2009 Kasm Anneleri

günaydın fıstıklaaar
nasılsınız bu haftanın ilk gününde bakalım????
ben fena sayılmam haftasonu pek dinlenemedim gerçi ama idare eder
kayınvalidemler geldi bir hafta buradalar
ayy torununa neler neler örmüş görmelisiniz
bi valiz eşya getirmiş
battaniyesini bile örmüş birsürü yelek, hırka örmüş çoğu biraz büyüyünce giyeceği şeyler ama hepsi de çoook güzzeelll zemuszemus
artık kızımın dolabını yerleştirmem gerekecek galiba birsürü eşyası oldu bebişiminn

benimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii
kızdır o vakıt
hiiiii lmaz:
itek gacısıı sakın sakın patlıcanları kızartıp koyma dolabaa
kızartılıp dolaba konulan patlıcanlar acaip kanserojen madde üretiyomuş çok zararluuu :umursamaz:
içinde nikotin var en nihayetindee
Resmı alıntı yapmayın gÖrdÜysenız kaldırıom
yaa ne resmii ben görmediimmm
Ebısce nıckınıde yanlıŞ yere yazmısŞın zaten

:roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
he yaaaa birazdanda kornet yiyemde serinlerim accuk
kız mureda git at kendini serin sular kızgın kumlara:roflol::roflol:
ohaa krispii önce mısır patlattın üstüne de kornet mi yidin nan buna ne mide kalır ne barsak kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız tebrik etmeden geçemiciim doğrusu vereliniortak

günaydın kıslar opuyorumnanaktan
hepinze mutlu sağlıklıklı bir hafta olmasını diliyommmm

hayırlı olsun canım güle güle kullansın inşallah
bide kayınvalidem bişe yapmaz diodun hain kartanesi
ohh ne güsel benimki yayla yaylıyooo kendi yapamaz zati
bakalım ne yaptıracak bi valis olcaanı heçç sanmıyom :sinifsinif:

ayy haftasonu yaylaya gittim yaa berbat bi haftasonuydu
yağmur durmadı nerdeyse ve çocukların kavgası mahvoldum
ayyy dinlenemedim hatta çok yoruldum

günaydın kartanesi ve aseba sabah aklıma geldin kartanesi hayırdır diyecen işe gidiyonya çok zor oluyodur kayınvalidemlerde gelcek dedin ay ne yorulmuştur dedim ne işi yapıosun canım birde çocuğun odasını aldınmı nneler aldın dünden beri canım sıkılıo ben daha bişi almadım nerden başlıcamı bilemiyom ne alınır ne zaman bebiş olmadan hayalimiz vardı bir sürü kiracıyız diye çok açılmak istemiyorum taşınırken mahvolmasın işe yarar öz şeyler olsun istiyorum.Amma çenem açık demi bebişin güle güle kullansın eşyalrını inş. bende dün bir hırka aldım beyaz çok tatlı ilk aldığım şey dok kıs dedi ama göstermedi bende korkuyom yanılacaklar diye belki o yüzden bişi alamıom neyse canım sna kolay gelsin

günaydın canım
senin bebişinin ceketi de hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inşallah
kızlar ben çook beğendiğim bişe olursa şimdiden alacam
ama eşyalarının hepsini bi baby center var adanada ordan gidip topluca alcam
biz yiğenimde öle yaptık daha uyguna geldi
ve ordaki elemanlar neye daha çok ihtiyaç olacağını söylemişti
gereksiz şeyler almamıştık
bence sizlerde öyle yapın parça parça alana kadar
her ay alacağınız şeylerin parasını bi kenara koyun toplu olarak alın
hem tek parçada fazla indirim olmuyo çok alınca daha fazla indirim oluyooo

teşekkürler asebacım haklısın aslında ama memlekete gidemiom çok hayalim vardı ist yaparım diye ama kısmet dediğin gibi liste yapıp para koymak lazım

ayy valla kıız utandıımm
ya örgü ördüğünü biliyodum da hiç arayıp sormayınca fazla ilgilenmiyo diye düşünmüştüm :tomato:
ayıp etmişim

ay canıımm valla onları evde bıraktım geldim işe
ilk gün deneme yapıyoz akşama bişeyler yapcak sağolsun yemek babında artık yemekten sonra da ben yarına yemek pişiririm çünkü kayınvalidem rahatsız biraz

oda işine gelincee aynı biz de senin gibi düşünüyoz datlum daha hiçbişey almadık 2 yıl sonra taşıncaz nasipse o yüzden taşınırken eşyalar mahvolsun istemiyorum bi de minicik şeylerden alıp sonra kullanamaz diye oda takımı almıcaz sanırım
benim önceden kullandığım eflatunlu tek kişilik bi dolabım vardı içinde şimdi kışlıklar var onları boşaltıp kızıma dolap yapıcam bi de ona uyumlu şifonyer ve beşik düşünüyorum ama beşik park yatak mı olsa diye kararsızım
bi de raf almak istiyorum üstüne oyuncak bebek falan koymak için ama eşim o raf düşer müşer diye istemiyoo :umursamaz:

nan mevzey nere gittin yazdık yaa

ayy rüyamda da bebişime çok şeker hırka bulmuştm onu alıyodum zemuszemus

haklısın aseba biz de hiçbişi almadık hepsini beraber alırık artık

ayy valla kıız utandıımm
ya örgü ördüğünü biliyodum da hiç arayıp sormayınca fazla ilgilenmiyo diye düşünmüştüm :tomato:
ayıp etmişim

oo kartanesi hayırlı olsun afferin kayınvalidene benimki burda ama tık yok yanii hiç bişey almadı almıycakta bence kendimi hazırladım eltimin çocuklarına o baktığı için çocuktan da hiç hevesi yok gerçi benim annem herşeyini alıyor bbabannem halamlarda örüyor ben bi tane yelek ördüm sadece neysee nasıl geçtii gitttimi kyınvalidenler bakiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…