canım beniiiim,kıyamam ağlama ama adam napsın sankii o çokmu memnun sence halinden :umursamaz:
ne çıktı dahakii
öle ama ya ne biliim iştee yalnızım üzgünüm:çok üzgünüm:
kasım karıları kaynatacaz diye hep benim sorular güme gidiyo farketmiom sanmayın ama zahmet edinde de kendi kendime konuşuyomuş gibi olmayayım ama ben görülmeyecek karıyım ayol
:dilcikar:
ben geldim kızlar sonuçalrı aldım 4 boyut incelememiz normal cok şükür ama şekerim yüksek cıktı 100 mg yükleme yapılıcak .. bide idrar yolu enfeksyonu çıktı ilaç yazdı doktor
ayy ne diyim cnm ben sanaa tabikii yanında birinin olması çok iyi olur ama lütfen kendini üzme asrını düşün baak oda üzülüyo yaaa :teselli:
:roflol: :roflol:karıcazı unutmayın nannn :mymeka: ya bu arada özen soy adlı kişi kim merak etım hemde coook zemuszemuskasım karıları kaynatacaz diye hep benim sorular güme gidiyo farketmiom sanmayın ama zahmet edinde de kendi kendime konuşuyomuş gibi olmayayım ama ben görülmeyecek karıyım ayol
biliom canım ağladık az şimdi az dah iyiyizzz opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar sonuçalrı aldım 4 boyut incelememiz normal cok şükür ama şekerim yüksek cıktı 100 mg yükleme yapılıcak .. bide idrar yolu enfeksyonu çıktı ilaç yazdı doktor
ulan tubişş seninde muredanın memişleri taş yağsın kafana inş :Saruboceq: ayyy ne tiksinç sey o öleeelmaz:
wannam yaaa görüyomusun şunları yaaa.canım benim takma tabi yaa kafana salla gitsin...
Nehirrr cnm gözün aydııınn...ayy bidaamıu iççen o sudan :bbo:
kasım karıları kaynatacaz diye hep benim sorular güme gidiyo farketmiom sanmayın ama zahmet edinde de kendi kendime konuşuyomuş gibi olmayayım ama ben görülmeyecek karıyım ayol
ayy cnm birbirimizlen uğraşmaktan görmüyoz bazen deme yaaa kaydirigubbakcemile3
ay evet o işler yanlız başına çekilmyo nan bende yanlız kalmıştım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsunay saol canım moralim cok bozuk ama çooookk yalnızım zırlamaktan deli oldum bugün adam yok ben tek basına ordan oraya daha bi ürü iş cıktı basıma of yaa:çok üzgünüm:
oyyy oyyy oyyy kıyamam sana ben sütçim üzülme nan hepsi bebişin için o gelince herşeyi unutacan tatlımöle ama ya ne biliim iştee yalnızım üzgünüm:çok üzgünüm:
naaan tubişş sen şimdik gönlümümü almaya çalışıyonm yoğsam halamı benlen uğraşııyon naan,benim memişler ölee sallım sullum dğeil bi kereeemm :mymeka: :mymeka:
küstüm iştee hepinizeee :dilcikar:
naaan tubişş sen şimdik gönlümümü almaya çalışıyonm yoğsam halamı benlen uğraşııyon naan,benim memişler ölee sallım sullum dğeil bi kereeemm :mymeka: :mymeka:
vallah bu sefer benim kabahatim yok bak bu seferde tubişin aklından çıkmamış bacım sen en iyisi sapığın kim olduğunu bi kez daha düşünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çıtırtı unuttum o ka şey sordumki(lazım ya) neyse aklıma gelirse sorarım ama gene güm eder en iyisi denk gelince o konu araya girmeye çalışırım
sapıklar çogadı delikafadulden varmı arttıran tombul tombul m.m.ler sositososito fındukkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?