kızdır o vakıtbenimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii
hiiiiikuzum malum bebişlerle birşey yapamayacağım onun için bütün hamur işlerini önceden yapıp koyacağım.hazır çıkartması çok iyi oluyor.hatta karnıyarık patlıcanlarını bile kızartır dolaba atarım ban.anam beni bu topikten sürdüreceksiniz haa sözde gebelik topiği,konuştuğumuz şeye bak:roflol::roflol::roflol:
yaa ne resmii ben görmediimmmResmı alıntı yapmayın gÖrdÜysenız kaldırıom
Ebısce nıckınıde yanlıŞ yere yazmısŞın zaten
ohaa krispii önce mısır patlattın üstüne de kornet mi yidin nan buna ne mide kalır ne barsak kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıhe yaaaa birazdanda kornet yiyemde serinlerim accuk
kız mureda git at kendini serin sular kızgın kumlara:roflol::roflol:
amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:
günaydın fıstıklaaar
nasılsınız bu haftanın ilk gününde bakalım????
ben fena sayılmam haftasonu pek dinlenemedim gerçi ama idare eder
kayınvalidemler geldi bir hafta buradalar
ayy torununa neler neler örmüş görmelisiniz
bi valiz eşya getirmiş
battaniyesini bile örmüş birsürü yelek, hırka örmüş çoğu biraz büyüyünce giyeceği şeyler ama hepsi de çoook güzzeelll zemuszemus
artık kızımın dolabını yerleştirmem gerekecek galiba birsürü eşyası oldu bebişiminn
günaydın canımgünaydın kartanesi ve aseba sabah aklıma geldin kartanesi hayırdır diyecen işe gidiyonya çok zor oluyodur kayınvalidemlerde gelcek dedin ay ne yorulmuştur dedim ne işi yapıosun canım birde çocuğun odasını aldınmı nneler aldın dünden beri canım sıkılıo ben daha bişi almadım nerden başlıcamı bilemiyom ne alınır ne zaman bebiş olmadan hayalimiz vardı bir sürü kiracıyız diye çok açılmak istemiyorum taşınırken mahvolmasın işe yarar öz şeyler olsun istiyorum.Amma çenem açık demi bebişin güle güle kullansın eşyalrını inş. bende dün bir hırka aldım beyaz çok tatlı ilk aldığım şey dok kıs dedi ama göstermedi bende korkuyom yanılacaklar diye belki o yüzden bişi alamıom neyse canım sna kolay gelsin
ya niye cvp vermiyosunuz yaaaaa
hayırlı olsun canım güle güle kullansın inşallah
bide kayınvalidem bişe yapmaz diodun hain kartanesi
ohh ne güsel benimki yayla yaylıyooo kendi yapamaz zati
bakalım ne yaptıracak bi valis olcaanı heçç sanmıyom :sinifsinif:
günaydın kartanesi ve aseba sabah aklıma geldin kartanesi hayırdır diyecen işe gidiyonya çok zor oluyodur kayınvalidemlerde gelcek dedin ay ne yorulmuştur dedim ne işi yapıosun canım birde çocuğun odasını aldınmı nneler aldın dünden beri canım sıkılıo ben daha bişi almadım nerden başlıcamı bilemiyom ne alınır ne zaman bebiş olmadan hayalimiz vardı bir sürü kiracıyız diye çok açılmak istemiyorum taşınırken mahvolmasın işe yarar öz şeyler olsun istiyorum.Amma çenem açık demi bebişin güle güle kullansın eşyalrını inş. bende dün bir hırka aldım beyaz çok tatlı ilk aldığım şey dok kıs dedi ama göstermedi bende korkuyom yanılacaklar diye belki o yüzden bişi alamıom neyse canım sna kolay gelsin
ayy valla kıız utandıımm
ya örgü ördüğünü biliyodum da hiç arayıp sormayınca fazla ilgilenmiyo diye düşünmüştüm :tomato:
ayıp etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?