inandım canıııımmmbana inan seeenn yerimseniben şekeriimm
randevuna gitmeden bi saat önce falan tatlı bişeyler ye. o zaman bebek bayaa hareketleniyoo belki daha rahat görür doktor.
:roflol::roflol::roflol: bu topikteki sayfaların toplasan %10u konuyla ilgilidir gerisi hep geyik:roflol::roflol::roflol: heeyy yönetim uyuma:lepi:
sus nan delüüüülmaz: gerçekten kapatacaklar şimdik görcen haaa...
eDuubaa ne dionnn nann sennnnnnnnnnnnnnnnlmaz: lmaz:delikafadulden
nan 1 dk.duşa girdim kocam önce bi telimi aradı,sonra öbürünü,sonrada evi ayyy bu adam panik yaaa..
dedim eve gelmeden çıkam bariii,nerdesin diyoo saat başı rapor bişey oluvercek sanıyo hemen ayy doğursamda kurtulsak bee :roflol:
anam kimse korkusundan konuşamaz oldu korkmayın kapatamazlar topiğimizi süremezler bizi buradan arkanızda ben varım haa birde kocişim var misafir bölümündekaydirigubbakcemile3
anam kimse korkusundan konuşamaz oldu korkmayın kapatamazlar topiğimizi süremezler bizi buradan arkanızda ben varım haa birde kocişim var misafir bölümündekaydirigubbakcemile3
itek eklendik cnm msn dee :roflol:
anamgilde geldi senin oraaa,dikmendeler 2-3 gün amcamlarda sonra çubuğa gidecekler köyee.Belkim gelcem bendee iyicene ağırlaşmadan.
walla ben formulünü buldum girerken haber veriyorum şekerim yoksam sinir olurum koştur telefona bak
gel kuzum gel sizin oralara benzemez ama hava değişikliği olur birazda kötü hava al kısss:roflol:
hee öledir kuzum hiç yalnız bırakmaz beni:roflol:kız itek o alttaki misafir senin herüf müklava:
sizden haber getirdi kuzum ben yokken ha bu arada kocişime bi msj göndereyim kocişim muredanın memişleri büyük diyorlar inanma sen onlara benimki daha büyük:roflol:itek naan sen yoktun 2 gün ama kocişin bizi hiç yanlız bırakmadı haa :roflol: yokluğunu hiiç hissettirmedi :roflol:
satcak nan karı bizi 5 puana gördünmüüüklava:
ne bilim cnm yaa 5 dk.önce konuştuk aramaz dedimdi ,arıcaa tuttuuklava:
kıııızzz küçük anne sen benim kardeşlen yaşıtsın naann 6 yaş var aramızdaa speedy gonzalezim beniim :roflol: hızlı hatuun
wanna cnm bizim adımız çıkmış iştee baksana gacıyaa yetiremiyo kışlıklarıı
hep çam havası olurmu demü amaa...
hem buralar bizim deil anaam benim köküm oralı bee
anaaam evet itekin kocişi sen inanma bunlara evde daha iyisi var :roflol:
wanna naptın ninniyi annemm
anaaam evet itekin kocişi sen inanma bunlara evde daha iyisi var :roflol:
wanna naptın ninniyi annemm
yaptim canim, su an dinliyorum.opuyorumnanaktan
tesekkur ederim.
kizim kocana soyle okuyup durmasin surayi. rahat birakson ya.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?