2009 Kasm Anneleri

uykusuzluktan gözüm dönmeden bi selam vereyim dedim kuzucuklularım :)
iyi geceler a.s.
özledim nan sizi:sinifsinif:

hangi cazibene nan kireç suratlı cazibememi hay allahım yaaaa
sen benden daha cazibelisin kıııı sana yönlendirem sapuğu:roflol::roflol:

ben cazibeliyim ama sapuk kadrom dolu benim yavrum daha az önce biri eklemiş püskürttüm kendi sapugunla kendin uğrassssssss:roflol::roflol:
deliceler ne kaynatıyosunuz yine :))

sen nerdesin ya liste nerdeeelmaz:

kız sütçiii hepsi senin başının altından çıktı sen kurmuştun demi kasım anaları grubunu bak oaraya geldim sonra arkadaşları ekledik arkaşın arkadaşının arkadaşıda bana laf etti gördünmü
hep senin yüzünden sütçiii:jeyyar:

ben cazibeliyim ama sapuk kadrom dolu benim yavrum daha az önce biri eklemiş püskürttüm kendi sapugunla kendin uğrassssssss:roflol::roflol:

bak sen alışkınmışsın sapuklara sen halledersin ben çok acemiyim nan heç bişe sölemeden sildim mesajı:1no2::1no2:
bi daha yazarsa bi el atı werirsin gariiii demia.s

nere gidiyon kıı heç gelmeseydin aaaaaaaaaaaaaa olmadı böle ama:gitme::gitme:

kuzuşlar iki projem kaldı.. Biri yeni bitti, sabah teslim edicem.. Listeyi ben de merak ediyorum arada bi görürüm diye bakınıyorum ama epey oldu girmeyeli.. Bulursanız bana da haber edin link atın bişey yapın:1rolleyes:
öpüyorum güzellerimiyerimseniben
tekrar iyi gecelera.s.

bak sen alışkınmışsın sapuklara sen halledersin ben çok acemiyim nan heç bişe sölemeden sildim mesajı:1no2::1no2:
bi daha yazarsa bi el atı werirsin gariiii demia.s

düünmem lazımmmmlmaz:

peki öle olsun kolay gelsin özletme kendini ii geceleropuyorumnanaktan

yaaaa yarınki malzemede çıktı ortaya bizim çıtırtıya sapuk laf attı mafoldumbenmafoldumbendiye akşama kadar yerler başımın etini

ayy ben çok yorgunum kızlar yatacam malum bugün çok gezdim ayaklarım şişti resmen yaaa
yarın görüşürüz herkese iyi geceler

krispicim takma kafana bana hergün msj gelio faceeden eşime bir gün yanlışlıkla söledim kırdırtma o bil dedi daha sölemiom siliom yoksayıyom geçio canım etrafta sapıktan bol ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…