ben de başağım bi keremm :dilcikar:
sen yokken fena karıştı burası çok şey kaçırdın bacı sen en iyisi 2 gün de deçmişi okumaya ayır :roflol::roflol:
çok alakası ar aminimki sen yemekte seçersin malum senin gibi kuru dallar çok yemek seçiiiiiiiiiiiiiiiiii
aminim ne demek laaaaaaaaaaaa sapıkk karıııı ben gelene kadar sapıga sahip cıkın ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ha işte aradaki fark laz başakları farklı oluyomuş demek bacuııııııı:roflol::roflol:
heee yaaa güzel fikir :jeyyar::roflol: :roflol: :roflol:
bizim de düğünde bi gram masraf yapmadılar düğünden sonra eve bi gittik halılar perdeler yenilenmiş kafamçokkarıştı
çok midem bulanıyo diye kussamıydım gıı :roflol:
ye yavrum yeee fındukları bu fınduklarla tabii alamazsınız hızınızı biz fındıksız yapıyoruz bi kerem:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ahanda biri daha yanıyooo:jeyyar:
:dilcikar:ayy iyi aklıma getirdin gidiyimde bi awuç fındık yiyim kızıma şifa olsun
:dilcikar::dilcikar:
lazlara karşı ittifak mı kurdunuz nan:mymeka:
cidden hani gidiyordu buraya laf yetiştiremiyoooo:roflol::roflol:annadıım kadarıynan krispi hızını alamamış halen uğraşıyo zemuszemus
haaa haaa bende başağım ama ben temizliyorum ev kirleniyor ben temizliyorum derken bi cebelleşme gidiyor bende 2 gündür pes ettim artık.salı günü hem yukarıyı hem aşağıyı temizleyecem diye canım çıktıanam ne pasaklı karularsınız
kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlar
ben başak karusuyum temiz karuyumdur
biz senin gibi kuduruk değelik işte:roflol::roflol:
aminim ne demek laaaaaaaaaaaa sapıkk karıııı ben gelene kadar sapıga sahip cıkın ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nan şimdi çakacuum bi tane :mymeka:
bi kerem ben her aldıımı yerine koyduum için ev hep düzenli senin kimin hergün ev yerleştircem demiyom şakkıdı (derrrmişim)
akşam bunun yüzü belırgenlısıyodur karanlıkda kocası ıyı secıyodur lamba gıbın aydınlık karıı delikafadulden güreşmesınde napsınakşam herifnan güreşiyo bunnar heralde gııı hergün ev topluyo :roflol: :roflol:
anam hepiniz ne çok uğraşmışsınız bu bebeleri yapmak için yaaa bizimki çok kolay bi formul ceket atma formulü:roflol:
canliziiimmm hee yaa 4000 lira birde gidip bizle aldılar benim cesaret edemediğim halıları o aldı neyse artık bende kusmuklu oğlumla giderim bi güzel hayırlı olsun deriz artık:jeyyar::jeyyar:
ha ha ha tabi tabi tabi daha geçen dolabımı yerleştirmem lazımdememişmiydin pasaklı başak karusu yürrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka::mymeka:
evet kuzum bende başağım malum günde doğmuşum 12 eylül.bu sene öle olacak heral haydin topik açalım kasımda doğum yapacak başak anaları diye:roflol::roflol::roflol:kız iteek sen de mi başaksıın?
başak karuları kasımda doğuruyo diye istatistik yapalım maademm
akşam bunun yüzü belırgenlısıyodur karanlıkda kocası ıyı secıyodur lamba gıbın aydınlık karıı delikafadulden güreşmesınde napsın
kız hiç utanmıyolarmı beee napcak bu yastan sonra yenı esyayı onun yerıne torunlarına sıze bırsey alır ınsanklava:
ben olsam hemen bellı olur yüzümden hoslanmadıgım kız sen bırsey demıyon mu
alla allla bunun pasakla nalakası var kızıııımmmm
artık göbüşten giyemediklerimi kaldırcem ben :mymeka:
senın kaynanada zopalıkmiş:roflol: :roflol: :roflol:
bizim de düğünde bi gram masraf yapmadılar düğünden sonra eve bi gittik halılar perdeler yenilenmiş kafamçokkarıştı
çok midem bulanıyo diye kussamıydım gıı :roflol:
ahanda biri daha yanıyooo:jeyyar:
:dilcikar:ayy iyi aklıma getirdin gidiyimde bi awuç fındık yiyim kızıma şifa olsun
aman yiii esik kalma cokacimcoook
:dilcikar::dilcikar:
lazlara karşı ittifak mı kurdunuz nan:mymeka:
çaktım ortakk kaydirigubbakcemile5 ben kayserılıyım antalyada yasıyom gııı kafamçokkarıştı mikserlıme bakma karıstırma oraları sırnaşık şeycanliz çak kız vereliniortak
yalnız canliz sen enreliydin gıı senin de sabahları mikser bi yapın olduunu göze alırsak :roflol: :roflol:
hee bunlar oynamıslar 5 sene gamyoncuiremsu gamyoncuiremsuyok anacım biz epey uğraştık gerçi halimizden pekte şikayetçi değildik yaniiisırnaşık şey
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::roflol:mikser mikser:roflol: çilli mikser:lepi:
aferin sana kartanesii :teytey:nan şimdi çakacuum bi tane :mymeka:
bi kerem ben her aldıımı yerine koyduum için ev hep düzenli senin kimin hergün ev yerleştircem demiyom şakkıdı (derrrmişim)
yememiş içmemiş bunları aklında saklamıs görüyon mu kartanesı :1shok:ha ha ha tabi tabi tabi daha geçen dolabımı yerleştirmem lazımdememişmiydin pasaklı başak karusu yürrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka::mymeka:
alla allla bunun pasakla nalakası var kızıııımmmm
artık göbüşten giyemediklerimi kaldırcem ben :mymeka:
kız iteek sen de mi başaksıın?
başak karuları kasımda doğuruyo diye istatistik yapalım maademm
hee bunlar oynamıslar 5 sene gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
selamlaaaara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?