatistik yapalım maademm

akşam herifnan güreşiyo bunnar heralde gııı hergün ev topluyo :roflol: :roflol:
akşam bunun yüzü belırgenlısıyodur karanlıkda kocası ıyı secıyodur lamba gıbın aydınlık karıı delikafadulden güreşmesınde napsın

kız hiç utanmıyolarmı beee napcak bu yastan sonra yenı esyayı onun yerıne torunlarına sıze bırsey alır ınsan klava:
ben olsam hemen bellı olur yüzümden hoslanmadıgım kız sen bırsey demıyon mu

ha ha ha tabi tabi tabi daha geçen dolabımı yerleştirmem lazımdememişmiydin pasaklı başak karusu yürrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka::mymeka:

alla allla bunun pasakla nalakası var kızıııımmmm
artık göbüşten giyemediklerimi kaldırcem ben :mymeka:

kız iteek sen de mi başaksıın?
başak karuları kasımda doğuruyo diye istatistik yapalım maademm
evet kuzum bende başağım malum günde doğmuşum 12 eylül.bu sene öle olacak heral haydin topik açalım kasımda doğum yapacak başak anaları diye:roflol::roflol::roflol:

bizle yarışa mı gidiyorlar anlamadım vallaÇok üzgünüm çoooktabii birşey denmiyor ne yapalım bu seferde kıskandı der adımız çıkar vallayasakkelime

allahın geyikçi çatlak kasım anaları özelliklede krispi ve kartanesi siz yokken sayfalar bir iki taş çatlasa üç ilerliyo bi geldiniz sayfalar uçiyyyy delikafadulden
ya sizi acaip seviyom hepinizi deli dürdaneler ama hiçbişeyi okuyamıyom yoğunluktan hofffff

kartanem hani sen elbise aldım demiştin nereden aldın yaa dün lcw de bi elbise modeli gördüm hoşuma gitti ama renk seçeneği yoktu:bbo:

:roflol: :roflol: :roflol:
bizim de düğünde bi gram masraf yapmadılar düğünden sonra eve bi gittik halılar perdeler yenilenmiş kafamçokkarıştı
çok midem bulanıyo diye kussamıydım gıı :roflol:
senın kaynanada zopalıkmiş klava: çiş yarıstırıyo nan bunlar sizinlee

hee kurduk kökünüzü kurutacazzzzzzzz :jeyyar: ,

canliz çak kız vereliniortak

yalnız canliz sen enreliydin gıı senin de sabahları mikser bi yapın olduunu göze alırsak :roflol: :roflol:
çaktım ortakk kaydirigubbakcemile5 ben kayserılıyım antalyada yasıyom gııı kafamçokkarıştı mikserlıme bakma karıstırma oraları sırnaşık şey

yok anacım biz epey uğraştık gerçi halimizden pekte şikayetçi değildik yaniiisırnaşık şey
hee bunlar oynamıslar 5 sene gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

:roflol:mikser mikser:roflol: çilli mikser:lepi:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
aferin sana kartanesii :teytey:

yememiş içmemiş bunları aklında saklamıs görüyon mu kartanesı :1shok:

:CüvCüv: delikafadulden

ayy kalkıyımda bende bi el atıyım ewe kendimi poklu karı gibi hissettimlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…