2009 Kasm Anneleri

nan been ne yazmışım ölee yakalatmak decektim nann...:roflol:
ben yemem ton balığı neyin has balık yerün been cokacimcoook

TİPİNİ GÖRMÜONMU Bİ YOL KESİN YİYODUR cokacimcoook

balığın yanına bide soğan kırsam sıcakta çok kokar mıyım nan:sinifsinif: kendim için değil hee bebişim içinlaelaelaelaelae
sagan gıtmez kız nettın yasakkelime

ne bagrıyon yaaa dövseydın senağlama :sinifsinif: :sinifsinif: nerdenbılıyon karpuzuda kapulu yıyom benn yişil yişil kıtır kıtır lülülülülülü
araştırmacı gacılarız biz:dilcikar:

hee öle öleee hihoyyyt

KIS YİME ÖLE BİZİM ORDA İNEKLERE VERİOLAR KIS O KABUKLARI :jeyyar:

kızlar bende balık yiyemiyomm ite kaka zorla haftada 1 ton balığı yiyom falla ton balığı yidim gün benim oğlan bi dakka durmuyoo bea bu gün akşama kadar tepindi acaba sevdiğinden mi sevmediğinden mifisfisfis

ben kaçayom naan gacılarr,gece gine bakarunn.öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan
kocamın yanına gidecemm,sonra beraber gezecezz yürüyüş yapcaaaaz ohhhh

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:gitme::gitme:

:mymeka: :dilcikar:
TİPİNİ GÖRMÜONMU Bİ YOL KESİN YİYODUR cokacimcoook
heç de bide lülülülülülü

KIS YİME ÖLE BİZİM ORDA İNEKLERE VERİOLAR KIS O KABUKLARI :jeyyar:
:dilcikar:

by by sekerım

sen ne anlarsın zewksiz:dilcikar: mis gibi gider ama domates doğradım dmatesle yiyom soğan kokmıyım şimdi:sinifsinif: belki akşam action yaparız:jeyyar:

action mu :roflol: :roflol: :roflol: nan gebiş gebiş karının derdine bak yawwww benyorgunlukdan uyumak dınlenmek ıstiyorum sonra yaparız actıon deyümm bu gacı şimdiden planlarda :jeyyar: :jeyyar: geddd geddd sen jartiyerınıde geyy hazır nazır olsun :roflol: :roflol:

yaparun tabiii :dilcikar:ilk zamanlar zaten yapamadık e son zamanlarda yapamıcaz bu haftaları değerlendirmek lazımsırnaşık şey

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook kaynana dolma yapacaktı gitsemde yesem yaww mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…