2009 Kasm Anneleri

Kartanesi bende senin gibi düşünüyorum ama sonada vicdan azabı duyuyorum kızıma yeteri kadar değer vermiyomuyum diye çünkü onu bekledik baya bir şeyinin eksik olmasını istemiyorum duygusal davranıyorum galiba .Kayınvalidene geçmiş olsun bugünü atlattın yarına Allah Kerim yemek konuusunda aman ii olsunlarda huzursuzluk yapmasınlarda yaparız yemeğimizide temizliğimizide neyse canım sana kolay gelsin

teşekkürler asebacım haklısın aslında ama memlekete gidemiom çok hayalim vardı ist yaparım diye ama kısmet dediğin gibi liste yapıp para koymak lazım
bana kalırsa en güzel ve düzenli toplu olarak alınca olur
hepinizede tavsiye ederümm
kıs o yazıyı sona yazdım
kısssss bileyooom şaka ettiydim

ayy valla kıız utandıımm
ya örgü ördüğünü biliyodum da hiç arayıp sormayınca fazla ilgilenmiyo diye düşünmüştüm :tomato:
ayıp etmişim

seni seni lmaz:
gelin değil mi işte hain nolcek klava:
:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar
ayyy bu gece rüyamda cayip bi gaz sancısı çekiyodum yine üşütecem herhal ne çabuk üşütüyom ben yaaa poffff
yaa ne zamandır bi ratılamadım bi tartılam bakem kaç kiloyum gidişhat nasıl ona göre kendime ayar çekerim demi makum ayarı kaçırmamak lazım demi ama

valla kız bişey almazlar heralde ama zaten birsürü örmüş sağolsun
belki nevresim falan da yaptırır sonlara doğru
ben de bi bolero ördüm o kadar opuyorumnanaktan
kayınvalidemler daha ctsye kadar burda şeker

yok canım yaa neden haksızlık olsun asl büyüyüp aklı erdiğinde istekleri çok olcakk o zaman alcaz herşeyini şimdi bi dünya para verip oda yapsak da kendi farkında olmıcakki kaydirigubbakcemile3
hem sen kıyafetini bezini sütünü eksik etmedikten sonra o sabi daha ne ister hayattan zemuszemus
valla çok şükür bi huzursuzluğumuz yok ama ben azcık yorulabilirim annem gelinceki gibi olmuyo tabi o zaman yayıp yatıyodum :sinifsinif:

vallahi bende oda yapmasam mı karar veremiyom
benim şimdiki ev 4 oda bi odada genç odası takımı var diğer oda boş
ama hadi başka eve taşınırsam çünkü kiradayız şimdilik
oda yapmak istiyom bebişime ama ileriyide düşünmek lazım
3 odalı eve taşınırsam bebek odası ve genç odasını bi odaya sığdıramam
o yüsden park yatak alcam 3-4 yaşına kadar yatabiliyoo park yatakta
sonrada gidip ranzada yatar zati
aslında alsam para bile benden çıkmayacak annemler alacak ama gereksiz masraf olcak
eğer fikir değiştirmezsem park yatak alcemm bende
anaaa ne çok yazmışım beee
nan mevzey nere gittin yazdık yaa

ayy rüyamda da bebişime çok şeker hırka bulmuştm onu alıyodum zemuszemus

haklısın aseba biz de hiçbişi almadık hepsini beraber alırık artık

hayrolsun canım (rüyan için)

seni seni lmaz:
gelin değil mi işte hain nolcek klava:
:roflol::roflol::roflol:

he valla gıı çok kötüyüm ben :tomato:
ya aslında kadının baştan beridir bana hiç falsosu yok eltim bikaç şey anlattı soğuduydum halbuki onu da yeni tanıyorum belki de o güvenilmezdir ne malum en iyisi herkese eşit mesafede durmak

bence de bi ayar çek kornetle mısırı üstüste hemi de gecenin 12sinde yeme örneğin kaydirigubbakcemile

kız genç odası varsa hiç bebk odasına bulaşma direk park yatak al bi müddet sonra genç odasına geçer zaten yavrucak ne gerek var günah valla

tartıldım aç karnınayım 61.300 gr geldi aç karnınamı yoksam tok karnınamı göze almak gerekir heç bilmiyom ben
bulantılarım esnasında wediğm 1 kiloyu sonra tekrar aldım tabi o 1 kiloyu da sayarsak 2.5 kilo almış oluyom doktorun tartısında bakalım ne çıkacak geçen ay gittiğimde 60.600 gelmiştim doktorda ama 600 gr mını düştüler nedense 60 olarak kayda geçirdi

ben aç olanı hesaba katıyom çünkü nerdeyse bi kilo farkediyo :roflol:
dr. üstünde kıyafet falan var diye düşmüştür 600 gr. heralde
ben de 2.5-3 kilo almışım gaaba

günaydın kızlarr
evde internetim arızalı giremedim çok ösledm valla sizi kıslaarr napiyonus bakiim? kartanesi nan utgandın dimi kadıncaaz naapsın nan 1 valiz getirmiş işte :) valla bizim babaannemiz 2-3 sene önceden başlamıştı hazırlamaya koca çanta dolusu örgü işi var oğlumun hepsi de çok şekerr çokk

merhaba arkadaşlar ben doktordan geldim.kız olduğunu söylemiştim ama bebeğim erkekmiş.ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim.hepimiz için hayırlısı olsun.bebeğim 22+0 tam 541 gr dı
anaa kızken erkek mi olduuu
hayırlısı olsun şekerciimm
neyse ben ayrıntılıya da girdim orda da kız dediler değişmez heralde artık
amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım
kız neden ööle diyon bakem seeen

:roflol: :roflol: :roflol:

geçen ondan galiba ben bağırsakları bozdum bacıma.s
hee okudum okumammııı çatlakkk

niye arızalı gıı internetin hala arızalı mı? hallediverem ben burdan

utandım valla bee battaniyesi bilem hazır gıı

ben aç olanı hesaba katıyom çünkü nerdeyse bi kilo farkediyo :roflol:
dr. üstünde kıyafet falan var diye düşmüştür 600 gr. heralde
ben de 2.5-3 kilo almışım gaaba

ben yuwarlak hesap 61.300 ise 61.500 olarak kabul edeyim bari
önce werip sonra almış olduğum 1 kiloyuda hesap edersem 2.5 kilo almışım
bundan sonraki aylarda birer kilo almam lazım amma imkansız gibi görünüyo :1no2:

bundan sonraki aylarda 1er kilo mu almalıyız?
hımm tamam o zaman ona göre dikkat ediimm

bundan sonraki aylarda 1er kilo mu almalıyız?
hımm tamam o zaman ona göre dikkat ediimm

sana demedim nan deli kendim için dedin sen ne kaaa alırsan al maaane nan
zaten bende imkansız dedim ona bakarsa toplamda 6.5 kilo almış olurum nerde görülmüş 6.5 kilo alan hamileyi ebru şallı bile 7 kilo almış benmi 6.5 kilo alacam çok komikğim demi nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebe bana bu gidişle 10 12 kiloyla tamamlrsın dedi inş son ay çok kilo alınıyormuş nasip artık coşmasakk iyiizemuszemus

ewet son ayda bebek 1 kilo alıyor
ee şimdi bebekler küçük gram gram alıyorlar bizde kilo kilo mübarek son ayda bebek 1 kilo alırsa bizde 3 er 4 er kilo alırız herhal abbbooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…