:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nehir nan madem o kadar sıkıldın geleydinde ikiişin ucundan tutaydın bacım iki yoluydun gıı delikafadulden
anam bu sıcakta evlilik yıl dönümüde çekilmez haaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
benimde aklımdan şimdi sen geçtin hatta canliz karısınada bişe yazdım :roflol:
gız evdemiydim delü o hastane senin bu test benim kıcımın üstüne anca oturdum sen geleydinde beni yalnız bırakmayaydınlmaz:
delikafaduldendelikafadulden dogru soluyon
ne bılım bacım gezındıgını söleyivereydin senin yerıne yaptururdum ben test böle zırlayacagını bıleydım opuyorumnanaktan olsun şimdi ıyısınya sıtres yapma kendıne
doktor banada bi kaç dinlen ondan sonra gel dedi biraz zorlanacaksın dedi bana a.sa.s
küstüm nan ben sizeeeklava: :dilcikar: :dilcikar:
küstüm nan ben sizeeeklava: :dilcikar: :dilcikar:
bana neee hepiniz gülmüşünüz iştee o kaaaa kötümü o resimdeki giibiin benim memişler senağlama senağlama küstüm işteeee :dilcikar: gidecem ekim annelerinee :dilcikar:
bana neee hepiniz gülmüşünüz iştee o kaaaa kötümü o resimdeki giibiin benim memişler senağlama senağlama küstüm işteeee :dilcikar: gidecem ekim annelerinee :dilcikar:
bizim öle yok kız ondan kıskanuyoruk ahh bırazda bızım büyük olsa :dance:bana neee hepiniz gülmüşünüz iştee o kaaaa kötümü o resimdeki giibiin benim memişler senağlama senağlama küstüm işteeee :dilcikar: gidecem ekim annelerinee :dilcikar:
sen gümpürdüye gittin delikafaduldengıı ben gülmedimmm resmide görmedim:çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız a.s.
gıı ben gülmedimmm resmide görmedim:çok üzgünüm:
küsme muredam küsme şaka yaptım :teselli:ben diyom ya sefiyomda takılıyom kıs sana o kadar olur mu senin memişlerin finduk kadarsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?