ayy tamam bee bişi demedik naann.hem biizm burdada yok işte niye izmire gidiyoz sanıyonuz nann:sinifsinif:
benim oğlan varyaa şimdi çıkcak karnımdan kıı çok kuvvetlendi tepikler yaa...
tvdede bişecik yok beaa :sinifsinif: uykuum geldi haaa
benimde öle gıııı tatlu yemeye gelmio bası tekmeyi vallaaa:dance:
bana bak yolarım snei burda yok öle heryerde renkllii aaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
memişler şişmiştir sütt gelcükkkkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:
bu çaturtu karusu tuvalete düştü herhall :roflol:
bide napıyo biliyomusun bunu yeni keşfettim.
şimdi iç çamaşırımın lastiğinin onu sıktığı yere vuruyo tekmelerii..yukarı çekiyom yukarı aşagı indiriyom aşagı vuruyo ayy oyun oynuyoz yavrumlaaann :teytey:
yok anam benimkiler fazla şişmedi hala hamile kalmadanki takkeleri kullnıyom
hatta bekarken de 80 kullanıyodum şimdide ben buseyi doğurduktan sonra takkesiz dolaşmadım sarkmasınlar deyü büyümesinler deyüü we gerçektende öle kaldılar bundada çıkarmayacam sadece doğumda hemen takamıyosun emzirmek kolay olsun diye malum 15 dakikada bir werecez sütleri insan rahatsız oluyo ay bide sütler akıyo taaa kıyafetinden dışarı ıslanıyo belli oluyo iki dene halka şeklinde çok komik ben ped almıştım hala war onlarda yine onları kullanırım artık
durmuyo nann kocişide uyandırdım haa öldü gülmekteen :roflol: çıkarıver diyoo bebiş rahat etsün deyüüü:roflol:hee o baaada oldu böögünnn bi baktım pat pat sonra gittim değüştümmm:sm_cool:
özellikle kornet yiyince kuduruyo benimkibenimde öle gıııı tatlu yemeye gelmio bası tekmeyi vallaaa:dance:
ne uykusu nan gece yeni başlıyotvdede bişecik yok beaa :sinifsinif: uykuum geldi haaa
bu çaturtu karusu tuvalete düştü herhall :roflol:
:roflol::roflol::roflol: çıkar at sende ferah ferahhh ohhhhhhhhhhhdurmuyo nann kocişide uyandırdım haa öldü gülmekteen :roflol: çıkarıver diyoo bebiş rahat etsün deyüüü:roflol:
özellikle kornet yiyince kuduruyo benimki
ne uykusu nan gece yeni başlıyo
yok kız walla öle oluyorki sanki çişden bayılacam öok çişim geldi sanıyom bi gitmişim okadar azki hiç yapmasan daha iyi amma gel görki tutamıyom tutsam sancıdan ölürüm bi kere tuttum dışardaydım ewe geldim kanamylan birlikte çişde salıwerdi ne korkmuştum ama yaaa daha öle yapmam irenmiştim dışardaki wc lere gitmeye ewe gidem dedim emme daha beter oldu donuma işedim:roflol::roflol:
onlar iyi oluyo yaaa dakkada bir üstünü değiştirecene ped kullan daha iyibende aldım gögüs pedi cicim yaa,malum benimki süt üertimine bi başlarsaa hoooppppp fışkırır diyorum ama bennn :roflol::roflol: bakalım nolcekk.
durmuyo nann kocişide uyandırdım haa öldü gülmekteen :roflol: çıkarıver diyoo bebiş rahat etsün deyüüü:roflol:
:roflol::roflol::roflol: çıkar at sende ferah ferahhh ohhhhhhhhhhh
nan bilionmu bugün bende donuma işedim haaa kıs tutamıom benki 20 saat yolda 1 kere wc ye girerek gitmiş karıyım şimcik tutamıom yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
onlar iyi oluyo yaaa dakkada bir üstünü değiştirecene ped kullan daha iyi
korneti yediysen ondandır benimkide kornete baya tepki weriyokaydirigubbakcemile3
ben hapşırıcada kaçırıyom elimde değel gidiyo walla nan bu bebeler ne hale soktu bizi demi yaaaaaaaaaaa:1no2:
yok nan valla benle oynuyo yaa,nereye getirsem lastiği ora vuruyo kaydirigubbakcemile3
sidikliler siziii donlarımı işemeye başladınız nann:roflol:
yok nan valla benle oynuyo yaa,nereye getirsem lastiği ora vuruyo kaydirigubbakcemile3
sidikliler siziii donlarımı işemeye başladınız nann:roflol:
ben hapşırıcada kaçırıyom elimde değel gidiyo walla nan bu bebeler ne hale soktu bizi demi yaaaaaaaaaaa:1no2:
he hacııı yaaa ne hale geldükkk laelaelaelaelae
sus koca memeli senide görcessssssssssssssss:roflol::roflol:
daha bu neki neler daha görecez ne hallere düşecez ay inşallah çabuk toparlanırız
benim ilk doğumdaki gibi olursa yaşadım çok çabuk toparlanmıştım hemen süt emzirebildim buse sarılık olmuştu ne kadar süt emerse okadar çabuk geçiyo bende habire süt emziriyodum memişlerim dışarda kalmıştı resmen ama sarılığı hafif atlattık inşallah bundada çabuk toparlanırım:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?