hmmm anladım cnm neyse takılma artık boşver bugünde bakarsın söylersin artık sen yatak odamıza zahmet etme orayı ben hallederim diyee.Valla benim kendi annem bilen girmez nan yatak odama izin almadan.emme çoğu kimsede yok henüz böle yatak odasının özel olduğu düşüncesi takam kafana cnmm opuyorumnanaktan
noldu neslüüm senin herüf gitti mi balıkesire?yarın ders kısmısı bitiyo canım. 27 sinde de tezi verip kurtulucam istanbul yollarından sositososito
kilo vermemin sebebisi şu olabülüüü tuzu iyiceee kestüm doktor demişti zati çok iştahlı değilsen ve kilo artışın var ise tuzdandır deyü bende iyicene azalttımmmm zemuszemus
yarın ders kısmısı bitiyo canım. 27 sinde de tezi verip kurtulucam istanbul yollarından sositososito
he ya!hadi gözün aydın cnm az kalmış artık..bu sıcakta hiç bişey çekilmiyo heleki istanbul yolları hiç çekilmez yaa..
noldu neslüüm senin herüf gitti mi balıkesire?
sen ist. a mı kalcan? iyi hadi tezini de ver kurtul baalım
günaydın canımgünaydınopuyorumnanaktan
Kıslar bizim karazeytinimiz vardı ne oldu ya hiç görmüyom
bayadır bende görmedim cnm zeytiini..
evet olabilir çünkü tuz vücuttaki suyu tutuyo ve ödem yapıyoookilo vermemin sebebisi şu olabülüüü tuzu iyiceee kestüm doktor demişti zati çok iştahlı değilsen ve kilo artışın var ise tuzdandır deyü bende iyicene azalttımmmm zemuszemus
canım zaten salçalarda ve ekmeklerde tuz var onlar yeterCerin ama tuz bebiş için gerekli canım kesme allah muhafaza abartmadan
kolay gelsin canımeşimin annanesi bendee kulakları duymuyor kahvaltı hazırlıyom görüşürk bacılar
ayy canım yaa seçim çoook zor ama ben olsaydım kocişim nirdeyse oraya giderdimyok kuzum gitmedi daha.. ben karar veremedim hala, doğum nerde olsun deyü...
ekim-kasım hadi 40 çıktı nasıl götürürüm el kadar sıpayı ordan oraya.. tırsıyorum. Ayrı da kalmak istemiyorum:çok üzgünüm:
Kızlar herkese günaydın
özlemişim valla herkesi 3 gündür girmiyorum
ne var ne yok bakalım yeni havadisler dedikodular varmı
bende var kaydirigubbakcemile3
c.tesi günü hiç aklımızda olmayan bir semtten ev tuttuk hem site içersinde güvenlikli bir sürü çocuk oyun alanları parkları olan yürüyüş alanları spor alanları olan hem güney doğu cepheli 3+1 harika bir daire tuttuk nası oldu inanın bende anlamış değilim ama 15 gün içersinde yeni evmize taşınacağız çok mutluyum.
Özelliklede bebeğim için çok iyi oldu kapalı site olması
pazar günü de pamuk şekerimle bol bol yüzdük harikaydı
Kızlar herkese günaydın
c.tesi günü hiç aklımızda olmayan bir semtten ev tuttuk hem site içersinde güvenlikli bir sürü çocuk oyun alanları parkları olan yürüyüş alanları spor alanları olan hem güney doğu cepheli 3+1 harika bir daire tuttuk nası oldu inanın bende anlamış değilim ama 15 gün içersinde yeni evmize taşınacağız çok mutluyum.
hoşgeldin cnmm;
gözün aydın,allah içine sindirsin güle güle oturun.bebiş için çok iyi tabi oyun alanlarının falan olması sende rahat edersin hem..
sakın kendini yormada taşınma işlerinde cnm dikkatli ol opuyorumnanaktan
karakızım hayırlı olsun canım
sağlıkla huzurla oturun inşallah:asigim:
ayy zor valla allah yardım etsin ama bence git sen de birlikte olmak en güzeliyok kuzum gitmedi daha.. ben karar veremedim hala, doğum nerde olsun deyü...
ekim-kasım hadi 40 çıktı nasıl götürürüm el kadar sıpayı ordan oraya.. tırsıyorum. Ayrı da kalmak istemiyorum:çok üzgünüm:
ooo süper yeni evin hayırlı olsun şekercimKızlar herkese günaydın
benim ellerim diil de ayaklarım şişmeye başladı yaa :çok üzgünüm:evet olabilir çünkü tuz vücuttaki suyu tutuyo ve ödem yapıyooo
canım zaten salçalarda ve ekmeklerde tuz var onlar yeter
tuz ödem yapıyo ve şişioooruz ellerinizde ve ayaklarınızda şişme oluyosa ödem vardır
sağol canım inşallah kendi evimde olur
ya özledim kıs seni görünmüyosun kaç zamandır tatlım nasılsın bakalım
ayy aseba güldürdün kıız benii deniz çıkcak bebişte hee :roflol: :roflol: git tabii tepki vercekmi bakalım suya girincee bebiş,benimki çıkınca basıyo tekmelerii :roflol:
hepinizee günaydınn şekerlerr a.s.
cerin hoşgeldin cnm :1hug: özlettin valla bee,geçmiş olsun aşını olmuşsun.Büyük ihtimalle yarına geçer benimde ikinci gün ağrıdı.
tatlım gunaydınnn hoşbuldumm özledim deli böcük kaydirigubbakcemile2
şu avatara da hastayım he bende mi yapsem acep kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?