2009 Kasm Anneleri

sende mi lazdın fındıkçıııı kafan çalssın dıye fındık mı yiyon gıı :roflol:

kızım lazlar zekalarıyla meşhurdur haaa bilminizmi cahil karular sizi lmaz:lmaz:

bilmez bunlar nerden bilsin cahil karılar. bi kere lazların beyni normalde çok fazla çalışır 12den sonra normal insan sewiyesine düşer:dilcikar: tamam mı:dilcikar:

hee ondan trabzonda akşam 6dan soora bi yer tarif ettiremedik 10 tane adama :roflol: :roflol:

ne utanıyon nan kendi kendine kimden utanıyon :mymeka:
yaparken utanmadın ama dimii :jeyyar:

üff ne biliyim bi tuhaf geliyoo kendi kendime konuşur gibi
yaparken hiç utanır mıyım. biz zaten çok uğraştuk bebek için. artık adam sıkılıyodu ben arsız arsız adama saldırıyodum sırnaşık şey

bu demek oliiki siz benlen 12 den önce konuşmayın beni anlamazsınız
haçen sağaaaaaaaaa neden vurmamış bu zekaa di bagaaa :roflol: :roflol: yoksam sen çakma lazmusun

hadi anam hadi 12 den sonra gel şu an sizinle uğraşamayacam malum 12 den sonra benim zeka sizin zekanızla aynı seiyede oliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

nann ben geldim sen kaçıyon çabuk gel haaaaklava:
senimi bekleyecem nan akşam oldu
lazmıymış bilmiyodum
hee ondan trabzonda akşam 6dan soora bi yer tarif ettiremedik 10 tane adama :roflol: :roflol:

hııı demekki trabzonlular yarı mesai çalışıyormuş:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

anam hepiniz ne çok uğraşmışsınız bu bebeleri yapmak için yaaa bizimki çok kolay bi formul ceket atma formulü:roflol:

canliziiimmm hee yaa 4000 lira birde gidip bizle aldılar benim cesaret edemediğim halıları o aldı neyse artık bende kusmuklu oğlumla giderim bi güzel hayırlı olsun deriz artık:jeyyar::jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:
bizim de düğünde bi gram masraf yapmadılar düğünden sonra eve bi gittik halılar perdeler yenilenmiş kafamçokkarıştı
çok midem bulanıyo diye kussamıydım gıı :roflol:

heee walla sıkıldım buradaki mıhabbeti kaçırmayım dedim.yaaa kıslar birkaç gündür göğüslerim şişti acayip yanıyor yaaa çok erken başladı yaaa sinir oluyorumfisfisfis

ahanda biri daha yanıyooo:jeyyar:

:dilcikar:ayy iyi aklıma getirdin gidiyimde bi awuç fındık yiyim kızıma şifa olsun

:dilcikar::dilcikar:

helall sana kartanesi yediğin delikafadulden hakkını verdin şincikk

lazlara karşı ittifak mı kurdunuz nan:mymeka:

ay sende ewini toparlaya toparlaya bi hal oldun bırak dağınık kalsın beee bak beni örnek al birazlaelaelaelaelae
anam ne pasaklı karularsınız
akşam herifnan güreşiyo bunnar heralde gııı hergün ev topluyo :roflol: :roflol:
kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlar
ben başak karusuyum temiz karuyumdur

biz senin gibi kuduruk değelik işte:roflol::roflol:

heee walla sıkıldım buradaki mıhabbeti kaçırmayım dedim.yaaa kıslar birkaç gündür göğüslerim şişti acayip yanıyor yaaa çok erken başladı yaaa sinir oluyorumfisfisfis

kısım benim kiler ben daha hamile olduğumu öğrenmeden bi başladılar şişmeye hala tam gaz devam ediyolar ve tabi yanmayada devam soğuk suyla yıkıyorum ben

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıslar ben yıkandım paklandım üstümü giydim doktora gidioz gelince görüşürüsssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…