kayınvaliden sana ters bişe yapmadıysa ne kadın hakkında kötü düşüneyonhe valla gıı çok kötüyüm ben :tomato:
ya aslında kadının baştan beridir bana hiç falsosu yok eltim bikaç şey anlattı soğuduydum halbuki onu da yeni tanıyorum belki de o güvenilmezdir ne malum en iyisi herkese eşit mesafede durmak
bundan sonraki aylarda 1er kilo mu almalıyız?
hımm tamam o zaman ona göre dikkat ediimm
sana demedim nan deli kendim için dedin sen ne kaaa alırsan al maaane nan
zaten bende imkansız dedim ona bakarsa toplamda 6.5 kilo almış olurum nerde görülmüş 6.5 kilo alan hamileyi ebru şallı bile 7 kilo almış benmi 6.5 kilo alacam çok komikğim demi nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız cinsiyet kesin olsa da bişi alınmıyoki şimdi herşey yazlıkhe öle tatlım ama bide şu ayrıntılı ultrasondan kız diye dönersek bu seferde geri istemesin adam paracıkları
nan o kaaa baktım bebek kıyafetlerine alamadım çok erken almak için ama içim gitti kıız
bakıyom bakıyom duruyom hele yarın hem arkadaşınkine alacam hem ablamınkine hediye ben alamıycam bende kızıma alırım napim bi tam olarak netleşsede alsam erkekmi kızmı hala şüphe içindeyim:1no2::1no2:
dalmak yasakmıymııss :1shok:hee nan çok yorulmuşum valla...
kıııı düdük niye boğulayım ben yüzmeyi iyi bilirim lülülülülülü tek sıkıntı dalmak yasak dedi dr.ona sinir oluyom :sinifsinif:
kızlar yaaaa bana facede birisi laf atıyo nan kim bu nan beni nasıl görebiliyo bu adam arkadaşlarımın arkadaşları beni görebilirmi yaaa nan yoksam aramızda bi sapık war yaaa bana diyodunuz kim nan bu metin ataş mıdır nedir başlıycam bi tarafına onun gerzek benim resmimi nasıl görebiliyo ben sadece arkadaşlarım görebilir diye ayarladım yyaaa kim kızlar bu aranızda metin ataş diye birini tanıyan warmı yaa bak çok sinirlendimlmaz:
hemde çoook komiksin
leen sen o kaddar yemeye nasıl az kilo alıyon annamıyom beeeenaniknanik
heeee war bacım sende dökül bakem kaç kilo aldıngünaydın kızlar kilo tartışması mı var
kız cinsiyet kesin olsa da bişi alınmıyoki şimdi herşey yazlık
o elbiseleri tee seneye giyebilir
ben de sezon sonunu bekliyom indirimlerde alcam yazlık elbiseleri ayy çok harikalar yaa
dalmak yasakmıymııss :1shok:
nan bizim faceteki grup kapalı grup diil miiii
millet girip bakabiliyomu bizim gruba çıkarım hee yoosam
kartanesi yine iyisin bir valiz eşya ha oh bizimkilerden kık yok hiç beni şşmdiye kadar aramadılar bile kaldı hazırlık mı yapsınlar annem almış yatak falan yapmış bebişiğin falan alacaklar diğerleri boş ananm boşgelde sinir olma
heeee war bacım sende dökül bakem kaç kilo aldın
10 gün önce dartıldım 62.800 gr 62.500gr oluyordu gebeliğe 60 kilo ile başladım şu an kaç kiloyum bilmiyorum
boşver canım takma boşaa benim kayınvalidede öyle tık yok ve eşimin durumu bu ara kötü alıcaklarını alamıyor sıkıntıdaa bide bana demezmii bez al şimdiden biriktir çok pahalı oluyor sonra diye sinir oldum ama eşime desem toz kondurmaz yutuyorum bende
delüüü kafamçokkarıştısana demedim nan deli kendim için dedin sen ne kaaa alırsan al maaane nan
zaten bende imkansız dedim ona bakarsa toplamda 6.5 kilo almış olurum nerde görülmüş 6.5 kilo alan hamileyi ebru şallı bile 7 kilo almış benmi 6.5 kilo alacam çok komikğim demi nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kız soğuduysam da kendi kendime hiç kötü davranmadım allah var gene gülümsememi eksik etmedim saygıda kusur etmedimkayınvaliden sana ters bişe yapmadıysa ne kadın hakkında kötü düşüneyon
belki eltin kötü ondan kayınvaliden ona öle davranıyo
belkide iyi davransa bile eltin kötüye çekiyo
yada aranızı bozmak istiyo kendi iyi gelin olmak için
bence kadına kulaktan duyduklarına göre davranma bi tanı ondan soora karar ver
kötü gelin seni
helede son 2 ayda 2-3 kilo bilem alınıyomuşşş
bu aylarda 1 kilo normal
kartanesi yine iyisin bir valiz eşya ha oh bizimkilerden kık yok hiç beni şşmdiye kadar aramadılar bile kaldı hazırlık mı yapsınlar annem almış yatak falan yapmış bebişiğin falan alacaklar diğerleri boş ananm boşgelde sinir olma
heeee war bacım sende dökül bakem kaç kilo aldın
10 gün önce dartıldım 62.800 gr 62.500gr oluyordu gebeliğe 60 kilo ile başladım şu an kaç kiloyum bilmiyorum
çok anlaşılır biçimde yazmışsın seni tebrük ediyom nan çatlak karı heç bişey anlamadım şunu doğru dürüst yazsana kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaç kilosun gerçi şu an kaç kilo olduğunuda bilmiyon kilonu öğrende gel deli karu kafamı karıştırdın :jeyyar:
