2009 Kasm Anneleri

walla bende geçenki gibi kızartma yapıp soslayacağım karpuzla iyi yenir yaaa bende sütlaç yapacağım ama yeni bi tarif buldum kremayla yapılıyor onu denyeceğim

öle yap kuzum çok basitkaydirigubbakcemile3
ben onu dün yaptım bacım kızartma aman az ye habu sıcak ta bayulursun
hiç kısım olmadığı için yorum yapamıyacağım:gitme::gitme:

aaaa dert ettiğin şeye bak nan doğumdan 9 ay sonra patlatursun bidene daha :roflol::roflol:

walla bende geçenki gibi kızartma yapıp soslayacağım karpuzla iyi yenir yaaa bende sütlaç yapacağım ama yeni bi tarif buldum kremayla yapılıyor onu denyeceğim

öle yap kuzum çok basitkaydirigubbakcemile3
bize de ver nan kremalı sütlaç tarifi
Birlikte bebişle oynuyonuz siz odaha güzelmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla canısı her akşam bi düğün ankarada hafta içi de düğün oluyoo artık ezberledik şarkılarıkafamçokkarıştı
al benden de o kadar valla ben onu bebeğe bile benzetemiyom kafamçokkarıştı
he walla dr. gittiğimizde eşim pipi dedi tutturduu valla ben hiç bişi annamadım halada anlamıyorum
erkek bebişler sıkı vuruyolar galiba... siin kızlar pek bi nazikler... ondandıra.s

hoşbulduk canım... iyiyim maaşallahım var kaydirigubbakcemile2
doğru sölüyosun zerenimm çok sıkı vuruyo karnım bükülüyo ya masa başında çalışırken canıma okuyo kıızzz hemen düzeltiyom kendimi çaresiz velet şincikten parmağında oynatııyy

buyudukce degismeyen sadece benim oglum herhalde. cocuk dogdugu gunden beri babasinin minyaturu. hic kendime benzetememisim. yuh bana.:mymeka:

Kartanem pişti olmuşuz inan ben hiç anlamıyorum ultrasona bakıp ..İtekimde anlayabiliyor yaaa Allah Allah bakıyorum bakıyorum kimseye benzetemiyorum ki bırak benzetmeyi seçemiyorum bile neresi nedir :)))))))))

detaylida bizde kizimi ogluma benzettik. hatta ordaki doktor ve hemsire bile ayni seyi soyledi. sonra resimleri annemlere mail attim, anneminde ilk yorumu ayniydi. bu da demek oluyoki babasinin bir minyaturu daha geliyor.kaydirigubbakcemile3

tamam nan elif koycaz babası da elif diye tutturdu zaten eskiden elif diye sevgülüsümü vardı annamadımkii kafamçokkarıştı
s.ç.ş yim nan ben farklı ismi olan gacıyım
ayyyy çok temiz kalpli bir eniştemiz var.bende enesimde erkek gördüm oldu bunda da kıs görmüştüm ama olmadı demekki kalbim kirlenmiş benim :roflol::roflol::roflol:
pis kalpli
ben de eskiden herbişeyi görürdüm şimdi karnımdaki bebeyi bile zor hissediyom nan kafamçokkarıştı
kalbim katılaştı gaaba

ya beni bi daha ekle gelmedi istekk
canım kiraz istediii

kızlaar şimdi elimi karnıma koydum bebişimin kalp atışları geldi elimee aayy çok heyecanlııı

hımm dimek sensin kaçmaz bendensositososito
yok nan o senle adaş
erkek bebişler sıkı vuruyolar galiba... siin kızlar pek bi nazikler... ondandıra.s
boksör olcak sizinkiler benim kız nazlı nazlı yatıyo
ben de ondan yaptım dün

aaaa dert ettiğin şeye bak nan doğumdan 9 ay sonra patlatursun bidene daha :roflol::roflol:
nannnn iyice dalga konusu ettiniz yawklava:
dur ben bi yapıyım güzl olursa öle veririmyerimseniben
ne beceriksiz gacısın yaw bi kendine benzetemedin bebeleri:mymeka:beni örnek al kuzum bide bu oğluşumda bana benzerse gaynanacığım çatlar heralkaydirigubbakcemile2

heee ya dedikodu yapa yapa kalbi kararttımşakkıdı

hacım bide burada yapsan olmaz mııı gııı yerimden kalkacak halim yok

TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hacım bide burada yapsan olmaz mııı gııı yerimden kalkacak halim yok
haa oldu iş çıkışı uğrıyım da yapayım sana yaa benim akşama yemeğim yok ben napcaam

oof maşallahh 600 gram yaaa vay beee
anaa ben dr.a gidene kadar benimki 1 kilo olcak heraldee :sm_cool:

tamam nan elif koycaz babası da elif diye tutturdu zaten eskiden elif diye sevgülüsümü vardı annamadımkii kafamçokkarıştı

ya beni bi daha ekle gelmedi istekk
canım kiraz istediii
ne alakası var sevgili mevgili nan adamm manası güsel olduğundan bu ismi istiyo beaa
ok akşam ekliim olur mu?

ne beceriksiz gacısın yaw bi kendine benzetemedin bebeleri:mymeka:beni örnek al kuzum bide bu oğluşumda bana benzerse gaynanacığım çatlar heralkaydirigubbakcemile2

valla bu konuda beceriksiz ciktim. cok sevmisim adamimi, butun cocuklari ona benzetiyorum.:asigim:

haa oldu iş çıkışı uğrıyım da yapayım sana yaa benim akşama yemeğim yok ben napcaam

saolll canımmm cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm hepimizin bebekleri hep iyi olsunnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kocaman bir masallah. dogana kadar 5 kilo falan olucak herhalde.kaydirigubbakcemile3

kocaman bir masallah. dogana kadar 5 kilo falan olucak herhalde.kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol bebeğimmmmmmmmmmmmmmm darısı basınızaaaa bişede yemiom doğru düzgün kilo almamışım bu ayyyyy onada ayrı bi sevindimmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

walla ben kızartmadan da vazgeçer gibiyim acep arasam dışarıdan mı söylesem valla hiç halim yok bugün
oooooooohhhhhhh maşkıs ne ara büyüttün tosuncuğu benimki daha 350 gr.
valla bu konuda beceriksiz ciktim. cok sevmisim adamimi, butun cocuklari ona benzetiyorum.:asigim:
bende çok seviyorum kocişimi emme kendime benzetiyorum ayyy benim 2 oğlum olacak 2side babasına benzeyecek çatlarım vallaÇok üzgünüm çoook

heee walla yaa ama benim kocişimin rekorunu kıramaz tam 6 kilokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…