yoooo burdayım canım ne vardı söle bacımağlakkkkkkkkkkkkk tospağanızzzzz bir süre servis dışı olduktan sonra geri geldiiiiiiiiiiiiiiiii nerde kireç suratlı gittimiiiiiiiiiiiiiiiii
sütttçiiimmm bitti mi gıı ağlaman deli karıı senii -tatlicadiarzu-kız o kadaar ağlama sütün kesilir nankaydirigubbakcemile3
yoooo burdayım canım ne vardı söle bacım
kız allah iyiliğini versin :roflol::roflol::roflol:
abartmayınnnnnnnnnnnnnnnn bişeeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bitti çok şükürr kesilmiştir her bişeyim valla cok ağladım :a015:
slmlar kızlar nasılsınız bakalım
bitti çok şükürr kesilmiştir her bişeyim valla cok ağladım :a015:
slmlar kızlar nasılsınız bakalım
iyilik ne olsun canım sen nasılsınslmlar kızlar nasılsınız bakalım
hiiçç ölesine sensiz olamıomdaaaa:roflol:
kız alışırsın alışırsın bebek doğuncada yanlız gitmek zorunda kalacağın günler olacak
ben çok zor günler geçirdim eşim her yere gelemiyodu benimle bi yanda hastane kayıtları tahliller bebek durmaz ağlar ağlar ,insan ne yapacağını şaşırıyo valla ama alışıyo sende alışırsın inşallah sen benim kadar zorlanmöazsın canım
kız alışırsın alışırsın bebek doğuncada yanlız gitmek zorunda kalacağın günler olacak
ben çok zor günler geçirdim eşim her yere gelemiyodu benimle bi yanda hastane kayıtları tahliller bebek durmaz ağlar ağlar ,insan ne yapacağını şaşırıyo valla ama alışıyo sende alışırsın inşallah sen benim kadar zorlanmöazsın canım
kesilmişmiş. bizde yedikksositososito. daha senlen süüttçiii diye dalga geçmiyelim diye bizi kandırıyon diimii senii gidi seniii.zemuszemus şimdi ben arık finduk yemicem tövbe ettim desem sen inancan mı sositososito
ben onu düzeltım bacım :mymeka: kendıne geldi şöle bi salladımm :roflol: :roflol:
iyilik ne olsun canım sen nasılsın
uyyyiii bensiz olamıyonmu yoksam sendemi sapık çıktın nan buda sütçii sapık bu ne nan vallaha kasım anası değel mübarek kasım sapıklarına döndük
nehir 100 gr lık şeker yüklemesi ne zaman olcek canım
iyilik ne olsun canım sen nasılsın
alışığım bilionmu esasında yalnızlığa ama bugün hamilelikten sanırım tak etti valla attı tepem allah hepimize kolaylık eşlerimizede sağlık sıhhat kuvvet versin onlarda bizim için çalıısıolar yanımızda olmak isterler eminim ama şartlar işte opuyorumnanaktan
amain amin canım allah başımızdan eksik etmesin
sus gı fındukçu bak kocama gösteririm seni :roflol::roflol::roflol:
düzelttinmi nasıl yaniii yamukmuyduki :roflol::roflol:
alışığım bilionmu esasında yalnızlığa ama bugün hamilelikten sanırım tak etti valla attı tepem allah hepimize kolaylık eşlerimizede sağlık sıhhat kuvvet versin onlarda bizim için çalıısıolar yanımızda olmak isterler eminim ama şartlar işte opuyorumnanaktan
he canım kireç suratlı gördümmü dayanamıom sapukluğum tutuo :roflol::roflol:
canım yaın yaptırmıycam kaldıramam muhtemel carsamba gider yaptırırım :lepi:
iyilik canım nasıl olsun bugun yıldonumumuzdu kocişime supriz yaptım dısardaydık yeni geldim sıcakta cok yoruluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?