2009 Kasm Anneleri

hayret bişey olmuş burda bütün kızlar denize gitmiş heralde pek bi skain kalmış korkmadan daldım bende içeri kaybolmam artıkın :dance:

kız mureda cadısı gezdin geldin dimi hain gacı klava:bugün kimse yoktu burda ben çok yanlız kaldım çok sıkıldımmafoldumben

kız mureda cadısı gezdin geldin dimi hain gacı klava:bugün kimse yoktu burda ben çok yanlız kaldım çok sıkıldımmafoldumben

hee anacım kahvaltıya gittim,denize gittik kocişimlen,pazara uğradık dönerken.duş aldık şimdikde akşam yemeğine çıkıcaz :roflol: :roflol:
ayy cnm benim gelimde uzun uzuun konuşak.
adınımı değiştin nan sen..

nan ne adi gacısın sen yaaa klava:gez gez nereye kadar kızım sokakta doğurcan sen bu gidişle heee
kaydirigubbakcemile3

nan ne adi gacısın sen yaaa klava:gez gez nereye kadar kızım sokakta doğurcan sen bu gidişle heee
kaydirigubbakcemile3

hee nann kocişte diyoki sen en iyisi suda doğur çocuğun alışkın olduğu ortamda olsun diyoo :roflol: napayım anaam sonra gezemeyiz böle rahat beee zemuszemus

selam kızlar nasılsınız
walla ben şimcik oturdum popomun üstüne ayyy o kaaa gezdimki anlatamam yani
sbah kahwaltıya çıktık ondan sonra 4. lewente gittik alış weriş yaptık neler neler aldım anlatamam sabah olur walla sonra acıktık tabi bide üstüne iskender yedik geldik ama çok yoruldum yaaa
bi eksik iki dene badi alacam hamile badisi artık hamile kıyafetlerimin giyilme zamanı geldi göbeğim iyice çıktı metroda yer werdiler bana ohh be dedim neydi o ayakta kalmak eee siz naptınız birileri ewde pineklemiş anlaşılan pek kimse gelmemiş ee pazar olcek okadar

kızlar yaaaa bana facede birisi laf atıyo nan kim bu nan beni nasıl görebiliyo bu adam arkadaşlarımın arkadaşları beni görebilirmi yaaa nan yoksam aramızda bi sapık war yaaa bana diyodunuz kim nan bu metin ataş mıdır nedir başlıycam bi tarafına onun gerzek benim resmimi nasıl görebiliyo ben sadece arkadaşlarım görebilir diye ayarladım yyaaa kim kızlar bu aranızda metin ataş diye birini tanıyan warmı yaa bak çok sinirlendim lmaz:

kızlar ay çok huzursuz oldum ben yaaa
baktım facedeki arkadaşlarımın arkadşlarına ataş soy isimli
bizim canlızın bi arkadaşının soy ismi ataş o kızın arkadaşlarına baktım bir sürü ataş soy isimli kişi war demekki canlızın o kız arkadaşının arkadaşlarından biri offff ne biçim iş bu yaaaaa

Son düzenleme:

lmaz:lmaz:lmaz:

dur canlız gelince o ataş soy isimli arkadaşına sorsun kimmiş bu sapık
anam kocam görseydi pc yi parçalardı walla iyiki ben gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…