walla bu sonuçlardan ben pek bişey anlamadım. risk oranları felan yazmıyo mu?
bilmez bunlar nerden bilsin cahil karılar. bi kere lazların beyni normalde çok fazla çalışır 12den sonra normal insan sewiyesine düşer:dilcikar: tamam mı:dilcikar:
kızım lazlar zekalarıyla meşhurdur haaa bilminizmi cahil karular sizilmaz: lmaz:
bilmez bunlar nerden bilsin cahil karılar. bi kere lazların beyni normalde çok fazla çalışır 12den sonra normal insan sewiyesine düşer:dilcikar: tamam mı:dilcikar:
ne utanıyon nan kendi kendine kimden utanıyon :mymeka:
yaparken utanmadın ama dimii :jeyyar:
hee ondan trabzonda akşam 6dan soora bi yer tarif ettiremedik 10 tane adama :roflol: :roflol:
bu demek oliiki siz benlen 12 den önce konuşmayın beni anlamazsınızwalla bu sonuçlardan ben pek bişey anlamadım. risk oranları felan yazmıyo mu?
haçen sağaaaaaaaaa neden vurmamış bu zekaa di bagaaa :roflol: :roflol: yoksam sen çakma lazmusun
neyse şekerler benkaçıyom eimi toparlayacam ede bi gram yemek yok hadi öptüm gariiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay sende ewini toparlaya toparlaya bi hal oldun bırak dağınık kalsın beee bak beni örnek al birazlaelaelaelaelae
senimi bekleyecem nan akşam oldunann ben geldim sen kaçıyon çabuk gel haaaaklava:
lazmıymış bilmiyodumsende mi lazdın fındıkçıııı kafan çalssın dıye fındık mı yiyon gıı :roflol:
hee ondan trabzonda akşam 6dan soora bi yer tarif ettiremedik 10 tane adama :roflol: :roflol:
üff ne biliyim bi tuhaf geliyoo kendi kendime konuşur gibi
yaparken hiç utanır mıyım. biz zaten çok uğraştuk bebek için. artık adam sıkılıyodu ben arsız arsız adama saldırıyodum sırnaşık şey
anam hepiniz ne çok uğraşmışsınız bu bebeleri yapmak için yaaa bizimki çok kolay bi formul ceket atma formulü:roflol:
canliziiimmm hee yaa 4000 lira birde gidip bizle aldılar benim cesaret edemediğim halıları o aldı neyse artık bende kusmuklu oğlumla giderim bi güzel hayırlı olsun deriz artık:jeyyar::jeyyar:
heee walla sıkıldım buradaki mıhabbeti kaçırmayım dedim.yaaa kıslar birkaç gündür göğüslerim şişti acayip yanıyor yaaa çok erken başladı yaaa sinir oluyorumfisfisfis
sende mi lazdın fındıkçıııı kafan çalssın dıye fındık mı yiyon gıı :roflol:
helall sana kartanesi yediğin delikafadulden hakkını verdin şincikk
anam ne pasaklı karularsınızay sende ewini toparlaya toparlaya bi hal oldun bırak dağınık kalsın beee bak beni örnek al birazlaelaelaelaelae
kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlarakşam herifnan güreşiyo bunnar heralde gııı hergün ev topluyo :roflol: :roflol:
anam hepiniz ne çok uğraşmışsınız bu bebeleri yapmak için yaaa bizimki çok kolay bi formul ceket atma formulü:roflol:
canliziiimmm hee yaa 4000 lira birde gidip bizle aldılar benim cesaret edemediğim halıları o aldı neyse artık bende kusmuklu oğlumla giderim bi güzel hayırlı olsun deriz artık:jeyyar::jeyyar:
lazlara karşı ittifak mı kurdunuz nan:mymeka:
anam ne pasaklı karularsınız
kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlar
ben başak karusuyum temiz karuyumdur
heee walla sıkıldım buradaki mıhabbeti kaçırmayım dedim.yaaa kıslar birkaç gündür göğüslerim şişti acayip yanıyor yaaa çok erken başladı yaaa sinir oluyorumfisfisfis
canliz çak kız vereliniortak
yalnız canliz sen enreliydin gıı senin de sabahları mikser bi yapın olduunu göze alırsak :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?