dün sağlık ocağına gittüümmmmmmmmm aşımıı oldummmmmmmmmm bebemin kalp atışlarını dinledümmmm zemuszemus tansiyonum duşuk her zamanki gibin 1 kilo vermişim bu arada kaydirigubbakcemile2
şu an kolum kopuyo ama feci durumdayım butun gece uyuyamadımmmmmmmm kolumun ağrısındannn öhüüü
siz naptınıs lennn ösledinis mi beniiiiiiiii :jeyyar:
hoşgeldin canım geçmiş olsun kolunun ağrısı çabuk geçer inş.dün sağlık ocağına gittüümmmmmmmmm aşımıı oldummmmmmmmmm bebemin kalp atışlarını dinledümmmm zemuszemus tansiyonum duşuk her zamanki gibin 1 kilo vermişim bu arada kaydirigubbakcemile2
şu an kolum kopuyo ama feci durumdayım butun gece uyuyamadımmmmmmmm kolumun ağrısındannn öhüüü
siz naptınıs lennn ösledinis mi beniiiiiiiii :jeyyar:
özledik tabi nan nerdesin seeen?
ayyy ben de aşıya gidecedüümm unuttum gıı yarın sabah gidem barii
neden 1 kilo verdin yaa ben de vermek istiyom zemuszemus
günaydın asebacım sen nediyon bekemm
yaa benim de kayınvalidemler evde sağolsun dün yemek falan hazırlamış evi silmiş süpürmüş ama yaa yatak odama da girmiş benneyaptımki
sabah eşim ben çıkarken uyuyo oluyo yatağın örtüsüü falan örtemiyom haliynen ee eşim zaten örtmüyoo
girmiş toplamış falan yaa çok sinir oldumm kötükedihüso
girmemeli bence oooff insanın yatak odasına girilir mi yaaa
yaa benim de kayınvalidemler evde sağolsun dün yemek falan hazırlamış evi silmiş süpürmüş ama yaa yatak odama da girmiş benneyaptımki
sabah eşim ben çıkarken uyuyo oluyo yatağın örtüsüü falan örtemiyom haliynen ee eşim zaten örtmüyoo
ne güzel nan benim gıcık karılar hiç dinlemediydii yarın soram bakem bisağlık ocağında değişik kuçuk bi alet vardı yavru nst gibi :))) kalp atışlarını dinledim çok tatlıydı yaaaa opuyorumnanaktan
bencede girilmes bacımmlmaz: ama kaynana milleti işte :umursamaz:
sağolsun kadıncağız hasta diyodun ellerine sağlık temizlemiş heryeri emme yatak odası olmamış cnmlmaz: söyleyiverseydin keşke kırmadan,anne ellerine sağlık keşke yatak odamıza girmeseydin orayı ben hallederdim diyee..
günaydınopuyorumnanaktan
ayy haklısınız ama nasıl dicem yaa eşime dedim çıkarken topla yatak odasını annen girmiş toplamış diye tamam dedi o da bugün nolcek bakalımm
keşke deseydim akşam ama önce emin olamadım acaba eşim mi topladı çıktı diye düşündüm :çok üzgünüm:
Kıslar bizim karazeytinimiz vardı ne oldu ya hiç görmüyom
yarın ders kısmısı bitiyo canım. 27 sinde de tezi verip kurtulucam istanbul yollarından sositosositonesli günaydın cnm a.s.,naptın bitirdinmi sınavları,tezleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?