bana kalırsa en güzel ve düzenli toplu olarak alınca olurteşekkürler asebacım haklısın aslında ama memlekete gidemiom çok hayalim vardı ist yaparım diye ama kısmet dediğin gibi liste yapıp para koymak lazım
kısssss bileyooom şaka ettiydimkıs o yazıyı sona yazdım
ayy valla kıız utandıımm
ya örgü ördüğünü biliyodum da hiç arayıp sormayınca fazla ilgilenmiyo diye düşünmüştüm :tomato:
ayıp etmişim
oo kartanesi hayırlı olsun afferin kayınvalidene benimki burda ama tık yok yanii hiç bişey almadı almıycakta bence kendimi hazırladım eltimin çocuklarına o baktığı için çocuktan da hiç hevesi yok gerçi benim annem herşeyini alıyor bbabannem halamlarda örüyor ben bi tane yelek ördüm sadece neysee nasıl geçtii gitttimi kyınvalidenler bakiyim
Kartanesi bende senin gibi düşünüyorum ama sonada vicdan azabı duyuyorum kızıma yeteri kadar değer vermiyomuyum diye çünkü onu bekledik baya bir şeyinin eksik olmasını istemiyorum duygusal davranıyorum galiba .Kayınvalidene geçmiş olsun bugünü atlattın yarına Allah Kerim yemek konuusunda aman ii olsunlarda huzursuzluk yapmasınlarda yaparız yemeğimizide temizliğimizide neyse canım sana kolay gelsin
vallahi bende oda yapmasam mı karar veremiyomay canıımm valla onları evde bıraktım geldim işe
ilk gün deneme yapıyoz akşama bişeyler yapcak sağolsun yemek babında artık yemekten sonra da ben yarına yemek pişiririm çünkü kayınvalidem rahatsız biraz
oda işine gelincee aynı biz de senin gibi düşünüyoz datlum daha hiçbişey almadık 2 yıl sonra taşıncaz nasipse o yüzden taşınırken eşyalar mahvolsun istemiyorum bi de minicik şeylerden alıp sonra kullanamaz diye oda takımı almıcaz sanırım
benim önceden kullandığım eflatunlu tek kişilik bi dolabım vardı içinde şimdi kışlıklar var onları boşaltıp kızıma dolap yapıcam bi de ona uyumlu şifonyer ve beşik düşünüyorum ama beşik park yatak mı olsa diye kararsızım
bi de raf almak istiyorum üstüne oyuncak bebek falan koymak için ama eşim o raf düşer müşer diye istemiyoo :umursamaz:
nan mevzey nere gittin yazdık yaa
ayy rüyamda da bebişime çok şeker hırka bulmuştm onu alıyodum zemuszemus
haklısın aseba biz de hiçbişi almadık hepsini beraber alırık artık
seni senilmaz:
gelin değil mi işte hain nolcekklava:
:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar
ayyy bu gece rüyamda cayip bi gaz sancısı çekiyodum yine üşütecem herhal ne çabuk üşütüyom ben yaaa poffff
yaa ne zamandır bi ratılamadım bi tartılam bakem kaç kiloyum gidişhat nasıl ona göre kendime ayar çekerim demi makum ayarı kaçırmamak lazım demi ama
vallahi bende oda yapmasam mı karar veremiyom
benim şimdiki ev 4 oda bi odada genç odası takımı var diğer oda boş
ama hadi başka eve taşınırsam çünkü kiradayız şimdilik
oda yapmak istiyom bebişime ama ileriyide düşünmek lazım
3 odalı eve taşınırsam bebek odası ve genç odasını bi odaya sığdıramam
o yüsden park yatak alcam 3-4 yaşına kadar yatabiliyoo park yatakta
sonrada gidip ranzada yatar zati
aslında alsam para bile benden çıkmayacak annemler alacak ama gereksiz masraf olcak
eğer fikir değiştirmezsem park yatak alcemm bende
anaaa ne çok yazmışım beee
hayrolsun canım (rüyan için)
tartıldım aç karnınayım 61.300 gr geldi aç karnınamı yoksam tok karnınamı göze almak gerekir heç bilmiyom ben
bulantılarım esnasında wediğm 1 kiloyu sonra tekrar aldım tabi o 1 kiloyu da sayarsak 2.5 kilo almış oluyom doktorun tartısında bakalım ne çıkacak geçen ay gittiğimde 60.600 gelmiştim doktorda ama 600 gr mını düştüler nedense 60 olarak kayda geçirdi
bence de bi ayar çek kornetle mısırı üstüste hemi de gecenin 12sinde yeme örneğin kaydirigubbakcemile
anaa kızken erkek mi olduuumerhaba arkadaşlar ben doktordan geldim.kız olduğunu söylemiştim ama bebeğim erkekmiş.ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim.hepimiz için hayırlısı olsun.bebeğim 22+0 tam 541 gr dı
kız neden ööle diyon bakem seeenamin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım
heee kuzum seninki süperman gibi bi kolunu uzatıp bu tarafa uçuverecek ne olduğunu anlamayacaksın bile.
ayyy birşey diyimde gülün accık normal hastanelerde doğum yapan kadınlar bağırdıkça ebeler girerken iyiydide şimdi çıkarırken mi bağırıyon diye kadına kızıyorlarmış:roflol::roflol::roflol:
hee okudum okumammııı çatlakkkgeçen ondan galiba ben bağırsakları bozdum bacıma.s
günaydın kızlarr
evde internetim arızalı giremedim çok ösledm valla sizi kıslaarr napiyonus bakiim? kartanesi nan utgandın dimi kadıncaaz naapsın nan 1 valiz getirmiş işte :) valla bizim babaannemiz 2-3 sene önceden başlamıştı hazırlamaya koca çanta dolusu örgü işi var oğlumun hepsi de çok şekerr çokk
ben aç olanı hesaba katıyom çünkü nerdeyse bi kilo farkediyo :roflol:
dr. üstünde kıyafet falan var diye düşmüştür 600 gr. heralde
ben de 2.5-3 kilo almışım gaaba
ben yuwarlak hesap 61.300 ise 61.500 olarak kabul edeyim bari
önce werip sonra almış olduğum 1 kiloyuda hesap edersem 2.5 kilo almışım
bundan sonraki aylarda birer kilo almam lazım amma imkansız gibi görünüyo :1no2:
bundan sonraki aylarda 1er kilo mu almalıyız?
hımm tamam o zaman ona göre dikkat ediimm
bundan sonraki aylarda 1er kilo mu almalıyız?
hımm tamam o zaman ona göre dikkat ediimm
ebe bana bu gidişle 10 12 kiloyla tamamlrsın dedi inş son ay çok kilo alınıyormuş nasip artık coşmasakk iyiizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?