2009 Kasm Anneleri

Canımmm ebiscem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İyiyiz birtanem biz Kalpkalbe karşı derler açtık son ses dinliyoruz biryandanda size yazıyoruz şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyy çok temiz kalpli bir eniştemiz var.bende enesimde erkek gördüm oldu bunda da kıs görmüştüm ama olmadı demekki kalbim kirlenmiş benim :roflol::roflol::roflol:

..........
nazlı neslii naber kızlarr ?
ebisim 4 kere daha gitcem okula valla sonna hep buradayım zemuszemus
benim ayaklarım şişiyo demiştim ya dün ayak bileğim davul gibin oldu şimdi de hatırı sayılır bir dombililik var:sm_confused:
bunlar ve sıcaklardan bunalma dışında iyiyim canım

yaaa bugün benimde bi tembellik üzerimde oğluşu uyuttum ama daha yemek yapmadım ne yapacağım diye düşünüyorum sen ne yapacaksın çıtırtım

ayyyy çok temiz kalpli bir eniştemiz var.bende enesimde erkek gördüm oldu bunda da kıs görmüştüm ama olmadı demekki kalbim kirlenmiş benim :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

yaaa bugün benimde bi tembellik üzerimde oğluşu uyuttum ama daha yemek yapmadım ne yapacağım diye düşünüyorum sen ne yapacaksın çıtırtım

walla bana kalsa kıwır zıwır bişeyler yerimde malum çocuk olunca bişey yapmak zorunda kalıyosun canım ben et aldım dışarı etli patatesli bi çorba yapacam çocuk yesin bide acılı bulgur pilawı yapacam sütlaç yapam bu kaaa yeter

ebiiş gördüm seni ekledim bilene kabul etrtinmi
burdan giremiyom ki akşam kabul ediim kız ben seni msn de ekledim emme sen kabul etmedin sanırım :umursamaz:
Canımmm ebiscem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İyiyiz birtanem biz Kalpkalbe karşı derler açtık son ses dinliyoruz biryandanda size yazıyoruz şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh ne güzel nan biz de angara oyun havaları dinniyozz
atım kara ben kara ammman ammann
aman vilayetim sincan ankara vay vayysositososito
cnm bol bol kiraz ye bak ödem attırıyo iyi gelir cnmmm

walla bende geçenki gibi kızartma yapıp soslayacağım karpuzla iyi yenir yaaa bende sütlaç yapacağım ama yeni bi tarif buldum kremayla yapılıyor onu denyeceğim
bizde ikinciyi denk getiririz belkim hihoyyyt

öle yap kuzum çok basitkaydirigubbakcemile3

Birlikte bebişle oynuyonuz siz odaha güzelmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaa sen ne diyosun enesimin bi fotosu vardı teyzesi bu çocuk yuvarlak kafa olacak.bana benzeyecek demiştim cidden öle oldu ama ensarım daha tm belli değil buda abisine benzese bariii:Saruboceq:zemuszemus

Kartanem pişti olmuşuz inan ben hiç anlamıyorum ultrasona bakıp ..İtekimde anlayabiliyor yaaa Allah Allah bakıyorum bakıyorum kimseye benzetemiyorum ki bırak benzetmeyi seçemiyorum bile neresi nedir :)))))))))

al benden de o kadar valla ben onu bebeğe bile benzetemiyom kafamçokkarıştı

heey bi başak daha geldiii
kız dışardan nasıl görüyonuz yaaa ben içerden bile zar zor hissediyom allam çıkdırcam yaa -tatlicadiarzu-

erkek bebişler sıkı vuruyolar galiba... siin kızlar pek bi nazikler... ondandıra.s

hoşgeldin gülümm naberr ?

hoşbulduk canım... iyiyim maaşallahım var kaydirigubbakcemile2

valla hissediyom canım da yattığımda valla hareket ederken açıyom karnımı da dışardan bişi gözükmüyoki
nan minnacık bebişin neresi keskin hatlu olcek gıı
walla gözlerimi hiç ayırmadan bakıyorum hatta ayrıntılıya girdiğimde daha o cinsiyeti söylemeden ben pipişi gördümkaydirigubbakcemile2

yuuuh kafamçokkarıştı

aaaa annesi dikkatli bak kısına görürsün ben biraz meraklıyım iyice inceliyorum her tarafınıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…