2009 Kasm Anneleri

bende yok ama bence önden kapaklılar daha kullanışlıdır. rafları çekmeceleri felan war. herşey gözünün önünde olur. üstten kapaklılarda yiyecekler daha bi üst üste olur bulması zor olur. benceeee

yok canim. biz sizin kadar yemek yemiyoruz.cokacimcoook

sayın itek, lütfen konu dışına çıkma burası beyaz eşya danışma yeri mi? bak şikayet ederün senilmaz:

yok anam önden kapaklı alma bencee,üstten al onlar en iyisi ben sana diyimm.
bende öle düşünüyorum artık

bende öle düşünüyordum ama çekmeceleri küçük olduğu için fazla birşey almıyormuş ya bi kullanan söylemişti

sağlıklı olsunda ben biraz daha beklerim.. dr 3 aylıkken kıza benziyo dedi 4. ayda poposunu döndü 11 temmuzda bi daha ki rendavu bakalım bu sefer ne yapacak :)

randevuna gitmeden bi saat önce falan tatlı bişeyler ye. o zaman bebek bayaa hareketleniyoo belki daha rahat görür doktor.

:roflol: :roflol: kıı b izim topicte kalmaz haaa

:roflol::roflol::roflol: bu topikteki sayfaların toplasan %10u konuyla ilgilidir gerisi hep geyik:roflol::roflol::roflol: heeyy yönetim uyuma:lepi:

sus nan delüüüü lmaz: gerçekten kapatacaklar şimdik görcen haaa...

yok canim. biz sizin kadar yemek yemiyoruz.cokacimcoook
heee biz yiyoz kuzum kilomdan belli olmuyor mu
itek yolladım naann geldümüü msjım
geldi kuzum dur bende gönderem
sayın itek, lütfen konu dışına çıkma burası beyaz eşya danışma yeri mi? bak şikayet ederün senilmaz:
naannn ne diyooon sen bak sürerim seni buralardan:jeyyar:
:roflol: :roflol: kıı b izim topicte kalmaz haaa
anam ajan var haa aramızda dikkatli olak artık:jeyyar:
kizim ne kadar yiyorsunuz da, sigmaz diyosun. ordu mu var evde?

kuzum malum bebişlerle birşey yapamayacağım onun için bütün hamur işlerini önceden yapıp koyacağım.hazır çıkartması çok iyi oluyor.hatta karnıyarık patlıcanlarını bile kızartır dolaba atarım ban.anam beni bu topikten sürdüreceksiniz haa sözde gebelik topiği,konuştuğumuz şeye bak:roflol::roflol::roflol:

eDuubaa ne dionnn nann sennnnnnnnnnnnnnnnlmaz:lmaz:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…