ben onu dün yaptım bacım kızartma aman az ye habu sıcak ta bayulursunwalla bende geçenki gibi kızartma yapıp soslayacağım karpuzla iyi yenir yaaa bende sütlaç yapacağım ama yeni bi tarif buldum kremayla yapılıyor onu denyeceğim
öle yap kuzum çok basitkaydirigubbakcemile3
hiç kısım olmadığı için yorum yapamıyacağım:gitme::gitme:
bize de ver nan kremalı sütlaç tarifiwalla bende geçenki gibi kızartma yapıp soslayacağım karpuzla iyi yenir yaaa bende sütlaç yapacağım ama yeni bi tarif buldum kremayla yapılıyor onu denyeceğim
öle yap kuzum çok basitkaydirigubbakcemile3
he valla canısı her akşam bi düğün ankarada hafta içi de düğün oluyoo artık ezberledik şarkılarıkafamçokkarıştıBirlikte bebişle oynuyonuz siz odaha güzelmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he walla dr. gittiğimizde eşim pipi dedi tutturduu valla ben hiç bişi annamadım halada anlamıyorumal benden de o kadar valla ben onu bebeğe bile benzetemiyom kafamçokkarıştı
doğru sölüyosun zerenimm çok sıkı vuruyo karnım bükülüyo ya masa başında çalışırken canıma okuyo kıızzz hemen düzeltiyom kendimi çaresiz velet şincikten parmağında oynatııyyerkek bebişler sıkı vuruyolar galiba... siin kızlar pek bi nazikler... ondandıra.s
hoşbulduk canım... iyiyim maaşallahım var kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 Neslim Doğa doğduğunda eşimin minyatürüydü adeta inanamazsın mini ikizi diyorduk..Büyümeye başladılarmı çok çok değişiyorlar ..Ya bide ultrasondan nasıl benzettin gülüm yaaaa kırk yıl bakayım cıks hayatta benzetemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kartanem pişti olmuşuz inan ben hiç anlamıyorum ultrasona bakıp ..İtekimde anlayabiliyor yaaa Allah Allah bakıyorum bakıyorum kimseye benzetemiyorum ki bırak benzetmeyi seçemiyorum bile neresi nedir :)))))))))
tamam nan elif koycaz babası da elif diye tutturdu zaten eskiden elif diye sevgülüsümü vardı annamadımkii kafamçokkarıştıkızzz elif şevval koy nevreste koy elif eylül koy sen en iyisi (illaki elif koy ama ) delimiyim neyimlaelaelaelaelae
hee ben de dışardan bişi görmüyomm ama hissediyom çok nooolcekk
nazlı neslii naber kızlarr ?
yok nan yengeçler de kasımda doğuruyo
s.ç.ş yim nan ben farklı ismi olan gacıyımben geldiiimmm
yerleştürdüm ewimi ama yemek henüz yapmadım onuda yaparız sorun değel buseyide uyutunca sütlaç yapacam kızım çok sewiyo
kartanesi senin adının baş harfi ne nan bakacam sana face gurubundamısın
pis kalpliayyyy çok temiz kalpli bir eniştemiz var.bende enesimde erkek gördüm oldu bunda da kıs görmüştüm ama olmadı demekki kalbim kirlenmiş benim :roflol::roflol::roflol:
burdan giremiyom ki akşam kabul ediim kız ben seni msn de ekledim emme sen kabul etmedin sanırım :umursamaz:
ohhh ne güzel nan biz de angara oyun havaları dinniyozz
atım kara ben kara ammman ammann
aman vilayetim sincan ankara vay vayysositososito
cnm bol bol kiraz ye bak ödem attırıyo iyi gelir cnmmm
yok nan o senle adaşhımm dimek sensin kaçmaz bendensositososito
boksör olcak sizinkiler benim kız nazlı nazlı yatıyoerkek bebişler sıkı vuruyolar galiba... siin kızlar pek bi nazikler... ondandıra.s
ben de ondan yaptım dünben onu dün yaptım bacım kızartma aman az ye habu sıcak ta bayulursun
nannnn iyice dalga konusu ettiniz yawben onu dün yaptım bacım kızartma aman az ye habu sıcak ta bayulursun
aaaa dert ettiğin şeye bak nan doğumdan 9 ay sonra patlatursun bidene daha :roflol::roflol:
dur ben bi yapıyım güzl olursa öle veririmyerimsenibenbize de ver nan kremalı sütlaç tarifi
