2009 Kasm Anneleri

kasım karıları kaynatacaz diye hep benim sorular güme gidiyo farketmiom sanmayın ama zahmet edinde de kendi kendime konuşuyomuş gibi olmayayım ama ben görülmeyecek karıyım ayol
:dilcikar:

kasım karıları kaynatacaz diye hep benim sorular güme gidiyo farketmiom sanmayın ama zahmet edinde de kendi kendime konuşuyomuş gibi olmayayım ama ben görülmeyecek karıyım ayol

ayy cnm birbirimizlen uğraşmaktan görmüyoz bazen deme yaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:karıcazı unutmayın nannn :mymeka: ya bu arada özen soy adlı kişi kim merak etım hemde coook zemuszemus
biliom canım ağladık az şimdi az dah iyiyizzz opuyorumnanaktan

ıyı olun yaa noluyuu çürük elmalar dökülmayın bakammm :lepi:

ben geldim kızlar sonuçalrı aldım 4 boyut incelememiz normal cok şükür ama şekerim yüksek cıktı 100 mg yükleme yapılıcak .. bide idrar yolu enfeksyonu çıktı ilaç yazdı doktor

canım gözün aydın we de geçmiş olsun :teselli:

ah muredam sefiyom kıs seni ondan takılıyomm ama itiraf et aynı senin memişlerin gibi dimisositososito

anacım gördüğün gibi biz pek ciddi şeyler konuşmuyoss eğer sende ciddi bişey sorduysam dedğin gibi güme gitmiş olabilirsin. ne sormuştun bu arada?
sen aşılamayla mı hamile kaldın? bugün seni gördüm aşılama topiğinde. bende bi ara oralardaydım.

naaan tubişş sen şimdik gönlümümü almaya çalışıyonm yoğsam halamı benlen uğraşııyon naan,benim memişler ölee sallım sullum dğeil bi kereeemm :mymeka: :mymeka:
küstüm iştee hepinizeee :dilcikar:

ay saol canım moralim cok bozuk ama çooookk yalnızım zırlamaktan deli oldum bugün adam yok ben tek basına ordan oraya daha bi ürü iş cıktı basıma of yaa:çok üzgünüm:
ay evet o işler yanlız başına çekilmyo nan bende yanlız kalmıştım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun
öle ama ya ne biliim iştee yalnızım üzgünüm:çok üzgünüm:
oyyy oyyy oyyy kıyamam sana ben sütçim üzülme nan hepsi bebişin için o gelince herşeyi unutacan tatlım

ne sordunki bacım valla güme gitti

uyyyyyyyy kız yerik senı biz küsme beee tombul tombulll zemuszemus

vallah bu sefer benim kabahatim yok bak bu seferde tubişin aklından çıkmamış bacım sen en iyisi sapığın kim olduğunu bi kez daha düşünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çıtırtı unuttum o ka şey sordumki(lazım ya) neyse aklıma gelirse sorarım ama gene güm eder en iyisi denk gelince o konu araya girmeye çalışırım

nan ben memişlerinle ilk defa uğraştım kabak benim başıma patladı

vallah bu sefer benim kabahatim yok bak bu seferde tubişin aklından çıkmamış bacım sen en iyisi sapığın kim olduğunu bi kez daha düşünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sapıklar çogadı delikafadulden varmı arttıran tombul tombul m.m.ler sositososito fındukkkkkkkkkkk

canliz senin adın y. y. demi fotolarına baktım canım helal et hakkını eşime diyom bak onun karnı çıkmış bana bak oda aynı ama diyo galiba ben kendimi görmüyom birde çok gençsin galiba cici yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…