annnaaaammmm çiş kokmaya başladıııı:sinifsinif:
günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
kızlar ben çok heyecanlanıyorum artık ya...benim yaramaz iki üç gündür kendini acayip belli ediyo ysmen ben buradayım diyooooo cadı yaa....
ben wc ye gidiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm
delüü nan bı gacıı,bide sebep arıyo nann,
bu kaa seyee bağırsakmı dayanır kııı,sen bugün topicimizin WC ye en yakın yerin otur haaa sidiklidin şimcikte bu çıktı naann :roflol:
kızlar ben çok heyecanlanıyorum artık ya...benim yaramaz iki üç gündür kendini acayip belli ediyo ysmen ben buradayım diyooooo cadı yaa....
ben wc ye gidiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm
yiyom yiyomda nere gidiyo anamadımfisfisfisdelüü nan bı gacıı,bide sebep arıyo nann,
bu kaa seyee bağırsakmı dayanır kııı,sen bugün topicimizin WC ye en yakın yerin otur haaa sidiklidin şimcikte bu çıktı naann :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
anam pis boğaz garı seni ne bulursan yersen olacağı odur :roflol: :roflol: :roflol:
sidikli sidikli :roflol: :roflol: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: kokuttun cıtırdı üfffffffözellikle kornet yiyince kuduruyo benimki
ne uykusu nan gece yeni başlıyo
yok kız walla öle oluyorki sanki çişden bayılacam öok çişim geldi sanıyom bi gitmişim okadar azki hiç yapmasan daha iyi amma gel görki tutamıyom tutsam sancıdan ölürüm bi kere tuttum dışardaydım ewe geldim kanamylan birlikte çişde salıwerdi ne korkmuştum ama yaaa daha öle yapmam irenmiştim dışardaki wc lere gitmeye ewe gidem dedim emme daha beter oldu donuma işedim:roflol::roflol:
al bi sidikli daa topiki kokuttunuzanam benden saklıyacagınızı mı sandınız gecmısden buldum getırdım duyun kıskan kokuttular ortalıgı bunlar :sinifsinif: :sinifsinif::roflol::roflol::roflol: çıkar at sende ferah ferahhh ohhhhhhhhhhh
nan bilionmu bugün bende donuma işedim haaa kıs tutamıom benki 20 saat yolda 1 kere wc ye girerek gitmiş karıyım şimcik tutamıom yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
yuhhh çıtırdı altına busenın bezinden baglaaaaaaaaaaa belkı kızın bile bez kullanmıyodur delikafadulden delikafaduldenben hapşırıcada kaçırıyom elimde değel gidiyo walla nan bu bebeler ne hale soktu bizi demi yaaaaaaaaaaa:1no2:
kızım kocam geldı heman kapadım ondan eee açlıkda başıma vurmusdu hemen kendimi eve attım dolmaları doldurdum mideye lülülülülülügünaydın canlızıma.s.. ne o kız dün akşam öle selamsız çıktın gittin dolmaların cazibesi ağır bastı galibaa yidim gıı dolmalarıcokacimcoook
çıtırdımmm sen tıpatı su kaçıran yerlerine takda sızıntı yapmasın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:tıpa weremmi bacım burnuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın çatlak gacııııı laelaelaelaelaegünaydın cnm kabul edildin a.s.
canliizz günaydın canııımm... opuyorumnanaktan
çıtırdımmm sen tıpatı su kaçıran yerlerine takda sızıntı yapmasın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyoomm azcık dolaşıyım bi boğaz turu yapıyım bariii. bişey istiyonuz mu nan eminönünden alıyım sizedekaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:he walla çıtırtı gacısı sen o tıpayı malum yerlere tıkada sızıntı yapmasın:lepi:
uçmak soy isim li kım gııı bizden mı beni eklemıs ahan simdi
gez cnmcım geez zemuszemus şu çıtırı karısı 2 mt.amerikan bezi alda sarsın her yerini naniknanik :roflol:
ayy haşalnmış patatesi heç yutamam kalsınaçılıııııııııııııııııııııınnn anacıımm kaydirigubbakcemile3
kıızzz patates haslada onu yeee barii,pis bogazzzklava:
yetidim anamhe nan sidik kokusu hadi neysede pok kokusu heeç çekilmez hee:roflol:
ay benimkide yaa 2-3 gündür bayaa belli ediyoo kendini ama ne zaman elimi koysam duruyoo zilli
koş nan koş batırma ortalığııılmaz:
canlız kıı busede yeni yeni alıştırıyom çişe çiş tutma konusunda benden becerüklü kendüsü amma oda benim gibi ara sıra kaçırıyosidikli sidikli :roflol: :roflol: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: kokuttun cıtırdı üfffffff
al bi sidikli daa topiki kokuttunuzanam benden saklıyacagınızı mı sandınız gecmısden buldum getırdım duyun kıskan kokuttular ortalıgı bunlar :sinifsinif: :sinifsinif:
yuhhh çıtırdı altına busenın bezinden baglaaaaaaaaaaa belkı kızın bile bez kullanmıyodur delikafadulden delikafadulden
kızım kocam geldı heman kapadım ondan eee açlıkda başıma vurmusdu hemen kendimi eve attım dolmaları doldurdum mideye lülülülülülü
çıtırdımmm sen tıpatı su kaçıran yerlerine takda sızıntı yapmasın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın çatlak gacııııı laelaelaelaelae
benımgıde kımıl kımıl hıssedıyom artık onu yerim onu ben uyyyyyy :lepi:
ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyoomm azcık dolaşıyım bi boğaz turu yapıyım bariii. bişey istiyonuz mu nan eminönünden alıyım sizedekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?