2009 Kasm Anneleri

:lepi::lepi::lepi: aynen öleee

ee tabi cnmm sana önce ayrıntılıya gir demiş,hem onu yorumlar belki dr. randevunu13 ünden sonraya al bencee.
aaaayy ne şanslıyım naan dr.da ayrıntılı ultrasona giriyom her giitimde yaaaaaa naniknanik naniknanik

:lepi::lepi::lepi: aynen öleee
hııımmm anlamışım
ee tabi cnmm sana önce ayrıntılıya gir demiş,hem onu yorumlar belki dr. randevunu13 ünden sonraya al bencee.
aaaayy ne şanslıyım naan dr.da ayrıntılı ultrasona giriyom her giitimde yaaaaaa naniknanik naniknanik

he yaaa haksızlık olii ama nan bu sefer bebemi 35 gün üstüne görecem yaaa poooofffffffff
senağlama senağlama

bu zapıklar kimin kocasııııııııııııııı gıııııııııııııııııııııı

hııımmm anlamışım

he yaaa haksızlık olii ama nan bu sefer bebemi 35 gün üstüne görecem yaaa poooofffffffff
senağlama senağlama

ben pazartesi renkli renkli görcem maxi single cd si cıkarcam oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol: bu ay eder 3 görüşmeeeopuyorumnanaktan

bu zapıklar kimin kocasııııııııııııııı gıııııııııııııııııııııı
walla benim kocam uyuyo a.sa.s
ben pazartesi renkli renkli görcem maxi single cd si cıkarcam oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol: bu ay eder 3 görüşmeeeopuyorumnanaktan

seninki zaten meşhur oldu şimdiden yakında korsan cd si bilem çıkar:roflol::roflol:

walla benim kocam uyuyo a.sa.s

seninki zaten meşhur oldu şimdiden yakında korsan cd si bilem çıkar:roflol::roflol:

valla benimkide yanımda uyuyy zemuszemus
korsan cd haaa kaydirigubbakcemile3 sen adamı öldürürsün nann çıtırtıı kaydirigubbakcemile3
benim oğluşumun 6 dene cd si var nann

ciddii ciddi kıızz siz nasıl görüyonuz dr.da bebişleri sadece siyah beyaz olandamı yavv..

ne nan ne ne hava atıonn paraysa bizde parasını basıoozz nedek adamlarda bu usg var buna girios her yer renklide bizmi girmiozzz alla alla hava atıoo karuıyaaa bak aaaaaaaaaaaaaaaaa salon kadını çizgimden cıkarma beni paramla döverim nan seniii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ablam şu anda 36 haftalık hamile ikinci çocuğuna bi kızı war şimdi oğlu olcek allah nasip ederse birinciyi normal yolla doğurdu amma sunni sancı ile çok zorlandı şimdi dün doktora gitmişler doktor 39 cu haftaya kadar beklerim sancılarını gelirse yine normal doğurursun dedi gelmezse neşteri atarım dedi ablamda sezeryan istemiyo ama sunni sancı hiç istemiyo eğer doktor sunni sancı werelim derse sezeryanla yapacak inşallah gerek kalmadan sancıları kendi kendine gelir ilkini normal yaptı kadın okadar acı çekti ikinciyide normal istiyo doğal olarak bakalım nolcek ben iki hafta sonra samsuna gidecem ablam ya doğurmuş olur yada ben gittikten bi kaçgün sonra doğurur ayy negüzel demi kızlar bebeyide görecem kısmetse

valla benimkide yanımda uyuyy zemuszemus
korsan cd haaa kaydirigubbakcemile3 sen adamı öldürürsün nann çıtırtıı kaydirigubbakcemile3
benim oğluşumun 6 dene cd si var nann
ne olmuş benimkinin yok belkim şu eyrıntılıda bi dene olur hıııı hawanı yesinler :dilcikar:
ciddii ciddi kıızz siz nasıl görüyonuz dr.da bebişleri sadece siyah beyaz olandamı yavv..
walla benim doktorun ultrasonu ne bilmem ama ben herbiyerini anlıyom en son gittiğimizde beş parmağının beşinide saydık doktor aplayla

salon kadınımı one nan fisfisfis

allah sağlıkla sıhhatle bi sancıda kurtarsın ablanı canımcım sağ salim gelsin bebişiniz ..

kibar karı dimekopuyorumnanaktan

kıııııı ben cidden sordum naannn,hem ben para vermiyomkiiii :roflol: sen benden çok verip asrıncığımı siyah beyazmı görüyon nan:roflol:

ay cnm inşallah gelir sancısıda istediği gibi doğum yaparr :Saruboceq: amanın dr.da ne fenamış nann atarım nesteri deyüüü :umursamaz:

allah sağlıkla sıhhatle bi sancıda kurtarsın ablanı canımcım sağ salim gelsin bebişiniz ..

sağol canım inşallah

kibar karı dimekopuyorumnanaktan

hııııımmm anlamışım
çizgimden çıkarma beni deyonda ona güldüm sen zaten o çizgide yürüyemezsinki bacım önünü göremezsin göbişin burnunda nasıl görecen çizgiyi:roflol::roflol:
aaaayyyyyyy bi tarafım şişti nan :roflol::roflol::roflol:

kıııııı ben cidden sordum naannn,hem ben para vermiyomkiiii :roflol: sen benden çok verip asrıncığımı siyah beyazmı görüyon nan:roflol:

bana bak yolarım snei burda yok öle heryerde renkllii aaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

memişler şişmiştir sütt gelcükkkkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…