2009 Kasm Anneleri

annnaaaammmm çiş kokmaya başladıııı:sinifsinif:

:roflol: :roflol: :roflol:

anam pis boğaz garı seni ne bulursan yersen olacağı odur :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben çok heyecanlanıyorum artık ya...benim yaramaz iki üç gündür kendini acayip belli ediyo ysmen ben buradayım diyooooo cadı yaa....

kızlar ben çok heyecanlanıyorum artık ya...benim yaramaz iki üç gündür kendini acayip belli ediyo ysmen ben buradayım diyooooo cadı yaa....

ayy maşallah benimkide öle yaaa,oyun oynuyo benlee,
iç çamaşırımın lastiğini yukarı çekiyom yukarı vuruyoiaşağı indiriyom aşağı vuruyoo kaydirigubbakcemile3
oyy süper bi hiss

delüü nan bı gacıı,bide sebep arıyo nann,
bu kaa seyee bağırsakmı dayanır kııı,sen bugün topicimizin WC ye en yakın yerin otur haaa sidiklidin şimcikte bu çıktı naann :roflol:

he nan sidik kokusu hadi neysede pok kokusu heeç çekilmez hee:roflol:

ay benimkide yaa 2-3 gündür bayaa belli ediyoo kendini ama ne zaman elimi koysam duruyoo zilli
ben wc ye gidiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm

koş nan koş batırma ortalığııılmaz:

delüü nan bı gacıı,bide sebep arıyo nann,
bu kaa seyee bağırsakmı dayanır kııı,sen bugün topicimizin WC ye en yakın yerin otur haaa sidiklidin şimcikte bu çıktı naann :roflol:
yiyom yiyomda nere gidiyo anamadımfisfisfis
:roflol: :roflol: :roflol:

anam pis boğaz garı seni ne bulursan yersen olacağı odur :roflol: :roflol: :roflol:

ne kıskanıyon nan sen bukaaa yiyemiyosun:mymeka:

sidikli sidikli :roflol: :roflol: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: kokuttun cıtırdı üfffffff

al bi sidikli daa topiki kokuttunuzanam benden saklıyacagınızı mı sandınız gecmısden buldum getırdım duyun kıskan kokuttular ortalıgı bunlar :sinifsinif: :sinifsinif:

ben hapşırıcada kaçırıyom elimde değel gidiyo walla nan bu bebeler ne hale soktu bizi demi yaaaaaaaaaaa:1no2:
yuhhh çıtırdı altına busenın bezinden baglaaaaaaaaaaa belkı kızın bile bez kullanmıyodur delikafadulden delikafadulden

günaydın canlızıma.s.. ne o kız dün akşam öle selamsız çıktın gittin dolmaların cazibesi ağır bastı galibaa yidim gıı dolmalarıcokacimcoook
kızım kocam geldı heman kapadım ondan eee açlıkda başıma vurmusdu hemen kendimi eve attım dolmaları doldurdum mideye lülülülülülü

tıpa weremmi bacım burnuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çıtırdımmm sen tıpatı su kaçıran yerlerine takda sızıntı yapmasın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın cnm kabul edildin a.s.
canliizz günaydın canııımm... opuyorumnanaktan
günaydın çatlak gacııııı laelaelaelaelae

benımgıde kımıl kımıl hıssedıyom artık onu yerim onu ben uyyyyyy :lepi:

ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyoomm azcık dolaşıyım bi boğaz turu yapıyım bariii. bişey istiyonuz mu nan eminönünden alıyım sizedekaydirigubbakcemile2

çıtırdımmm sen tıpatı su kaçıran yerlerine takda sızıntı yapmasın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:he walla çıtırtı gacısı sen o tıpayı malum yerlere tıkada sızıntı yapmasın:lepi:

ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyoomm azcık dolaşıyım bi boğaz turu yapıyım bariii. bişey istiyonuz mu nan eminönünden alıyım sizedekaydirigubbakcemile2

gez cnmcım geez zemuszemus şu çıtırı karısı 2 mt.amerikan bezi alda sarsın her yerini naniknanik :roflol:

:roflol::roflol::roflol:he walla çıtırtı gacısı sen o tıpayı malum yerlere tıkada sızıntı yapmasın:lepi:

çıtırtı tıpayı yerleştirmeye gitti yetmezse 2 tıpa tak malum 2 yerdende sızabür senin ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nan sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor heee.kudurmuşsunuz hee.bende oyun oynamaya dalmışım bi an karakızım muredam sagolun cvp verdiginiz için..valla face var benim ama benim çevremden çok kişi var orada yani meraklılarda yani kkdaki nickimi yazarzam valla deşifre olurum burada zati kociş biliyor burada yazdıgımı ama ben başkaları pek bilsin istemiyorum yazmışsınızda nicklerinizi ben yazamam ayol orada benim kk daki nickim bu deyüüü facede olan arkadaşlarım biliyor beni zaten yazayımda orada tutturmayın bana nickini yaz deyii facede hesabım var yoksa

açılıııııııııııııııııııııınnn anacıımm kaydirigubbakcemile3
kıızzz patates haslada onu yeee barii,pis bogazzz klava:
ayy haşalnmış patatesi heç yutamam kalsın
he nan sidik kokusu hadi neysede pok kokusu heeç çekilmez hee:roflol:

ay benimkide yaa 2-3 gündür bayaa belli ediyoo kendini ama ne zaman elimi koysam duruyoo zilli

koş nan koş batırma ortalığııılmaz:
yetidim anam
canlız kıı busede yeni yeni alıştırıyom çişe çiş tutma konusunda benden becerüklü kendüsü amma oda benim gibi ara sıra kaçırıyo
az önce bana ne diyo bi bilsen ö
öffff anne tüaleti pis yaptın bak sna kızacam deyo çatlak anasına çekmiş

nan bugün bende eminönüne gidecem anaaaa buluşak nan orda meark etme haaa sapuk neynnn değelim haaaaa
ama ben bira geç gidecem hawa çok sıcak bide ben buseyi kayın peder alacak onun işden çıkmasını bekleyecem 4,5 de anca giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…