he valla canısı her akşam bi düğün ankarada hafta içi de düğün oluyoo artık ezberledik şarkılarıkafamçokkarıştı
he walla dr. gittiğimizde eşim pipi dedi tutturduu valla ben hiç bişi annamadım halada anlamıyorum
doğru sölüyosun zerenimm çok sıkı vuruyo karnım bükülüyo ya masa başında çalışırken canıma okuyo kıızzz hemen düzeltiyom kendimi çaresiz velet şincikten parmağında oynatııyy
ne beceriksiz gacısın yaw bi kendine benzetemedin bebeleri:mymeka:beni örnek al kuzum bide bu oğluşumda bana benzerse gaynanacığım çatlar heralkaydirigubbakcemile2buyudukce degismeyen sadece benim oglum herhalde. cocuk dogdugu gunden beri babasinin minyaturu. hic kendime benzetememisim. yuh bana.:mymeka:
detaylida bizde kizimi ogluma benzettik. hatta ordaki doktor ve hemsire bile ayni seyi soyledi. sonra resimleri annemlere mail attim, anneminde ilk yorumu ayniydi. bu da demek oluyoki babasinin bir minyaturu daha geliyor.kaydirigubbakcemile3
tamam nan elif koycaz babası da elif diye tutturdu zaten eskiden elif diye sevgülüsümü vardı annamadımkii kafamçokkarıştı
s.ç.ş yim nan ben farklı ismi olan gacıyım
pis kalpli
ben de eskiden herbişeyi görürdüm şimdi karnımdaki bebeyi bile zor hissediyom nan kafamçokkarıştı
kalbim katılaştı gaaba
ya beni bi daha ekle gelmedi istekk
canım kiraz istediii
kızlaar şimdi elimi karnıma koydum bebişimin kalp atışları geldi elimee aayy çok heyecanlııı
yok nan o senle adaş
boksör olcak sizinkiler benim kız nazlı nazlı yatıyo
ben de ondan yaptım dün
haa oldu iş çıkışı uğrıyım da yapayım sana yaa benim akşama yemeğim yok ben napcaamhacım bide burada yapsan olmaz mııı gııı yerimden kalkacak halim yok
TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne alakası var sevgili mevgili nan adamm manası güsel olduğundan bu ismi istiyo beaatamam nan elif koycaz babası da elif diye tutturdu zaten eskiden elif diye sevgülüsümü vardı annamadımkii kafamçokkarıştı
ya beni bi daha ekle gelmedi istekk
canım kiraz istediii
ne alakası var sevgili mevgili nan adamm manası güsel olduğundan bu ismi istiyo beaa
ok akşam ekliim olur mu?
ne beceriksiz gacısın yaw bi kendine benzetemedin bebeleri:mymeka:beni örnek al kuzum bide bu oğluşumda bana benzerse gaynanacığım çatlar heralkaydirigubbakcemile2
haa oldu iş çıkışı uğrıyım da yapayım sana yaa benim akşama yemeğim yok ben napcaam
oof maşallahh 600 gram yaaa vay beee
anaa ben dr.a gidene kadar benimki 1 kilo olcak heraldee :sm_cool:
TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kocaman bir masallah.dogana kadar 5 kilo falan olucak herhalde.kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol bebeğimmmmmmmmmmmmmmm darısı basınızaaaa bişede yemiom doğru düzgün kilo almamışım bu ayyyyy onada ayrı bi sevindimmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
walla ben kızartmadan da vazgeçer gibiyim acep arasam dışarıdan mı söylesem valla hiç halim yok bugünhaa oldu iş çıkışı uğrıyım da yapayım sana yaa benim akşama yemeğim yok ben napcaam
oof maşallahh 600 gram yaaa vay beee
anaa ben dr.a gidene kadar benimki 1 kilo olcak heraldee :sm_cool:
oooooooohhhhhhh maşTEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende çok seviyorum kocişimi emme kendime benzetiyorum ayyy benim 2 oğlum olacak 2side babasına benzeyecek çatlarım vallaÇok üzgünüm çoookvalla bu konuda beceriksiz ciktim. cok sevmisim adamimi, butun cocuklari ona benzetiyorum.:asigim:
kocaman bir masallah.dogana kadar 5 kilo falan olucak herhalde.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?