kız lar yaa benim kontrolüm bu ayın 9undaama ayrıntılı ultrason için ayın 13 üne gün aldım ikisi farklı yerlerde ben şimdi önce ayrıntılıya gidem demi çünkü doktor bana ayrıntılı ultrasona girdikten sonra bana geleceksin demişti benim şimdi 9unda gitmeme gerek yok 13 ünde giderim ayrıntılıya ondan sonrada kendi doktoruma giderim demi kızlar
kız lar yaa benim kontrolüm bu ayın 9undaama ayrıntılı ultrason için ayın 13 üne gün aldım ikisi farklı yerlerde ben şimdi önce ayrıntılıya gidem demi çünkü doktor bana ayrıntılı ultrasona girdikten sonra bana geleceksin demişti benim şimdi 9unda gitmeme gerek yok 13 ünde giderim ayrıntılıya ondan sonrada kendi doktoruma giderim demi kızlar
senin kocişinde benim kociş gibi toptan alsın kornetleri daha kolay olurkaydirigubbakcemile3
iteke şikayet edecem kocişin + 18 lerde cirit atıyo
hııımmm anlamışım:lepi::lepi::lepi: aynen öleee
ee tabi cnmm sana önce ayrıntılıya gir demiş,hem onu yorumlar belki dr. randevunu13 ünden sonraya al bencee.
aaaayy ne şanslıyım naan dr.da ayrıntılı ultrasona giriyom her giitimde yaaaaaa naniknanik naniknanik
hııımmm anlamışım
he yaaa haksızlık olii ama nan bu sefer bebemi 35 gün üstüne görecem yaaa poooofffffffff
senağlama senağlama
hee nan söleyimde öle yapsın demeee :roflol:
1di 2 oldular nan :1ninca:bi kociş daha var acep kim olaa :1ninca:
walla benim kocam uyuyo a.sa.sbu zapıklar kimin kocasııııııııııııııı gıııııııııııııııııııııı
ben pazartesi renkli renkli görcem maxi single cd si cıkarcam oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol: bu ay eder 3 görüşmeeeopuyorumnanaktan
walla benim kocam uyuyo a.sa.s
seninki zaten meşhur oldu şimdiden yakında korsan cd si bilem çıkar:roflol::roflol:
ciddii ciddi kıızz siz nasıl görüyonuz dr.da bebişleri sadece siyah beyaz olandamı yavv..
ne olmuş benimkinin yok belkim şu eyrıntılıda bi dene olur hıııı hawanı yesinler :dilcikar:valla benimkide yanımda uyuyy zemuszemus
korsan cd haaa kaydirigubbakcemile3 sen adamı öldürürsün nann çıtırtıı kaydirigubbakcemile3
benim oğluşumun 6 dene cd si var nann
walla benim doktorun ultrasonu ne bilmem ama ben herbiyerini anlıyom en son gittiğimizde beş parmağının beşinide saydık doktor aplaylaciddii ciddi kıızz siz nasıl görüyonuz dr.da bebişleri sadece siyah beyaz olandamı yavv..
ne nan ne ne hava atıonn paraysa bizde parasını basıoozz nedek adamlarda bu usg var buna girios her yer renklide bizmi girmiozzz alla alla hava atıoo karuıyaaa bak aaaaaaaaaaaaaaaaa salon kadını çizgimden cıkarma beni paramla döverim nan seniii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah sağlıkla sıhhatle bi sancıda kurtarsın ablanı canımcım sağ salim gelsin bebişiniz ..kızlar ablam şu anda 36 haftalık hamile ikinci çocuğuna bi kızı war şimdi oğlu olcek allah nasip ederse birinciyi normal yolla doğurdu amma sunni sancı ile çok zorlandı şimdi dün doktora gitmişler doktor 39 cu haftaya kadar beklerim sancılarını gelirse yine normal doğurursun dedi gelmezse neşteri atarım dedi ablamda sezeryan istemiyo ama sunni sancı hiç istemiyo eğer doktor sunni sancı werelim derse sezeryanla yapacak inşallah gerek kalmadan sancıları kendi kendine gelir ilkini normal yaptı kadın okadar acı çekti ikinciyide normal istiyo doğal olarak bakalım nolcek ben iki hafta sonra samsuna gidecem ablam ya doğurmuş olur yada ben gittikten bi kaçgün sonra doğurur ayy negüzel demi kızlar bebeyide görecem kısmetse
ne olmuş benimkinin yok belkim şu eyrıntılıda bi dene olur hıııı hawanı yesinler :dilcikar:
walla benim doktorun ultrasonu ne bilmem ama ben herbiyerini anlıyom en son gittiğimizde beş parmağının beşinide saydık doktor aplayla
salon kadınımı one nan fisfisfis
ne nan ne ne hava atıonn paraysa bizde parasını basıoozz nedek adamlarda bu usg var buna girios her yer renklide bizmi girmiozzz alla alla hava atıoo karuıyaaa bak aaaaaaaaaaaaaaaaa salon kadını çizgimden cıkarma beni paramla döverim nan seniii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar ablam şu anda 36 haftalık hamile ikinci çocuğuna bi kızı war şimdi oğlu olcek allah nasip ederse birinciyi normal yolla doğurdu amma sunni sancı ile çok zorlandı şimdi dün doktora gitmişler doktor 39 cu haftaya kadar beklerim sancılarını gelirse yine normal doğurursun dedi gelmezse neşteri atarım dedi ablamda sezeryan istemiyo ama sunni sancı hiç istemiyo eğer doktor sunni sancı werelim derse sezeryanla yapacak inşallah gerek kalmadan sancıları kendi kendine gelir ilkini normal yaptı kadın okadar acı çekti ikinciyide normal istiyo doğal olarak bakalım nolcek ben iki hafta sonra samsuna gidecem ablam ya doğurmuş olur yada ben gittikten bi kaçgün sonra doğurur ayy negüzel demi kızlar bebeyide görecem kısmetse
allah sağlıkla sıhhatle bi sancıda kurtarsın ablanı canımcım sağ salim gelsin bebişiniz ..
sağol canım inşallah
kibar karı dimekopuyorumnanaktan
ay cnm inşallah gelir sancısıda istediği gibi doğum yaparr :Saruboceq: amanın dr.da ne fenamış nann atarım nesteri deyüüü :umursamaz:
kıııııı ben cidden sordum naannn,hem ben para vermiyomkiiii :roflol: sen benden çok verip asrıncığımı siyah beyazmı görüyon nan:roflol:
hııııımmm anlamışım
çizgimden çıkarma beni deyonda ona güldüm sen zaten o çizgide yürüyemezsinki bacım önünü göremezsin göbişin burnunda nasıl görecen çizgiyi:roflol::roflol:
aaaayyyyyyy bi tarafım şişti nan :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?