2009 Kasm Anneleri

özledik tabi nan nerdesin seeen?
ayyy ben de aşıya gidecedüümm unuttum gıı yarın sabah gidem barii
neden 1 kilo verdin yaa ben de vermek istiyom zemuszemus

günaydın asebacım sen nediyon bekemm

yaa benim de kayınvalidemler evde sağolsun dün yemek falan hazırlamış evi silmiş süpürmüş ama yaa yatak odama da girmiş benneyaptımki
sabah eşim ben çıkarken uyuyo oluyo yatağın örtüsüü falan örtemiyom haliynen ee eşim zaten örtmüyoo
girmiş toplamış falan yaa çok sinir oldumm kötükedihüso
girmemeli bence oooff insanın yatak odasına girilir mi yaaa

sağlık ocağında değişik kuçuk bi alet vardı yavru nst gibi :))) kalp atışlarını dinledim çok tatlıydı yaaaa opuyorumnanaktan

özledik kıs özlemezmiyizzz geçmiş olsun ohh aşısınıda olmuş 4 gün falan ağrıyor sonra geçer düşük tansiyon için bol sıvı tüket su içemiyosan ayran meyve suyu falan bol boll bebeğin kal atışlarını dinlemek çok sevimlii gümbür gümbür maşlaahh

hoşgeldin canım geçmiş olsun kolunun ağrısı çabuk geçer inş.
sen niye kilo vermişsin gııı anam alman gerekken ne diye verdin

ayy eline sağlık temizlemiş emme keşkem girmeseymiş yatak odasına
canım senin kociş dese annesine çaktırmadan olmaz mı

bende niidim dersteyim bu gruptaki öğrenciler ortaokul öğrencisi ayy çocuk bakıyom yaa
laftan annamıyolar sinir oluyom

o iyiymiş kayınvaliden iişte kızz daha ne yapıcakk hazır eve geldin ne güzel

yatak odası durumu biizm ülkemizde maalesef mahrem sayılan bi yer değil lap diye

dalıyor herkes kötü düşüncesi yoktur muhakkak bilememiş ama sende anne ben ytak

odamı toparlarım gelince zahmet etme de anlar inşş

hepinizee günaydınn şekerlerr a.s.
cerin hoşgeldin cnm :1hug: özlettin valla bee,geçmiş olsun aşını olmuşsun.Büyük ihtimalle yarına geçer benimde ikinci gün ağrıdı.

sağlık ocağında değişik kuçuk bi alet vardı yavru nst gibi :))) kalp atışlarını dinledim çok tatlıydı yaaaa opuyorumnanaktan
ne güzel nan benim gıcık karılar hiç dinlemediydii yarın soram bakem bi
bencede girilmes bacımm lmaz: ama kaynana milleti işte :umursamaz:

ya oof sorma yaa çok sinirim bozulduuuu -tatlicadiarzu-

sağolsun kadıncağız hasta diyodun ellerine sağlık temizlemiş heryeri emme yatak odası olmamış cnm lmaz: söyleyiverseydin keşke kırmadan,anne ellerine sağlık keşke yatak odamıza girmeseydin orayı ben hallederdim diyee..

ayy haklısınız ama nasıl dicem yaa eşime dedim çıkarken topla yatak odasını annen girmiş toplamış diye tamam dedi o da bugün nolcek bakalımm
keşke deseydim akşam ama önce emin olamadım acaba eşim mi topladı çıktı diye düşündüm :çok üzgünüm:

hmmm anladım cnm neyse takılma artık boşver bugünde bakarsın söylersin artık sen yatak odamıza zahmet etme orayı ben hallederim diyee.Valla benim kendi annem bilen girmez nan yatak odama izin almadan.emme çoğu kimsede yok henüz böle yatak odasının özel olduğu düşüncesi takam kafana cnmm opuyorumnanaktan

kilo vermemin sebebisi şu olabülüüü tuzu iyiceee kestüm doktor demişti zati çok iştahlı değilsen ve kilo artışın var ise tuzdandır deyü bende iyicene azalttımmmm zemuszemus

kilo vermemin sebebisi şu olabülüüü tuzu iyiceee kestüm doktor demişti zati çok iştahlı değilsen ve kilo artışın var ise tuzdandır deyü bende iyicene azalttımmmm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…