2009 Kasm Anneleri

tatlım hayırlı olsunnnnnnnnnnnn bak bebişler nasipleriylen gelio uğur böcüklerimisssssssssssss opuyorumnanaktan

canım inşallah sende istediğin gibi bir ev bulursun
ben ilk önce tedirgindim denize girdiğimde ne yalan söyliyim acaba tepki verecekmi diye yüzerken oda sanki içerde yüzüyodu sanırım çok keyif aldı yüzmekten
kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım valla sırf bebek için iyi oldu sanırım site olması
benimde ayaklarım şişiyo yaa

inşallah canım...
ben iyiyim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim marmara'nınkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım hayırlı olsunnnnnnnnnnnn bak bebişler nasipleriylen gelio uğur böcüklerimisssssssssssss opuyorumnanaktan

sağol canım gerçektende nasipleriyle geliyolar yavrularımız opuyorumnanaktan

günaydın millet nasınız bakim

ana cerin buırdasın heee hayret hangi dağda kurt öldü nan özledim senle uğrşmayı eskisi gibi gelmiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın canlizciim opuyorumnanaktan
hoşgeldin naan çıtırtı gacısıı,herkei bitirdinde sıra cerinemi geldi sankim naan :roflol:

ay allahım bu gecede rüyamda hırsız larlan uğraşıyodum yaaaa
nan evime bi kere hırsız girdi buseye hamileyken bütün psikolojimi alt üst etti yaaa bütün tıkırtılrdan huylanıyom ben gece yatarken askr görevi gibi nerde ne kaaa kapı pencere varsa hepsini kilitliyom da öle yatıyom haaaaaaaaa dün gece yine tıkırtı duydum kafama takıldı öle uyumuşum demekki rüyama girdi hırsız ööööfffffffffff

günaydın canlizciim opuyorumnanaktan
hoşgeldin naan çıtırtı gacısıı,herkei bitirdinde sıra cerinemi geldi sankim naan :roflol:
delikafadulden hee cerin garısı sen nediyonnn gııı

:lepi: takıntılıçıtırdı :roflol: :roflol: hamileler cok rüya görüyor galıba ya bende hergün rüya görüyorum ve hepside saçma sapan alakasızseyler nolucuk bizimbu halimiz yaww :1shok:

kısmet bakalım bulursak taşınırız şuanki evim iyide kalorifer yok o yüsden istiyom
bizde haftaya bi gidelim diyoss bizim oğluş sevecekmi denizi
ayakların şişiyorsa iş yerinde ayağını yukarı kaldırmaya çalış
bi tabure felan al ayağının altına tuzu azalt ve çok rahatsız olursan
yatmadan ılık tuzlu su yap ayaklarını suda beklet

günaydın hepicinizeeeeeee bende geldummmmmmmmm :lepi:
hoşgeldünnnn

günaydın millet nasınız bakim

ana cerin buırdasın heee hayret hangi dağda kurt öldü nan özledim senle uğrşmayı eskisi gibi gelmiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın gıı
zerenciim sanada günaydın

valla ne bilem evet çok karışık ve alakasız işin enteresan tarafı bir iki sahne zar zor hatırlıyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…