haa buseye didin dimeekheeee war bacım sende dökül bakem kaç kilo aldın
kı kızıma alırım derken benim üç yaşındaki kızıma dedim çatlak
yok facedeki gurptan değel bacım bizim canılızın arkadaşının arkadaşlarından biri
durumunuz düzelir inşallh.ben sinir küpüne dönmüşüm derdim çoktur hangisine yanayım misali
selam kızlar nasılsınız
walla ben şimcik oturdum popomun üstüne ayyy o kaaa gezdimki anlatamam yani
sbah kahwaltıya çıktık ondan sonra 4. lewente gittik alış weriş yaptık neler neler aldım anlatamam sabah olur walla sonra acıktık tabi bide üstüne iskender yedik geldik ama çok yoruldum yaaa
bi eksik iki dene badi alacam hamile badisi artık hamile kıyafetlerimin giyilme zamanı geldi göbeğim iyice çıktı metroda yer werdiler bana ohh be dedim neydi o ayakta kalmak eee siz naptınız birileri ewde pineklemiş anlaşılan pek kimse gelmemiş ee pazar olcek okadar
nan manyak ne iskender falan dion delimisin bü sürü gebe var nan
moralim cok bozuk. bugun temizlige gelen kadin ayni zamanda esimin yaninda caycilik. temizlik vs.. isleri yapiyor. 15-20 gun once esime size fal bakayim demis. daha fincani bile kaldirmadan siz bu bebegi kaybedebilirsiniz demis. esim bana bundan bahsetmedi. ama bugun temizlik yaparken beni cok kizdirdi, bende esime anlatinca soyledi. duydugumdan beri iki gozum iki cesme agliyorum. biliyorum bunlar sarlatanlik ve ben sadece Rabbim'e siginiyorum ama insan hamile haliyle dogal olarak boyle seyler duymak istemiyor. cok kotuyum.senağlamasenağlama
ay kız dalga geçme çok sinirlendim yaaa pooooffffff
naber çok tatlısın dedi bana yaaa öööffffffffffffffff
demek hem sapık hemde körmüşşş:roflol::roflol::roflol:
slm arkadaslar ben yenı buldum burayı daha bende kasımda dogum yapcam
yaaaa yarınki malzemede çıktı ortaya bizim çıtırtıya sapuk laf attı mafoldumbenmafoldumbendiye akşama kadar yerler başımın etini
günaydın fıstıklaaar
nasılsınız bu haftanın ilk gününde bakalım????
ben fena sayılmam haftasonu pek dinlenemedim gerçi ama idare eder
kayınvalidemler geldi bir hafta buradalar
ayy torununa neler neler örmüş görmelisiniz
bi valiz eşya getirmiş
battaniyesini bile örmüş birsürü yelek, hırka örmüş çoğu biraz büyüyünce giyeceği şeyler ama hepsi de çoook güzzeelll zemuszemus
artık kızımın dolabını yerleştirmem gerekecek galiba birsürü eşyası oldu bebişiminn
günaydın kızlar
ayyy bu gece rüyamda cayip bi gaz sancısı çekiyodum yine üşütecem herhal ne çabuk üşütüyom ben yaaa poffff
yaa ne zamandır bi ratılamadım bi tartılam bakem kaç kiloyum gidişhat nasıl ona göre kendime ayar çekerim demi makum ayarı kaçırmamak lazım demi ama
delüüü kafamçokkarıştı
10 kilo alsam toplamda tımaam 64 kiloynan kapatırım bu işi allam noolur ööle olsuunn
yok kız soğuduysam da kendi kendime hiç kötü davranmadım allah var gene gülümsememi eksik etmedim saygıda kusur etmedim
ama valla artık ben de senin gibi düşünmeye başladım ne malum gelinden kaynaklanmadığı
ama yine de mesafeyi koruma fikrimden vazgeçmiş diilim şakkıdı
bizimkiler de çok aramıyodu kız ne bilem hiç merak etmiyolar idyodum ama kadın deli gib örüyomuş meğerseem
çok anlaşılır biçimde yazmışsın seni tebrük ediyom nan çatlak karı heç bişey anlamadım şunu doğru dürüst yazsana kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaç kilosun gerçi şu an kaç kilo olduğunuda bilmiyon kilonu öğrende gel deli karu kafamı karıştırdın :jeyyar:
:roflol: :roflol:
:dilcikar: :dilcikar:yok anam sen 10 kiloylan kapatamazsın olayı sen 70 len doğuracan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gezgin gacı senii dün buralarda yanlız kaldım çok sıkıldımmafoldumben
amannn artık bilmiyon mu sen bu gacının huyunulmaz:
canım ne takıyon kafana yaa öyle şeylere mi inanıyon sen :teselli: kadında çok dengesizmiş yanii öyle bişey söylenir mi hamile kadına dangalak karııklava:
eee napcan çıtırtım dinsizin hakkından imansız gelirmiş:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin beraycıma.s.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:bu fırsat kaçar mı beee:lepi:
iyi günlerde kullan canım walla benim kaynanmın elinden gelmez öle şeyler ama anacığım sağolsun zaten kimseye muhtaç etmez beni. şimdiden bir sürü bişeyler örmüş ama bana göstemiyoosırnaşık şey
daha sebep mi arıyon? dün yediğin iskender rahatsız etmiş olmasın sakın senikaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
sen anlamadıysan ben ne yapıyım gebeliğe 60 kilo ile başladım ao gün önce dok dartıldım 62.800 gr olmuşum anladın mı şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?