http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/212874-kk-dan-uyari-var.html
burayı bi okuyun kızlar yakında bizim topiği kapatmazlarsa iyidir
ayy kıslar birşey soracağım evinde buzdolabından hariç derin dondurucu kullanan var mı.ya ben alacağımda birisi önden kpaklılar kullanışlı olmuyor dedi.bende onu almayı düşünüyordum sizde bi fikir verin yahuu
ayy kıslar birşey soracağım evinde buzdolabından hariç derin dondurucu kullanan var mı.ya ben alacağımda birisi önden kpaklılar kullanışlı olmuyor dedi.bende onu almayı düşünüyordum sizde bi fikir verin yahuu
itek yolladım naann geldümüü msjım
bu durumda krispi yakinda temelli gidici.:roflol::roflol:
sayın itek, lütfen konu dışına çıkma burası beyaz eşya danışma yeri mi? bak şikayet ederün senilmaz:
bende öle düşünüyorum artıkyok anam önden kapaklı alma bencee,üstten al onlar en iyisi ben sana diyimm.
bende yok ama bence önden kapaklılar daha kullanışlıdır. rafları çekmeceleri felan war. herşey gözünün önünde olur. üstten kapaklılarda yiyecekler daha bi üst üste olur bulması zor olur. benceeee
banada yollayin ninni linkini.
bende öle düşünüyorum artık
bende öle düşünüyordum ama çekmeceleri küçük olduğu için fazla birşey almıyormuş ya bi kullanan söylemişti
yime yaaavv teyzoşuuu zemuszemus oğluşum beniiimm brn yiyim burnunu onunnyerimseniben
bende yerim bende teyzesiyimmm cokacimcoook
sağlıklı olsunda ben biraz daha beklerim.. dr 3 aylıkken kıza benziyo dedi 4. ayda poposunu döndü 11 temmuzda bi daha ki rendavu bakalım bu sefer ne yapacak :)
:roflol: :roflol: kıı b izim topicte kalmaz haaa
bende öle düşünüyorum artık
bende öle düşünüyordum ama çekmeceleri küçük olduğu için fazla birşey almıyormuş ya bi kullanan söylemişti
ye nan feda olsuun opuyorumnanaktan
randevuna gitmeden bi saat önce falan tatlı bişeyler ye. o zaman bebek bayaa hareketleniyoo belki daha rahat görür doktor.
:roflol::roflol::roflol: bu topikteki sayfaların toplasan %10u konuyla ilgilidir gerisi hep geyik:roflol::roflol::roflol: heeyy yönetim uyuma:lepi:
heee biz yiyoz kuzum kilomdan belli olmuyor muyok canim. biz sizin kadar yemek yemiyoruz.cokacimcoook
geldi kuzum dur bende gönderemitek yolladım naann geldümüü msjım
naannn ne diyooon sen bak sürerim seni buralardan:jeyyar:sayın itek, lütfen konu dışına çıkma burası beyaz eşya danışma yeri mi? bak şikayet ederün senilmaz:
anam ajan var haa aramızda dikkatli olak artık:jeyyar::roflol: :roflol: kıı b izim topicte kalmaz haaa
kizim ne kadar yiyorsunuz da, sigmaz diyosun. ordu mu var evde?
randevuna gitmeden bi saat önce falan tatlı bişeyler ye. o zaman bebek bayaa hareketleniyoo belki daha rahat görür doktor.
:roflol::roflol::roflol: bu topikteki sayfaların toplasan %10u konuyla ilgilidir gerisi hep geyik:roflol::roflol::roflol: heeyy yönetim uyuma:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?