ne yalan diyim bacım pek tipim değelsin ben esmerlerden hoşlanıyomm:roflol:
bende kaçacam şimdik canımm serin sulara doğruu,geyindim hazırımm bilem beennn
sende çok sıcakta gidiyon naaan gebercen haaakaydirigubbakcemile3
ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyoomm azcık dolaşıyım bi boğaz turu yapıyım bariii. bişey istiyonuz mu nan eminönünden alıyım sizedekaydirigubbakcemile2
hadee ben kaçar şekerlerr opuyorumnanaktan
çok konuşmayın naann valla gözlerim dönüyo haa okucam diyee :roflol:
oğlumu yüzdüremde gelem eccik,karpuzlarıda tabii :roflol:
yok canım o benim yanımda +18de:roflol::roflol::roflol:senin kocişinde benim kociş gibi toptan alsın kornetleri daha kolay olurkaydirigubbakcemile3
iteke şikayet edecem kocişin + 18 lerde cirit atıyo
heee yaaa haberleri alıyoruz kuzum :jeyyar:seninkide büfeden girsin artıktöbe töbe ne bu nan herkes kocasıylan takılıyo haaaa nöbetleşe duruyolar burda
lmaz: lmaz:
nannn şimdiden başladın mı kaçırmaya sen son ay bezle gezersin artık.walla ben 40 haftalık oldum bir damla bile kaçırmadımzemuszemuszemuszemusben hapşırıcada kaçırıyom elimde değel gidiyo walla nan bu bebeler ne hale soktu bizi demi yaaaaaaaaaaa:1no2:
ewet çişli gacıların muhabbetini okuduk kokulu kokulu:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:
ayyy ne güsel benimkide sabah kahvaltımı hazırlıyor birde not yazıyor bende kalkınca afiyetle yiyorumcokacimcoookayy kocişim bana gevrek getirmiş yaaavv hihoyyyt,bide kapıya asmış uyanmayım deyüüü :roflol:ayy bu adam ömürlük yavv :roflol:
her ne kaa izmir gevreğini tutmasada o niyetlen yiyek napakk cokacimcoook
öğğğğğğğğ hem önden hem arkadan kaçırıyor bu buna tıpa lazım tıpaaaaagünaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
geldiiiiimmmmm kuzuma.s.ooo bugün kocişinden evvel itek geldi naannn a.s. :roflol:
hadee ben kaçar şekerlerr opuyorumnanaktan
çok konuşmayın naann valla gözlerim dönüyo haa okucam diyee :roflol:
oğlumu yüzdüremde gelem eccik,karpuzlarıda tabii :roflol:
karakızım bende bikini giyecem valla bu sene hamile mayosu falan neyim alamam bir hafta için giyecem zaten..boşver sal gitsin göbegi sen hamilesin utanma
kızlar hele bana bi cevap verinde öle kaçın özellikle denize girenler
denize normal mayo ilemi yoksam pikiniylemi giriyonuz yoksam hamile mayosu neyn aldınızmı ben yarın denize gidicem ama pikini giymeye utanıyom göbeğim varya kocişte ne olcak giy canım dedi siz hele diyiverin bakim ne giyem ben bugun gidip normal mayomu alsap yoksa
kızlar hele bana bi cevap verinde öle kaçın özellikle denize girenler
denize normal mayo ilemi yoksam pikiniylemi giriyonuz yoksam hamile mayosu neyn aldınızmı ben yarın denize gidicem ama pikini giymeye utanıyom göbeğim varya kocişte ne olcak giy canım dedi siz hele diyiverin bakim ne giyem ben bugun gidip normal mayomu alsap yoksa
nan giy bikinini senin o utandığın göbeğe sahip olmak isteyen kaç kadın var biliomussssunnnnnnnnnnnnnn ben bikini giyicemmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bencede hiç utanma canım mustafa sandalın eşi geçen sene 8 aylık hamileyken bile bikini giydi ama çok hoş duruyor benden demesi:lepi:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?