2009 Kasm Anneleri

ahanda tırstı kıız bak isim vermeden yazıyıo gariii :roflol: hah şölee adam oll :roflol: bizi yalatmakta neymiş :roflol:

:roflol::roflol:

guzel bir soru. ben sanki zarari yok diye okumustum ama yaniliyorda olabilirim. markette surekli alsam mi diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. yoksa bol bol yerim, cok severim ton baligini.
bende severim tonton yıyek yaaa cokacimcoook

eDUBA SANA BİGİ VEREM BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BALIK KOKUSUNDAN NEFRET EDİOM O SEBEPTEN TON BALIĞI YİYOM DUKTURUM ÖLE YAP DİDİ:icecream:
eee bizde yıyek o zaman hergün yiyim barii lülülülülülü cokacimcoook

ahanda tırstı kıız bak isim vermeden yazıyıo gariii :roflol: hah şölee adam oll :roflol: bizi yalatmakta neymiş :roflol:

neeeeeeeee yalıyonuz nannnnnn delikafadulden

HERGÜNN OLMASSSSSSSSSSSSS HAFTADA 1 YADA İKİ 80 GR VE YAĞSIZ OLANINDAN PİS BOĞAZZZlmaz:lmaz:

hergün yenmiyomuş şimdi okudum haftada en fazla 2 kere 80grlık we lıght olanından yiyebülürmüşükcokacimcoook

nerden kopyala yapıstır yaptınız :jeyyar: ıkınızde aynı şeyı yazmıssınız bilgiç bacılarr

balığın yanına bide soğan kırsam sıcakta çok kokar mıyım nan:sinifsinif: kendim için değil hee bebişim içinlaelaelaelaelae

yagsız ton balıgımı var nanyakmısın nesın kızım asıl yagındadır onun vıtemın balık yagı felan dıyooolar yaaa lülülülülülü

SEN VARYA ALLAH BİLİR KARPUZUDA KBUĞUYLA YİYOSUNDUR VARYA VİTAMİNİ ORDADIR DİE YAĞIN VİTAMİNİMİ OLUR BE YİYONUZ YİYONUZ KENDİNİZE BEBEKLER NE ALEMDE GÖRCEZ BU HAFTA SİZİ YAĞ YOK MARKETE GİT ŞOKTA BİLE VAR BÖLE DARDANELİN PAKETTE OLANI KUTUDA OLANI DEĞİL ONLAR YAĞSIZ NE CAHİLSİN HAAAlmaz:lmaz:

balığın yanına bide soğan kırsam sıcakta çok kokar mıyım nan:sinifsinif: kendim için değil hee bebişim içinlaelaelaelaelae

DUBAAAAAAAAAAAAAA DUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:umursamaz:

nerden kopyala yapıstır yaptınız :jeyyar: ıkınızde aynı şeyı yazmıssınız bilgiç bacılarr

BANA BAK İİ OKU NAN BEN SUBAT AYINDAN BERİ NORMAL BALIK YEMİOM BENİM TUKTURUM ÖLE YAP DEDİ HERŞEYİN FAZLASI ZARAR lmaz:

:roflol::roflol::roflol: kız ne güldürdün beni allah kahretmesin seni:roflol::roflol::roflol: karpuzu kabuğuyla mı yiyodur nan buu:roflol: yiyodur walla:roflol::roflol::roflol: ayy koptum yaaa:roflol::roflol: karnıma ağrılar girdi:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…