2009 Kasm Anneleri

amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:

nan bende kendimi bu gece daha bi sakin hissediyom neden böle oldu
bütün gün çene çalmaktan yoruldum tabi halim kalmadıki:1no2:

inşallah hepimiz çarçabuk toparlanırızzzzzzzzzzzzzzzzza.s.
inşallah yaa bebeler sağlılı doğsunlarda biz çekeriz cefaları demi
inşallah allahım yaa doğum sonrasını atlatmakta kolay değil yaniii...:Saruboceq:

hemide heç kolay değel
ay yeni doğmuş bebenin elinden topuğundan kan almaları beni deli ediyo nasıl ağlıyolar anlatamam anneleri almıyolar yanına çok duygusal oluyo zaten anneler o snada bebelerini öyle görmesinler diye dışarda bekletiyolar buseyi hatırlıyomda ağlamaktan nutku mutku tutulmuştu kızımın dişetleri bembeya olmuşta nasıl acıdım anlatamam o hemşireler içten içe nasıl kızmıştım yanında olsaydım yolardım onu onun için almıyolar bazı anneler dayanamıyo hemşirelere kızıyo neden canını bu kadar acıtıyosun diye ama hemşirelerin yaacak bişeyi yok mecburen kan alınacak onlarda tedirgin oluyolar

günaydın kıslar karga kahvaltısını yapmadan ne iş demeyin balkonda uyumuşuz donduk ev yanıo bu arada ben anca bu saate uyuyabildim yeter da eskisi gibi yorulmuyomda ondan çok uykuya düşmüyom bu sıra dün oku oku çok yoruldum cvp veremedim trabzon ve lazlar hakkında baya atıp tutmuşunuz ula bende lazım ama aklım şükür her daim ii algılıo size cvp veren arkadaş vardı 12 den sona seviyenize ulaşıoz diye yani düşüyoz ona tüm kalbimle katılıyorum teşekkür ediyorum bir laz asla kendini ezdirmezalkisalkisalkis

sidikli sidikli sidiklilülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü nan krispi kendi ağzınla bize malzeme veriyon heeelülülülülülü

bi sidikli dahaaa lülülülülülüanaaaaammmmm çiş kokusundan durulmuoooo:sinifsinif:

amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:

he walla bize malzeme oldu düştün artıkın dilimizi çatırtı karusu:roflol:

kız uyuma öle balkonda felan bak üşütürsün sonra sende bu sidikliler gibi altına işersin:roflol: lazlarla ilgili o lafı da ben sölemiştim cicim demek beğendinvereliniortak

günaydın şekerleer a.s.,
yaa benim ayaklarım şişiyo bayaa yaa benneyaptımki sabahları kalkınca zor basıyom üstüne sonra geçiyo gerçi amaa çok erken değilmi beee...

günaydın şekerleer a.s.,
yaa benim ayaklarım şişiyo bayaa yaa benneyaptımki sabahları kalkınca zor basıyom üstüne sonra geçiyo gerçi amaa çok erken değilmi beee...

ben çok dolaştığım zaman öle oluyoo ama sadece topuklarım ağrıyoo benim. topuklarımın üstüne basamıyorum. bi arkadaşım düz ayakkabı giymekten oluyoo dedi. düz ayakkabı giyince bütün ağırlık topuğa gidiyomuş. o yüzden topuklarım ağrıyomuş. azcuk topuklu giy dedi bana ama ben normalde bile giyemezdim topuklu şincik heeeçç giyemem:1no2:

8 buçuktan sonra ben yatakta ölee döner dururum,fazla uyuyamıyom gebeşlikten galiba millete uyku yapar,ban uykusuzluk nann herşeyim ters bee :roflol:

aynen bende öleyim dadlum. bide hawalr sıcak ya insan çok uyuyamıyoo. ah bi kış olsaydı ya sıcacaık yataktan kalkmazdık öğlene kadarsırnaşık şey

benim herüf akşam gelince o giriyo internete. bende yatak odasında tv izlerken ölee uyuyakalmışım. sabah kalktım açtım bilgisayarı, baktım akşam benim herüf cips yemiş bayaa da bi kalmış içinde sabah sabah onu yedim:bbo: midemm bulandı:bbo:

zaten yasak şimcik topuklu bee,benimde topğum bide tam parmaklarımın altı acıyoo senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…