2009 Kasm Anneleri

bana inan seeenn yerimseniben şekeriimm
inandım canıııımmm

nannn sen kimden yanasın uyandıracak milletiklava:

nan 1 dk.duşa girdim kocam önce bi telimi aradı,sonra öbürünü,sonrada evi ayyy bu adam panik yaaa..
dedim eve gelmeden çıkam bariii,nerdesin diyoo saat başı rapor bişey oluvercek sanıyo hemen ayy doğursamda kurtulsak bee :roflol:

anam kimse korkusundan konuşamaz oldu korkmayın kapatamazlar topiğimizi süremezler bizi buradan arkanızda ben varım haa birde kocişim var misafir bölümündekaydirigubbakcemile3

itek eklendik cnm msn dee :roflol:
anamgilde geldi senin oraaa,dikmendeler 2-3 gün amcamlarda sonra çubuğa gidecekler köyee.Belkim gelcem bendee iyicene ağırlaşmadan.

walla ben formulünü buldum girerken haber veriyorum şekerim yoksam sinir olurum koştur telefona bak

anam kimse korkusundan konuşamaz oldu korkmayın kapatamazlar topiğimizi süremezler bizi buradan arkanızda ben varım haa birde kocişim var misafir bölümündekaydirigubbakcemile3

kız itek o alttaki misafir senin herüf müklava:

itek naan sen yoktun 2 gün ama kocişin bizi hiç yanlız bırakmadı haa :roflol: yokluğunu hiiç hissettirmedi :roflol:
satcak nan karı bizi 5 puana gördünmüüü klava:

itek eklendik cnm msn dee :roflol:
anamgilde geldi senin oraaa,dikmendeler 2-3 gün amcamlarda sonra çubuğa gidecekler köyee.Belkim gelcem bendee iyicene ağırlaşmadan.

gel kuzum gel sizin oralara benzemez ama hava değişikliği olur birazda kötü hava al kısss:roflol:

walla ben formulünü buldum girerken haber veriyorum şekerim yoksam sinir olurum koştur telefona bak

ne bilim cnm yaa 5 dk.önce konuştuk aramaz dedimdi ,arıcaa tuttuu klava:
kıııızzz küçük anne sen benim kardeşlen yaşıtsın naann 6 yaş var aramızdaa speedy gonzalezim beniim :roflol: hızlı hatuun

kız itek o alttaki misafir senin herüf müklava:
hee öledir kuzum hiç yalnız bırakmaz beni:roflol:
itek naan sen yoktun 2 gün ama kocişin bizi hiç yanlız bırakmadı haa :roflol: yokluğunu hiiç hissettirmedi :roflol:
satcak nan karı bizi 5 puana gördünmüüü klava:
sizden haber getirdi kuzum ben yokken ha bu arada kocişime bi msj göndereyim kocişim muredanın memişleri büyük diyorlar inanma sen onlara benimki daha büyük:roflol:
ne bilim cnm yaa 5 dk.önce konuştuk aramaz dedimdi ,arıcaa tuttuu klava:
kıııızzz küçük anne sen benim kardeşlen yaşıtsın naann 6 yaş var aramızdaa speedy gonzalezim beniim :roflol: hızlı hatuun

heee öleyim demi siz 2.ler için uğraşırken ben sefamı sürerim artıkzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…